Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
[quote]
Ahoj zdravím všechný kteří mě čtou a mají nějake zkušeností s inseminací a potom s komplikacemí chtěla jsem se zeptat neměla některa z vás potíže po inseminací se špiněním ja jsem 5 den po inseminací krom toho že od včerejška chodím co 5 minut na zachod tak se mi ještě dneska ke všemu k tomu přidalo léhke špinění které jsem měla ale jenom ráno na papírku jínak po zbytek dne se to neukazalo a mělí jste i bolestí hlavy ale nejvice mě bere to lehké špinění jsem stoho dost nervozní nevite některa co to muže znamenat zda to znamena že se to povedlo a nebo se něco děje u mého prvního těhotenství jsem špinila ale až tak kolem toho 12 tydne děkují za odpověd amča
[/quote]
Já s tím zkušenost nemám, ale to by právě mohlo znamenat hnízdění, ne? Nezbývá, než čekat, držím pěsti, ať se podaří:-)
Amilie!
Myslim, ze neni potreba na kazou tvou novou otazku zakladat nove tema. Muzes zustat v tom tvem prvnim co jsi zalozila a nebo se pridat k dyskuzi, kde nejsi sama, ktera prochazi tim cim prave ty. Napriklad tema IUI, kde se o tomto spineni psalo a i o spousty jinych vecech, ktere te teprve cekaji.
Spineni po IUI je normalni, nekdo ho ma a nekdo ne. Muze to byt jeden z duvodu uhnizdovani fertilizovaneho vajicka v deloze. Ja jsem spinila jen druhy den po IUI a pak uz vubec.
Hodne stesti…
Pridej se k nejake diskuzi… A procti si o cem si holky pisou… Prave v diskusi IUI se probira vse od zacatku a do konce v tomto tematu, myslim si ze prave tam se muzes neco vice dozvedet a nebo sama pridat tvou zkusenost.
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním ![]()
Děkujiii ![]()
@VJT momentálně stejný problém, dohledala jsi se odpovědi někde prosím?
Zdravím, chtěla bych vědět Váš názor.
3.9. jsem byla na inseminaci a měla jsem za úkol si po 2 a pak po 3 týdnech udělat test.
Včerejší test byl negativní a večer jsem začala špinit + mě začalo mírně pobolívat v podbřišku jako kdybych měla dostat menstruaci. Samozřejmě že si udělám ještě test za týden, ale mám strach že to nevyšlo.
Měla jste to taky některá tak?
Moc Vám děkuji