Vyštípala mě, co teď?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1037
29.1.25 06:50

@Beruska999999 presne tak, jeste ji poslou kontrolu a nedostane nic :nevim:

• načítám...
Anonymní
29.1.25 06:51
@Anonymní píše: Více

Neplacené volno nemáme. Dovolenou mám kvůli výpovědní lhůtě asi jen 3 dny, z toho jeden už padl, abych se účastnila pohovoru…

• Upravit
3029
29.1.25 06:52

A? Když se na to zpětně podíváš za 5 let, bude to nějak důležité? Podle me je škoda akorát na jejich straně, proč by sis kvůli tomu měla ty dělat nějakou těžkou hlavu?
Hele někdo to má takhle. Muj šéf nemá rád lidi ve výpovědní lhute, naposled kolegu nechal poslední měsíc doma na překážkách…takže měl za plný plat měsíc volno. Totální výhra pro zaměstnance, totální ztráta pro firmu (pokud ten zaměstnanec je ochotný pracovat, jsou i individua, co nedělají víc škody než uzitku)…ale proč by ses tím měla trápit ty? :nevim: Můžeš si tak maximalne pomyslet něco o skotu domácím a těšit se, až budeš pryč :nevim:

• načítám...
Anonymní
29.1.25 06:56
@Beruska999999 píše: Více

Když já byla zvyklá na jiné tempo práce, býval věčně frmol, utíkalo to, odsýpalo, a teď se to táhne jak slimák :roll:

• Upravit
3029
29.1.25 07:01

Hele, to chápu. Dlouhodobě by mě to určitě nebavilo taky. Ale v tomto případě bych si prostě furt říkala, že je to jejich blbost, a snažila bych se zabavit jinak. Nápady typu neplacené volno- netrestej sebe za to, že oni jsou blbi :nevim:

• načítám...
3029
29.1.25 07:08

Jinak ve výpovědní lhute máš nárok na extra volno kvůli hledání nového práce, myslím, že to bylo půl dne za týden, ale nevím, jestli se to nějak zrovna nezměnilo. Najdi si to, na to bys normální dovolenou čerpat neměla, a měla bys možná mít aspoň něco málo k využití.

• načítám...
13176
29.1.25 07:09

S termínem vyštípat mám spojené jiné situace. Jen jsem se zeptala :nevim:. Je dost poznat, že nejsi v pohodě, ale já jsem ti nic neudělala.

• načítám...
13176
29.1.25 07:13
@Alice180 píše: Více

Nikdo se jí přece nemstí, jen prostě už nepatří do jejich party, sama se tou výpovědí vyčlenila. V některých firmách by už neměla přístup do systému, někde ani do firmy.
Je to i o povaze člověka, někdo by to uvítal, že už se nemusí přetrhnout a má ten poslední měsíc oddechový.

• načítám...
8954
29.1.25 07:16

Když je vše hotové, tak si to tam odseď. Je to ukázka, že šéfová má velké ego a to ego neuneslo, že ji odchází člověk. Trošku to vypovídá o její nepovedené nátuře, když se chová, jak popisuješ. Měsíc přežít a víc ti může leda políbit záda.

• načítám...
607
29.1.25 07:16

Tohle ale není nic moc zvláštního, nadřízená v tuto chvíli nemyslí na tvoje blaho a spokojenost (upřímně teď to pro ní asi není priorita a nikdo se jí nemůže divit) ale na to, jak bude ona a její lidi fungovat po tvém odchodu. Tzn že se již teď nastavuje na to, že tam nebudeš, ať to pak není se dnem tvému odchodu šok a problém. Co nejvíce procesů a know how mít pod sebou ještě než ti člověk zmizí ať pak všechno šlape jakoby se tvým odchodem nic nezměnilo.
Jako každý se k tomu může postavit jinak, ale tento přístup jsem také zažila a není to nic zvláštního. Možná tak to zasáhne trošku naše ega, protože si chceme myslet, že jsme potřební, i když vlastně jak je vidět v práci zcela jednoduše nahraditelní :)

• načítám...
1549
29.1.25 07:18

@Magical-eyes hele za mě to msta je. Já dělala v nzdm, tam je obecně fluktuace. A tohle se u nás prostě nedělalo. Odcházelo se v přátelském duchu, protože nikdy nemůžeš vědět, kdy se znovu potkáme. U nas probíhaly porady dvakrát do měsíce, nikdo je nikomu nezakazoval, naopak to byla možnost se rozloučit se všemi ze širšího týmu.

• načítám...
24640
29.1.25 07:19

Odseděla bych to s knihou nebo audioknihami. A mohli by mi všichni víš co. Nebo hledej v tom čase novou práci, prohlídni net, volej…

• načítám...
24640
29.1.25 07:20

Přesně tak. Úplně koukám, kolika lidem přijde normální, co zakladatelka píše. 8o

• načítám...
13176
29.1.25 07:28

Každý to vnímá nějak, já v tom mstu nevidím.
Tady se v práci asi moc nekamaradili…
Pracovní kolektivy jsou různé, za mě zbytečné drama…

• načítám...
35738
29.1.25 07:39

Tak se zkus domluvit jestli nemůžeš skončit na dohodu už teď. Jinak bych to tam prostě odseděla.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat