Vyštípala mě, co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Ahoj, tezka situace… a kdyz nemas co delas, nemuzes si prave praci pripravit na druhy den, aby pak naopak sefka nemohla tvoji praci udelat?
@Anonymní píše: Více
Jako upřímně, co jsi čekala, když jsi dala výpověď? Naštvala jsi je a dávají ti to najevo, ještě v únoru tě tam budou trpět, ale už tam nepatříš. Marodit když nejsi nemocná? ![]()
Na druhou stranu, teď můžeš skoro všechno, už tě asi nevyhodí, takže si u toho sezení možná můžeš číst nebo přepsat sešit receptů…
A můžeš vysvětlit název diskuze - že tě vyštípala???
Příspěvek upraven 29.01.25 v 06:43
Nechápu, proč to řešíš. Vem si do práce dobrou knížku, stáhni nějaký podcast nebo brouzdej na netu a hledej si novou práci, dovzdělávej se apod. Nohy na stůl a čao ![]()
Vzala bych si sebou knížku a užívala si…v tomhle případě jejich škoda, ještě tě měsíc platí za nic
Dlouhodobe by mě nebavilo chodit někam, kde jsem neuzitecna, bych se unudila k smrti, ale výpovědní lhůta se s tím dá prezit ![]()
Ja teda nevim, ale to ze nekdo da vypoved neni duvod aby byl nastavany a zneprijemnoval nekomu posledni dny. Naopak by meli byt vdecny, ze si dotycna chce svuj zbyvajici cas radne odpracovat a nehodi se marod…
@Magical-eyes píše: Více
A za co se mi jako mstí? Čím jsem je naštvala, výpovědí? Na to má člověk stoprocentní nárok. Ještě jsem chtěla odejít s čistým štítem, neflákat to, nedělat žádné peklo, abych si zachovala dekorum. Jestli je to naštvalo je jejich problém, pokud vnímají výpověď jako něco osobního, ač se jedná pouze o pracovní záležitost ![]()
- Upravit
@Magical-eyes píše: Více
Vyštípala mě z mojí pracovní náplně a mých povinností. Nevím, jiné názvy mi to nechtělo povolit. Důležitější je snad obsah diskuze, ne?
- Upravit
@Magical-eyes třeba čekala normální dospělé chování, kdy se nikdo nebude mstít jako na zakladce.
@lísteček píše: Více
No je to jejich blbost, ale co s tím…zakladatelka na tom netrati
Spíš mi přijde pitomé kvůli tomu marodit a připravit se o část peněz a omezit se vychazkami (za předpokladu, že by ji to vůbec doktor napsal, když ji nic neni).
@lísteček píše: Více
Já mám práci kancelář + terén, vedoucí jen kancelář. U nás se situace mění prakticky z minuty na minutu, takže jakmile odpoledne jedu do terénu, už se do systému nedostanu, abych tedy udělala věci, které se za odpoledne naskládaly. Počkalo by to klidně do rána dalšího dne, ale jak dojdu do práce tak vidím, že to ona udělala v době, kdy jsem pracovala venku.
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Nechápu co řešíš. Dala jsi výpověď, tak snad si mohla předpokládat, že nebudou skákat radostí.
U nás už by tě ani nepustili do systému.
Co zbytek dovolený? neplacený volno? Je to blbí.
Nedávno jsem to slyšela obráceně. Žena dostala výpověď s výpovědní dobou a k tomu u naštěstí několik nových zaměstnanců, kteří ji mají nahradit. Má je zaručit a odejít. Nastal problém. Ti nový jsou cizínci a úřední práce ním jde pomalu. Takže tahle vyhozená žena zatím v zaměstnání zůstává i po výpovědní době a stále zaučuje cizince. Netuším jak to má s firmou pokryté. Ale taky mi to nepřišlo správný. Proč by někdo měl zůstávát po výpovědní době a zaučovat někoho, komu se možná ani nechce chápat co má dělat?
- Upravit
Mě tedy přijde jen přirozené, že v půlce výpovědní doby už tvou práci víceméně převzal někdo jiný. Praxe bývá často spíš taková, že se na poslední dobu shání záskok, který ještě honem honem musíš zaškolit ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
.
Příspěvek upraven 31.01.25 v 11:40