Folikulometrie

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
22
28.8.09 20:22

Folikulometrie

Ahojky. Beru uz 4 mesice Duphaston na upravu cyklu. Dnes (10.DC) mi doktor nameril folik 12mm vpravo, vic nerekl. Mam prijit za 3 dny na dalsi utz pry jestli nepovyroste… Nechce mi napsat clostylbegyt ale rovnou planuje CAR, zda se mi to moc narychlo. Jake mate zkusenosti po 1. folikulometrii vy? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
28.8.09 22:24

ahoj, podle mě je to brzy po měsíci, folík ještě může vyrůst (záleží na obvyklé délce cyklu - kdo ovuluje 12 DC, pro toho by to bylo málo, kdo 19DC, tak třeba akorát) a každý cyklus může být jiný :wink: , nedej se a zkus dr. přesvědčit ať to ještě zkusí další měsíc/e a podle výsledků zkusit CAR, tam si s tebou poradí a neukousnou tě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.8.09 20:58

Je mozne aby vajicko 12mm (10.DC) za 3 dny dozralo a prasklo, pokud uz na utzv videt neni, znamena to ze probehla ovulace???

• Citovat
  • Upravit
1709
3.9.09 09:29

ahoj,no taky se mi to zdá brzy. Já na tom byla s ovulací stejně jako ty a doktorka na vrhla 3 měsíce clostilbegyt a pak laparoskopie. No naštěstí nám stačily 2 měsíce na clostíku a povedlo se. Tak se svýho Dr. určitě na tuhle možnost zeptej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
4.9.09 01:46

No me dr ten clostil nejak nechce porad dat a to uz sem se u o nem 2× zminovala, nevim jestli mu treba nevadi ze mu radim s lecbou nebo tak neco… :oops: Taky by me zajimalo jestli se da ovulace poznat z krve za nekolik dni po event. probehle ovulaci?

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
4.9.09 04:49

Probehla ovulace se da z krve poznat.
Kolem 21DC by mela byt hladina progesteronu celkem vysoka (jsou na to tabulky), no a to znamena, ze ovulace probehla :-).
 Anna

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
8.9.09 18:16

Je mozne aby i z tak maleho foliku vzniklo mimco? Nebo ten folikul nemusel prasknout a sel ven cely i s vajickem - to je asi blbost ne?

• Citovat
  • Upravit
270
8.9.09 18:21

Mě se téměř každý měsíc tvoří folíky, ale neprasknou skoro nikdy. Buď se vstřebají, nebo z nich je cysta a ta pak praskne při ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí