Ford Ka a dítě

119
18.2.15 18:06

Ford Ka a dítě

Ahoj maminky, mate některa ford ka? Ve kterém vozíte dítko? Vejde se do něj autosedačka a do kufru kočárek?( menší kočarek)autosedačka 9-25kg. Děkuji za info.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
18.2.15 18:12

@Senorita záleží, která autosedačka. Kámoška tohle prdítko má, sedačku tam umístila - ale netuším značku :think: to sam s kočárkem, pokud jde dobře složit, dáš ho tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
18.2.15 18:13

Vejít se vejde, ale 3dvéř dost nepraktický..měla jsem pár týdnů a hned ho zas dala pryč..byla to přechodka po havárce. Je to fak malý..samo, pokud jezdíš jednou za čas drobrý, ale denně několikrát nastupovat, vystupovat..když jsem malou chtěla dát do sedačky tak jsem musela vlést do auta, abych ji mohla pohodlně přikurtovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2513
18.2.15 21:30

Káčkem jezdím už skoro deset let a musím říct, že je to autíčko přesně podle mého gusta a jedna z mých životních lásek. :mrgreen: :srdce: Je to sice prcek, ale to mi celkem vyhovuje, parádně se ovládá a všude se vejde. A zas tak úplně malý není, když jsme ještě měli jen dcerku, byli jsme s ním na 14 dní na Slovensku s plnou bagáží. Momentálně mám vzadu úplně pohodlně sedačku Cybex 9-25kg, synátor už se umí zapnout sám, ale i když to ještě neuměl, nebyl to žádný problém - jednu nohu do auta, naklonit se a zapnout ho, hotovo během pár vteřin. Spíš je to o zvyku a najít si ten správný grif. Jezdíme denně a žádné nepohodlí nepociťuju. S kočárkem to možná bude horší, tohle auto sice kufr objemově nemá tak úplně maličký, ale je blbě organizovaný, jakoby do něj po stranách vyčnívají zadní kola, takže náš cestovní kočár, byť složený, jsem tam nedostala. Zato se úplně pohodlně vešel naplacato před přední sedačku. Možná by se vešel i před druhou zadní, to jsem nezkoušela. Ale asi bude záležet na typu kočárku, chtělo by to vyzkoušet, ten náš nebyl z těch úplně nejmenších. Doufám, že jsem trochu pomohla, klidně se ještě ptej. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.15 11:19

@Ronnie, mohla bys mi, prosim, napsat, ktery model cybex sedacky presne pouzivas? A mas ho prichyceny pres isofix? Potrebuji koupit do Kacka autosedacku, a bohuzel kupuju na dalku, bez moznost vyzkouset, tak by mi moc pomohlo vedet, ktera se da presne pouzit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
14.6.15 11:32

I já jsem milovník svého fordu ká!
máme sedačku maxi cosi citi bez isofixu a je to o zvyku
pokud nejsi „frfňa“ tak se dávání miminka dozadu neboj :)
kočárek máme mutsy evo, je lehounkej, vzadu v kufru mám vyndanou to horní přikrývací desku, tam dávám spodek kočárku a korbičku mám buď vepředu na spolujezdci nebo vzadu vedle sedačky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
14.6.15 14:29
@canyla píše:
I já jsem milovník svého fordu ká!
máme sedačku maxi cosi citi bez isofixu a je to o zvyku
pokud nejsi „frfňa“ tak se dávání miminka dozadu neboj :)
kočárek máme mutsy evo, je lehounkej, vzadu v kufru mám vyndanou to horní přikrývací desku, tam dávám spodek kočárku a korbičku mám buď vepředu na spolujezdci nebo vzadu vedle sedačky

Diky moc za info!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario