Vyštípala mě, co teď?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6381
29.1.25 16:50
@j.a.n.i1 píše: Více

Tak já se zamyslela, ale ono stačí, aby jeden člověk proti tobě něco měl a strhne další. Skupina má nepřítele a už se vezeš.

• načítám...
Silverine247
29.1.25 16:52
@Dollorres píše: Více

Ty jo, pokud jsem si te s nekym nespletla, tak zrovna od tebe to s tou empatii sedi (vytahovat detaily z jine diskuse nebudu). Ale jen za zaklade toho, co pises tady, lidi kvuli tobe zacali odchazet a tys to vzala jako podpasovku vuci sobe? :mrgreen:

• Upravit
101426
29.1.25 16:56

Ne, tak to fakt nefunguje, nikdo nebude davat výpověď dobremu sefovi jen protože ho nema rad kolega.

• načítám...
Anonymní
29.1.25 16:59

Já to jako podpásovku nevnímám. Proti šéfce jako člověku nemám nic. Neodcházím z nějaké osobní křivdy, ale proto, že jinde za stejnou práci nabízí více peněz, lepší benefity, stabilnější zázemí. Chci se taky zaměřit na to, co jsem vystudovala, což momentálně nedělám. A ano, jde i o to, že ve firmě nejsem spokojená, ale zase, není to nic osobního proti těm lidem uvnitř. Zaměstnanec má právo si vybrat, kde bude pracovat, a naopak dramatické mi přijde si to osobně brát. Je to jen byznys, práce je práce, ne rodina. I kdybych odešla proto, že mi v kanclu vadí zelené stěny, pořád na to mám nárok a nikdo to nemusí brát jako nějakou podpásovku. :lol:

• Upravit
6381
29.1.25 17:04
@Silverine247 píše: Více

Hele vzala, nechci to tu zatapetovat. Ale šlo o okolnosti. Jeden týden platilo něco, kdy jsme se domluvily na způsobu komunikace, spolupráce. Probíhaly sezení s koučkou, psycholožkou i s HR. Sežralo to mraky času i peněz. A další týden to bylo všechno jinak a výpověď. A to je podpásovka.

• načítám...
6381
29.1.25 17:06
@Anonymní píše: Více

To, že to tak nevnímáš ty, neznamená, že to tak nevnímá ona nebo kdokoliv jiný. Odchod zaměstnance prostě „bolí“, je to jako rozchod.

• načítám...
101426
29.1.25 17:11

No, nejspis dotycny po tydnu videl, ze tam za nastavenych pravidel pracovat nechce, na tom neni nic podpasoveho.

• načítám...
5598
29.1.25 17:32

Já se těm lidem nedivím. A jako prožívat odchody zaměstnanců kvůli svému chování jako podpasovku namísto zamyšlení zda tedy se mnou není něco v nepořádku to je celkem sila 8o

• načítám...
14564
29.1.25 17:45

Mraky času i peněz to stálo především kvůli tvému otřesnému chování k podřízeným, jinak by to nebylo nutné. Tvůj naprostý nedostatek sebereflexe mě nepřestává zarážet. „Rozchod“ je to jen pro někoho, kdo si prací saturuje běžné sociální a rodinné vazby. Ačkoliv pro tvé podřízené by se mohlo jednat o krok srovnatelný s útěkem z toxického vztahu, to zase ano.

• načítám...
3115
29.1.25 18:38

Asi som natvrdly, ale nechapem co Anonymna zakladatelka riesi.

Je vo vypovedi, pracu za nu urobi niekto iny, no tak ako pisali inde, vzdelavat sa, hladat nove miesto kde by dostala lepsie ohodnotenie a robila pracu ktora ju viac bavi… to vsetko nieco trva tak preco nevyuzit cas ktory ‚musi‘ odsediet v praci?

Moze si urobit B1 Anglictinu, Nemcinu (to sa hodi na kazdy pohovor), moze si pozriet co je v jej obore nove… vsade je nejaky vyvoj a pokrok.

No a ak sa uz fakt nudi tak ako tu pisali dobru knizku, podcasty…

• načítám...
Hanka1
29.1.25 20:07
@Michelle_M píše: Více

Přesně tak, dočítám a nestačím se divit, totální absence sebereflexe. Porady v pátek v pět odpoledne, rušení schválené vánoční dovolené, zákaz home office a pak se diví, ze jí to toho podřízení hodí vidle a řešit to musí kouči, HR a ona to bere jako podpásovku? Pracovat pod někým takovým je noční můra :zed: :pocitac:

• Upravit
Anonymní
29.1.25 20:44
@IcePlanet7 píše: Více

Angličtinu mám dokonce C1 :mrgreen: Ale jo, prostě si něco najdu, děkuji :kytka:

• Upravit
148075
29.1.25 20:54

Co je na tom podpásovka? Zajímavý že když si někdo postěžuje na cokoliv, strhne se lavina komentářů jak máš odejít, máš si najít jinou práci když se ti něco nelíbí, jsi blbej když zůstáváš, tak dobře ti tak, ale když to někdo udělá tak se dočká naschválů a dávání najevo, co si to dovolil?

• načítám...
66800
29.1.25 20:56

Kdyz jsem dala vypoved, nikdo za me praci neudelal. Nechapu, na co meli uplne zbytecneho zamestnance

• načítám...
13095
29.1.25 21:18
@Anonymní píše: Více

S C1 anglinou děláš sociální pracovnici v terénu? Proč? Všeobecně se ví, že je to špatně placená práce, tak mi to moc nedává smysl :think:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat