Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zamyslela jsem se dnes nad touto samolepkou a nějak mě nenapadá, co přesně řidič za mnou má dělat jinak, když mám tuto samolepku na autě. Díky moc za objasnění ![]()
@Liz ma jet pomaleji, opatrneji a nelepit se ti na kufr, jak to nekteri kreteni radi delaji ![]()
tak od toho tam ta samolepka je, aby si ridic jedouci za tebou uvedomil, ze riskantni jizdou ohrozuje zivot ditete, ale myslim, ze to moc nefunguje…
No má být připravený na všechno
Třeba, že se děcka začnou vzadu „mydlit“ a matka-řidička bude muset zasáhnout a při tom, vybočí ze směru jízdy a tak…
Možná je to varování pro ostatní, že se řidič tohoto auta může chovat nepředvídatelně. ![]()
Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě ![]()
Beru ji jako varování, že řidič se může chovat nepředvídatelně, že si na něj mám dát větší poyor než na „Z“.
@araw píše:
Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě
Jo, to by dávalo i smysl.. ![]()
@Liz netuším, nepoužívám
mi fascinuje, jak si každý na auto dává obrázky a jména dětí ![]()
@Petulda269 píše:
No má být připravený na všechnoTřeba, že se děcka začnou vzadu „mydlit“ a matka-řidička bude muset zasáhnout a při tom, vybočí ze směru jízdy a tak…
Je k ničemu, protože ji má téměř každé auto. Navíc kolikrát dítě ani v autě není, takže si jí vůbec nevšímám. Jinak se stavím k zetku, na ty si dávám pozor.
@araw píše:
Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě
To jsem nevěděla, ale je to logické.
Asi bych čekala, že by měla upozornit ostatní, aby si na mě dávali pozor
Mně by se teda spíš hodila nálepka ve stylu - nezdržuju provoz, uspávám dítě nebo tak něco ![]()
@araw píše:
Tak asi budu muset olepit cely auto.
Tri prcci vedle sebe
Je k ničemu. Opatrně se má jezdit, i když v autě jede dospělý. Je to taky něčí dítě.