Focení aktů a víc
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Tyjo, mně to přijde nějaké podivné
nešla bych do toho, moje soukromí mi je přednější
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, už je to sice asi 10 let, ale kamarádka si takhle pěkně naletěla. Slibovali, že to bude publikováno pouze v zahraničí, ale byl to blábol, začalo to kolegou z práce, který jí poznal a v rámci komentářů, které byly u fotek se styděla ještě hoooodně dlouho a měla co dělat aby se to nedozvěděla její rodina. Už si nevybavuju co to bylo za časpopis, ani kolik jí dávali, ale sekla s tím hodně rychle a bráchu musela uplatit aby to neříkal rodičům a příteli. No co budu povídat, je to vždycky risk.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ahoj, už je to sice asi 10 let, ale kamarádka si takhle pěkně naletěla. Slibovali, že to bude publikováno pouze v zahraničí, ale byl to blábol, začalo to kolegou z práce, který jí poznal a v rámci komentářů, které byly u fotek se styděla ještě hoooodně dlouho a měla co dělat aby se to nedozvěděla její rodina. Už si nevybavuju co to bylo za časpopis, ani kolik jí dávali, ale sekla s tím hodně rychle a bráchu musela uplatit aby to neříkal rodičům a příteli. No co budu povídat, je to vždycky risk.
Teda, uplácet vlastního bratra. To asi nebyla zrovna funkční rodina, že? Vydělat vydíráním sestry, To je snad ještě horší, než si vydělat těmi akty
- Citovat
- Upravit
@Lalelale treba byl bracha malej a uplaceni probihalo bonbony ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Mika.ella1 tak to by uplacel on mě, že neřeknu rodičům, že kouká na hanbate časopisy ![]()
- Citovat
- Upravit
Dostala jsem nabídku na focení aktů a víc..JDE ÚDAJNĚ O AGENTURU KTERÁ má vše podložené smlouvou o ochraně osobních údajů, tak by se materiál nedostal sem na internet a je to kodované mi bylo řečeno, když jsem měla obavy.Ale i tak nevím, šly byste do toho? Potřebuji ted dost peněz a v práci si nevydělám tolik, jsem sama. Máte něktra zkušenost či víte o někom? Nepotřebuji ostudu a věřit dnes se nedá nikomu.