Focení bytu realitkou

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9454
27.5.12 13:37

no v tom pripade si asi mela byt raznejsi…a vypakovat je pokud zacali fotit co si nechtela…ted uz s tim proste nic neudelas…i kdyby ses na hlavu stavela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1601
27.5.12 13:40
@Miarei píše:
@mikitaa
no já protestovala, když si začala fotit postel a že má jít malá z postele, že si jí vyfotí a upozornovala jsem, že majitel fotky má … byla jsem odbyta, že s vybavením to vypadá lépe

Tak to jsi ji tam měla v tom případě udělat nějaký pěkný bordel (poházet hračky, rozestlat postel, poházet prádlo, kuchyňkou linku zaskládat nádobím), myslím, že by si pak realitka rozmyslela, jestli tam dát fotku bez zařízení nebo se zařízením, kde je bugr. :mrgreen: Néé, dělám si srandu. Ale myslím, že teď s tím asi už nic nenaděláte. :|

Příspěvek upraven 27.05.12 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.5.12 13:41

Obávám se, že neuspěješ. Majitel bytu potřebuje prostě byt nafotit a byt je zkrátka jeho. Leda snad pokud by se vám chtělo vše vystěhovat a nechat vyfotit bez nábytku? :think:

• Citovat
  • Upravit
3412
27.5.12 13:45

@Naima
to zase nemají právo oni nás vystěhovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 13:47

@Mishaak
no on si mi ještě dovolil říct, abych tam uklidila! Kretén. A prej v pondělí příjde zase, ale jiná realitka. Ty voe, asi mu napíšu za pět pět, že jsem na výletě. Adios!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
27.5.12 13:48

me by to taky dost vadilo a teda nechapu co tim mysli, ze s nabytkem to vypada lepe, me jako zakaznika to spis odradi, kdyz chci prázdnej byt, tak tam zadnej nabytek videt nechci, tohle fakt nechapu :nevim:

my jsme meli relativne stesti, i kdyz minule jsme se stehovali trochu driv nez nam vyprsela smlouva a jasne jsme rekli, ze tam zadne navstevy nechceme a taky stacily fotky z minula.

ted u druheho bytu to snad bude majitelka pronajimat zase sama na sebe a nejake fotky navic, jak to vypadalo prazdne snad mame.

co s tim ale delat ted teda netusim :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.5.12 13:50

@Miarei Tak jsem to nemyslela, myslela jsem tím, že byste třeba šoupli nábytek bokem nebo tak něco ;). A celé to znovu přefotit.

• Citovat
  • Upravit
101710
27.5.12 14:01

Obávám se, že s těmi vystavenými fotkami už moc nenaděláš… na druhou stranu, myslím, že nejsi povinna realitku do bytu pouštět fotit, je sice majitelův, ale ty jsi tam nájemce a po tu dobu ty rozhoduješ koho si pustíš do bytu… a pochybuji, že to má majitel vymíněné ve smlouvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.5.12 14:48

Také mi přijde,že z toho děláš větší problém,než to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 14:54

tak někomu nevadí zveřejnovat svoje soukromí, ba naopak sám vystavuje kde co, mě to prostě vadí!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Naima
27.5.12 14:57

On stejně prakticky nikdo nepozná, že se jedná o tvé vybavení a nespojí si to s tvou osobou ;) . Pokud už tedy u vás někdy nebyl na návštěvě. Fakt to tak nemůžeš brát a obávat se ztráty soukromí.

• Citovat
  • Upravit
27263
27.5.12 15:05

zažila jsem to loni, s tím rozdílem, že jsem fotky pořizovala sama. Takže jsem naklidila, jak nejlíp to šlo a pak vyfotila. Nějak mě nenapadlo přemýšlet nad tím takhle no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 15:17

koukala jsem na ten inzerát a fotky jsou naprosto nic neříkající, majitel měl ty samé, né-li lepší fotky s tím rozdílem, že tam měli jen svůj nábytek

jo a ještě dodám to, že byt se pronajímá jako „ZAŘÍZENÝ“ a na fotkách je z jejich zařízení „pouze“ kychynská linka se starým stolem a židlema (opravdu starý), vestavěná skřín v chodbě a v ložnici a postel
trošku je to klamání zájemce, když čte zařízeno, nikde není psáno čím zařízeno a vidí na fotkách gauč, konferenční stůl, pc stůl, komody, skříně, atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
27.5.12 17:01
@Miarei píše:
koukala jsem na ten inzerát a fotky jsou naprosto nic neříkající, majitel měl ty samé, né-li lepší fotky s tím rozdílem, že tam měli jen svůj nábytekjo a ještě dodám to, že byt se pronajímá jako „ZAŘÍZENÝ“ a na fotkách je z jejich zařízení „pouze“ kychynská linka se starým stolem a židlema (opravdu starý), vestavěná skřín v chodbě a v ložnici a postel
trošku je to klamání zájemce, když čte zařízeno, nikde není psáno čím zařízeno a vidí na fotkách gauč, konferenční stůl, pc stůl, komody, skříně, atd

Tak to bych kontaktovala majitele a jasne mu to rekla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
27.5.12 18:18

@CokeLady
jak není moje věc?!?
Na fotkách je moje vybavení, moje soukromí, do kterého je všem HO.NO!
Někomu nevadí, když vidí reklamu, která inzeruje super zboží, a pak si koupí šunt.

Btw. tázala jsem se tu na radu, takže si svoje kázání můžete strčit za klobouk a jít klábosit jinam. THNX! :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný