Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Anonymní píše:
Oni k nam neprijedou, prave kvuli psovi. Manžel chce,aby k nim mela vztah. Na navsteve to manzel koriguje,ale stejně je to dost hrozný. Ta caniszerapie je skvělý napad,to mě nenapadlo. Dekuji
Manžel chce, aby malá měla vztah k prarodičům, kteří ji vypěstují hrůzu ze psů, riskují, že jí ten pes napadne a i tak jí nazývají rozmazlencem? V tomto bych se zastala dcery a pokud manžel chce, aby k nim měla KLADNÝ vztah, zařídí, že přijedou oni k vám. Nebo je přiveze, to už je fuk. Jinak rozhodně okamžitě začít s kontaktem s hodnými a klidnými psíky, nebo ta malá bude mít doživotně ze psů hrůzu. Teď to ještě můžete zvládnout.
Moc se mi nechce věřit tomu, že je pes opravdu tak agresivní - pokud by pes na dítě opravdu zaútočil, jak píšeš, tak bys tam zcela jistě už dobrovolně nikdy nešla, nebo aspoň ne s dítětem. Co je to za psa, jak velký a jak se ty jeho útoky projevují? To, že pes štekne, není hned známka útoku…
tohle je o průser, neriskuj budeš si to pak vyčítat. Tak at prarodiče přijedou k Vám kdy si neumí vychovat psa. Rozmazlené dítě je proč? Hlavně že oni mají vychovaného psa
Vždyt se to s dítětem potáhne a bude se bát všech psů
A pokud se pes neumí chovat nemůže za to a pro klid všech by od nich mělo být jediné řešení že psa oddělí nebo je pro ně pes víc než vnouče?
@Markéta80 píše:
tohle je o průser, neriskuj budeš si to pak vyčítat. Tak at prarodiče přijedou k Vám kdy si neumí vychovat psa. Rozmazlené dítě je proč? Hlavně že oni mají vychovaného psa![]()
Vždyt se to s dítětem potáhne a bude se bát všech psů
A pokud se pes neumí chovat nemůže za to a pro klid všech by od nich mělo být jediné řešení že psa oddělí nebo je pro ně pes víc než vnouče?
Nejspíš jo.
Protože rozumný dospělý nenechá psa útočit a netvrdí, že rozmazlenec je dítě.
@Russet
to bych tam dítě nebrala, aby ještě litovali psa jak trpí v přítomnosti vnoučete
Říct že já mam rozmazlené dítě tak se začnu smát
a to psy máme zatím dva
Navíc tomu psovi by lépe bylo v jiné místnosti . Dítě brečí protože pes štěká a pes ten řev naopak nezná a jen bych to chtěla vidět jestli pes lítá po pokoji nebo ho někdo drží? Dřív nebo později ale kousne ![]()
@Markéta80 píše:
@Russetto bych tam dítě nebrala, aby ještě litovali psa jak trpí v přítomnosti vnoučete
Říct že já mam rozmazlené dítě tak se začnu smát
a to psy máme zatím dva
Navíc tomu psovi by lépe bylo v jiné místnosti . Dítě brečí protože pes štěká a pes ten řev naopak nezná a jen bych to chtěla vidět jestli pes lítá po pokoji nebo ho někdo drží? Dřív nebo později ale kousne
Tak i ten pes musí být frustrovaný, že přijde dítě a jeho zavřou. Měli ho zvykat postupně a zjistit, co psovi vadí. Jestli třeba v minulosti batole něco psovi nechtěně neprovedlo. Ale pořád považuju dítě za zranitelnější, takže bych tam radši nechodila nebo se nejdřív seznamovala se psem mimo domov. Třeba by mu pod dohledem holka mohla dát dobrůtku. Ale ne když pes po ní startuje…