Fobie z psů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.3.19 08:57

Fobie z psů

Ahoj všem, mám problém s tchánovcema. Mají agresivního psa, který útočí, štěká a vrčí na naše dítě. Chodím tam jen kvuli manželovi. Dítě tam celou návštěvu prořve a oni mi řikaji, ze je rozmazlená. Pes je jejich mazlík, takže ho zavřou třeba jen na 10 minut a hned ho zase pustí. Dopadlo to tak, že naše díte má strach ze všech psů. Když s ní jdu na procházku, je to kolikrát očistec.
Co s tím? Poradte.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
105378
29.3.19 09:00
@Anonymní píše:
Ahoj všem, mám problém s tchánovcema. Mají agresivního psa, který útočí, štěká a vrčí na naše dítě. Chodím tam jen kvuli manželovi. Dítě tam celou návštěvu prořve a oni mi řikaji, ze je rozmazlená. Pes je jejich mazlík, takže ho zavřou třeba jen na 10 minut a hned ho zase pustí. Dopadlo to tak, že naše díte má strach ze všech psů. Když s ní jdu na procházku, je to kolikrát očistec.
Co s tím? Poradte.

to netusim ..nechodit tam ? Jina moznost asi neni .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
29.3.19 09:01

Nejezdila bych tam, dokud se nezačnou chovat normálně a toho fracka nezpacifikujou. Sama mám psy a chci, aby moje dítě mělo zvířata a přírodu obecně rádo, vážilo si jich a pomáhalo jim, ne aby z něj vyrostl další pošahaný sadista, co jim bude ubližovat. Vůbec bych o tom nediskutovala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
29.3.19 09:01

Ať oni navštěvují vás. Bez psa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
29.3.19 09:02

Nehledě na to, že pokud je to až takovej zmetek, že opravdu to dítě ohrožuje, tak nevím, na co čekají, je jedno co je to zač, ale až ho jednou chytne, byť jen za ruku, tak řeknou co? Je to úplně zbytečný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59345
29.3.19 09:02
@Anonymní píše:
Co s tím? Poradte.

co to je za psa? Kolik mu je? nechodila bych tam. Až se něco stane bude pozdě :? A manžel říká co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6721
29.3.19 09:03

A po ukončení těchto zbytečností bych naopak vyhledala v okolí pár normálních lidí, co mají canisterapeuty a s malou bych to okamžitě šla zkusit rozchodit. Jednoho mám, nevím odkud jste, kdybyste byli někde blízko, mám malou čubinu terapeutku k dětem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
29.3.19 09:08

Tchánovce s čoklem odstřihnout a zajít na canisterapii. Výborně taky funguje kineziologie.

• Citovat
  • Upravit
3515
29.3.19 09:09

Dokud si psa nezpacifikují, tak bych tam nechodila. A jak říká @ozzian zkusila bych tu terapii.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
29.3.19 09:14
@Anonymní píše:
Co s tím? Poradte.
Říct tchánovcům, že dokud si nesrovnaji psa, nejdu tam. Není normální, aby pes pouštěl hrůzu na člena rodiny. Ostatní psy bych neřešila, dítěti vysvětlovala a nenechala ho, aby bylo nuceno hned vedle psa projít. Časem by se to mohlo zlepšit.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1589
29.3.19 09:18

A co manžel na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.3.19 09:21

Oni k nam neprijedou, prave kvuli psovi. Manžel chce,aby k nim mela vztah. Na navsteve to manzel koriguje,ale stejně je to dost hrozný. Ta caniszerapie je skvělý napad,to mě nenapadlo. Dekuji :*

• Citovat
  • Upravit
105378
29.3.19 09:24
@Anonymní píše:
Oni k nam neprijedou, prave kvuli psovi. Manžel chce,aby k nim mela vztah. Na navsteve to manzel koriguje,ale stejně je to dost hrozný. Ta caniszerapie je skvělý napad,to mě nenapadlo. Dekuji :*

tak to si budes muset prosadit svoje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
29.3.19 09:24

Nechodit tam. Pak se otocis, pes treba zautoci… neriskovala bych to a videla se s nimi jen u vas doma a psa at nechaj doma. Proc tam vlastne jezdis, pokud chteji videt vnouce, at sednou ma bus nebo at je chlap priveze.
Domu si pozvat kamosku - nebo jit k nekomu, kdo ma hodnyho hafana, ktery si dite muze pohladit a nebude na nej vrcet. Takhle to postupne zkusit prolomit. U nas to zabralo… podobny pripad. Samozrejme po prvnim seznameni s normalnim psem to nepreslo, alespon 1× tydne jsme to praktikovali a za mesic - dva uz dite bylo relativne v pohode

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
29.3.19 09:35

Nejezdila bych tam. To jim nevadí, že se tam dítě bojí? 8o

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat