Vyštípala mě, co teď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Co máš v pracovní smlouvě? Tohle tam přece musí být jasně specifikované, ne?
a to máš v pracovní smlouvě? a to jsi podepsala? ![]()
@unuděná píše: Více
Přesně tohle…taky důvod, proč jdu pryč. Když jsem to řešila s vedením, řekli mi, za co bych chtěla peníze když sedím doma. Já jim řekla že ale pracovat chci a není mi to umožněno. A tím to tehdy skončilo.
- Upravit
No tak s tím prostě nic neuděláš, když jsi podepsala takovou smlouvu. Ten měsíc holt přežiješ s nižším platem a volno, které díky tomu máš, využij k hledání práce.
aha, tak to pak je ale vlastně „nenárokové“ a souhlasila jsi s tím, a oni toho využili a hádám, že se žádná z kolegyň neozvala a jsou rádi, že to za tebe vezmou a budou mít o to větší peníze ![]()
Zmiňovala jsi inspektorát práce, tohle vidíš jak?
No jestli budeš něco podnikat v tomto směru…
To jsem teda cekala vetsi drama podle nazvu diskuse. Nejsi tak trochu vztahovacna? Pry vystipala me, msti se mi, ze dela praci za me, navic k te svoji.
No jo, ego je sfina, asi nejsi tak nenahraditelna, jak sis myslela (nic ve zlem, zamrzelo by to kazdeho svym zpusobem). Nevim, jak ti muzou osekat hodiny a tim padem i penize, ty nemas smlouvu na fixni hodiny a tim padem i plat? Na tvem miste bych si se sefovou sedla a v pokud mas moznost v nove praci zacit driv, zeptala bych se ji (v klidu, bez vycitek), zda je nutne si odkroutit celou vypovedni lhutu, kdyz se tam uz ted citis tak trochu nadbytecne, a jestli byste se nemohly dohodnout, ze odejdes driv. Treba to sefova uvita. Urcite bych se nehazela marod, to je trapne. A neber si to tak osobne, je to pomerne casty pristup, ze se odchazejici zamestnanec tak nejak vyfazuje. Lidi, co by si stezovali, ze najednou maji mene prace, nez tech, co by jeste stihli nadelat nejakou skodu, je asi o dost min. ![]()
- Upravit
Moc to dramatizuješ. Přečetla jsem to, a jsi 4. odcházející? To je podpásovka. Já jsem to přesně zažila loni, kdy mi odcházeli lidi, kvůli mě. Začalo to prvním a spustila se lavina odchodů. Je to strašně netýmový a hnusný chování. Takže se vůbec nedivím, a jestli je ve zkušebce, tak o to větší je to rána a nejspíš prostě jen dokazuje svoje schopnosti a chce se o to postarat. Třeba ti už nevěří, že tu práci uděláš poctivě a není se čemu divit.
Zkus být víc empatická.
No, me prijde, ze si tak trochu (dost) vymyslíš… Nejdrive resis akorát to, ze za tebe sefova dela tvou kancelarskou praci v době, kdy jsi v terenu. No a když neni dostatek souhlasnych odpovedi, jaky je zamestnavatel hajzl, tak najednou po 5 stranach diskuze ti sebrala praci v terenu a mas malo peněz ![]()
Jestli stejne i pracujes, tak celkem chapu, proc si to ve vypovedni dobe radeji sefova dela sama.
@Dollorres píše: Více
A nemela by ses spis zamyslet nad sebou, proc ti lide odchazi ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
No tak u nás to tak nefunguje. Nemam splněné hodiny v terénu (i když ne z mojí vůle!), tak nemam za ten den ani halíř.