Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
[quote]
Ahoj zdravím všechný kteří mě čtou a mají nějake zkušeností s inseminací a potom s komplikacemí chtěla jsem se zeptat neměla některa z vás potíže po inseminací se špiněním ja jsem 5 den po inseminací krom toho že od včerejška chodím co 5 minut na zachod tak se mi ještě dneska ke všemu k tomu přidalo léhke špinění které jsem měla ale jenom ráno na papírku jínak po zbytek dne se to neukazalo a mělí jste i bolestí hlavy ale nejvice mě bere to lehké špinění jsem stoho dost nervozní nevite některa co to muže znamenat zda to znamena že se to povedlo a nebo se něco děje u mého prvního těhotenství jsem špinila ale až tak kolem toho 12 tydne děkují za odpověd amča
[/quote]
Já s tím zkušenost nemám, ale to by právě mohlo znamenat hnízdění, ne? Nezbývá, než čekat, držím pěsti, ať se podaří:-)
Amilie!
Myslim, ze neni potreba na kazou tvou novou otazku zakladat nove tema. Muzes zustat v tom tvem prvnim co jsi zalozila a nebo se pridat k dyskuzi, kde nejsi sama, ktera prochazi tim cim prave ty. Napriklad tema IUI, kde se o tomto spineni psalo a i o spousty jinych vecech, ktere te teprve cekaji.
Spineni po IUI je normalni, nekdo ho ma a nekdo ne. Muze to byt jeden z duvodu uhnizdovani fertilizovaneho vajicka v deloze. Ja jsem spinila jen druhy den po IUI a pak uz vubec.
Hodne stesti…
Pridej se k nejake diskuzi… A procti si o cem si holky pisou… Prave v diskusi IUI se probira vse od zacatku a do konce v tomto tematu, myslim si ze prave tam se muzes neco vice dozvedet a nebo sama pridat tvou zkusenost.
Ahoj Holky. Dneska jsem byla na první IUI. Bolest v podbříšku chápu, ale měli jste taky menší výtok a špinění hned potom? Nevím jestli je to špatně - nevím jestli se ty spermie ve mě vůbec uchytili, když hned špiním ![]()
Děkujiii ![]()
@VJT momentálně stejný problém, dohledala jsi se odpovědi někde prosím?
Zdravím, chtěla bych vědět Váš názor.
3.9. jsem byla na inseminaci a měla jsem za úkol si po 2 a pak po 3 týdnech udělat test.
Včerejší test byl negativní a večer jsem začala špinit + mě začalo mírně pobolívat v podbřišku jako kdybych měla dostat menstruaci. Samozřejmě že si udělám ještě test za týden, ale mám strach že to nevyšlo.
Měla jste to taky některá tak?
Moc Vám děkuji
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď