Focení pro značku spodního prádla
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já na tom nevidím vůbec nic špatného, kdybys mi řekla, že děláš modelku automaticky bych si říkala, že fotíš plavky a spodní prádlo. Za mě úplně v pohodě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Thrisha Moc dekuji za nazor! Nejsem uplne modelka, spis prilezitostni, ale ano, obcas me to i zivi.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Tak za mě se to už jako modeling počítá. A upřímně jsem ráda, že se věci fotí na modelkach. Jsem milovník nákupu online
takže ani na vteřinu by mě nenapadlo si myslet něco špatného o modelce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já to zase tak pozitivně nevidím… fotit se ve spodním prádle už by pro mě bylo „moc přes čáru“ ![]()
Jakože… ať si každý dělá co chce, ale sama bych do toho nešla. Spodní prádlo mi přijde intimní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tayen takže nekoukáš na spodní prádlo na modelkach, ale jen v obchodě?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zrovna dnes jsem hledala stahovaci pradlo pod saty a hodne mi pomohlo videt to na modelkach - jaky je realny vystrih a jak to sedi na zadech..ted uz vim, kam se podivat do kramu. Takze pokud je to overena znacka foceni nebude nekde ve sklepe, tak smele do toho.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ti ani nevím. Já si spodní prádlo kupovala naposledy asi tak před deseti lety… od té doby mám nějak pořád to samé
![]()
A jinak asi jo… prostě bych přišla do obchodu, koukla na velikost a vzala si od toho 10 kusů. Nevím, proč bych měla koukat na modelku.
Já neříkám, že je to špatné. Pouze říkám, že já bych spodní prádlo nefotila. Vím, že dneska už je to asi normální a že holky se normálně fotí v plavkách a spodním prádle i na instagram, kde jim za to nikdo nedá ani korunu. Ale já jsem asi stará škola… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc dekuji za nazory.😊 Jedna se o prestizni znacku a samozrejme se budou fotit i produkty, ale primarne se budeme zamerovat na foceni reklamy a kampane, ktera se minuly rok dostala do velmi znameho casopisu. Proto nad tim premyslim jako nad moznosti se vice zviditelnit. Ale chapu i opacnou stranu veci..
- Citovat
- Upravit
Tak takové Ive Kubelkové si myslim, že to neublizilo
Já jsem na to moc stydlin, I kdybych měla postavu, což teda ani náhodou nemam
Ale pokud to nevadí tobě… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud bude kampaň a fotky vkusné, tak na tom není nic závadné a příležitost bych využila. I sexy focení lze udělat vkusně ![]()
Asi bych zvažovala třeba v případě, že studuješ peďák a plánuješ učit třeba na střední škole - to by ti do budoucna mohlo působit nepříjemnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Prosim te, bez do toho, mlada jsi jen jednou. Nevidim na tom zadne nehativum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já na tom nevidím nic špatného. Když si kupuji přes net třeba podprsenku, tak je určitě lepší jí vidět na modelce, než pohozenou někde na hadru. Dneska je to přece úplně normální. Úplně v klidu do toho jdi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Veronika9870 Dekuji
Ja studuji psychologii, ale uprimne jsem zvazovala, ze bych si pedak dodelala.. To jste me ted dostala ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tayen píše: Více
Tak to jsi asi hodně stará škola teda
Dnes úplně normální věc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim,
rada bych se zeptala na nazory ohledne profi foceni pro znacku spodniho pradla. Jsem studentka vysoke skoly, co si obcas privydela focenim pro ruzne znacky kosmetiky, produktu,… Kazdopadne jsem dostala nabidku foceni pro overenou znacku spodniho pradla- fotky jsou jemne, nejsou eroticke, zameruji se na zenske publikum, ale prece jenom se jedna o spodni pradlo. Je to udrzitelna znacka a libi se mi jejich myslenka.
Snazim se posledni mesice modeling vice rozjet a uz se mi dari mit zakazky kazdy mesic a prijde mi to, jako skvela zkusenost, kazdopadne mam strach, co si rekne okoli, ale nechci kvuli tomu prijit o moznost se posunout. Poprosim o anonymitu, zatim to neni vhodne davat verejne.
Moc Vam dekuji