Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Zdravím chci se zeptat zda je některá navštěvuje FN Olomouc Car a má stejný problém jako já mám 38 nízké amh 0,08 fsh 14 ptám ať vím zda to některá řeší stejne a jak jste dopadly jinak FN Olomouc jsou super zatím se mi ivf dvakrát nepodaŕilo ale stále se nevzdávají a hledají jak pomoci k miminku tak hledám touto cestou nějakou se stejným příběhem jinak navštěvuji Hejtmanka je úžasný
Ahojky také chodíme do FN Olomouc první IVF neúspěšně. Druhé mě čeká v srpnu. Já mám 41 let a AMH 0.76 ale máme horší spermiogram. Jinak ve FN Olomouc jsou všichni Super. Také se nevzdávám i když věk už je vysoký. Pořád doufám že se ještě zadaří.
@Malvína111 píše:Ano nevzdavat se a na veku nezáleží hlavně ať se zadaři mám hormonální profil hrůza ale prý to nemám s vlastnimy vajíčky vzdávat a když to nepůjde tak DV spermiogram je u nás ok
Ahojky také chodíme do FN Olomouc první IVF neúspěšně. Druhé mě čeká v srpnu. Já mám 41 let a AMH 0.76 ale máme horší spermiogram. Jinak ve FN Olomouc jsou všichni Super. Také se nevzdávám i když věk už je vysoký. Pořád doufám že se ještě zadaří.
@Anonymní píše:
Ano nevzdavat se a na veku nezáleží hlavně ať se zadaři mám hormonální profil hrůza ale prý to nemám s vlastnimy vajíčky vzdávat a když to nepůjde tak DV spermiogram je u nás ok
A kdy jdeš do dalšího IVF, já chtěla teď v červenci ale bohužel teď tam mají tu odstávku tak IVF teď nedělají. Takže já jdu do dalšího IVF až v srpnu. Stimulace mi nijak nevadí ale pak to čekání na výsledky je nejhorší.
Holky prosím jak je to ve Fakultce cenově? přemýšlela jsem, že bychom tam přešli, jsme ve IVF Clinic a je to teda síla, je to čím dál dražší…
@Zuzule2014 píše:
Holky prosím jak je to ve Fakultce cenově? přemýšlela jsem, že bychom tam přešli, jsme ve IVF Clinic a je to teda síla, je to čím dál dražší…
Ve FN Olomouc je cenově dobré ivf clinic je dost drahy
@Malvína111 píše:
A kdy jdeš do dalšího IVF, já chtěla teď v červenci ale bohužel teď tam mají tu odstávku tak IVF teď nedělají. Takže já jdu do dalšího IVF až v srpnu. Stimulace mi nijak nevadí ale pak to čekání na výsledky je nejhorší.
Tak do dalšího Ivf půjdu podle lékaře ale dokud to má na pojišťovnu tak to mám využít chci se poradit jak je u minimalky tak uvidím držím Vám pěsti
Mozna ivf clinic je drazsi, ale oproti fn je uspesnejsi
penize nejsou vsechno.
melo by to byt zadarmo, ale vsechno a mela by to platit pojistovna ze zdravotnich duvodu ![]()
@Anonymní píše:
Mozna ivf clinic je drazsi, ale oproti fn je uspesnejsipenize nejsou vsechno.
melo by to byt zadarmo, ale vsechno a mela by to platit pojistovna ze zdravotnich duvodu
Každá má na to jiny názor já si na FN nemohu stěžovat jsou takoví co díky nim mají miminko tak že tak dal budu tam
Zdravím chci se zeptat zda je některá navštěvuje FN Olomouc Car a má stejný problém jako já mám 38 nízké amh 0,08 fsh 14 ptám ať vím zda to některá řeší stejne a jak jste dopadly jinak FN Olomouc jsou super zatím se mi ivf dvakrát nepodaŕilo ale stále se nevzdávají a hledají jak pomoci k miminku tak hledám touto cestou nějakou se stejným příběhem jinak navštěvuji Hejtmanka je úžasný