K čemu je samolepka 'dítě v autě'?

Liz
2064
16.2.15 12:59

K čemu je samolepka 'dítě v autě' ?

Zamyslela jsem se dnes nad touto samolepkou a nějak mě nenapadá, co přesně řidič za mnou má dělat jinak, když mám tuto samolepku na autě. Díky moc za objasnění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4099
16.2.15 13:02

@Liz ma jet pomaleji, opatrneji a nelepit se ti na kufr, jak to nekteri kreteni radi delaji :nevim:
tak od toho tam ta samolepka je, aby si ridic jedouci za tebou uvedomil, ze riskantni jizdou ohrozuje zivot ditete, ale myslim, ze to moc nefunguje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
16.2.15 13:03

No má být připravený na všechno :lol: Třeba, že se děcka začnou vzadu „mydlit“ a matka-řidička bude muset zasáhnout a při tom, vybočí ze směru jízdy a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7746

Možná je to varování pro ostatní, že se řidič tohoto auta může chovat nepředvídatelně. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014

Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6569
16.2.15 13:04

Beru ji jako varování, že řidič se může chovat nepředvídatelně, že si na něj mám dát větší poyor než na „Z“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
16.2.15 13:05
@araw píše:
Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě :nevim:

Jo, to by dávalo i smysl.. :palec:

• Citovat
  • Upravit
72725
16.2.15 13:06

@Liz netuším, nepoužívám :think: mi fascinuje, jak si každý na auto dává obrázky a jména dětí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.2.15 13:07
@Petulda269 píše:
No má být připravený na všechno :lol: Třeba, že se děcka začnou vzadu „mydlit“ a matka-řidička bude muset zasáhnout a při tom, vybočí ze směru jízdy a tak…
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka

Je k ničemu, protože ji má téměř každé auto. Navíc kolikrát dítě ani v autě není, takže si jí vůbec nevšímám. Jinak se stavím k zetku, na ty si dávám pozor.

• Citovat
  • Upravit
4622
@araw píše:
Ne, prý je tam proto, že při havariích na to záchranáři koukají a snaží se do těchto aut dostat co nejdříve. samolepka by prý měla být na té straně, na které sedává dítě :nevim:

To jsem nevěděla, ale je to logické.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
16.2.15 13:08

@Ester13 tak to me spis desi ty se Z :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10369
16.2.15 13:09

Asi bych čekala, že by měla upozornit ostatní, aby si na mě dávali pozor :) Mně by se teda spíš hodila nálepka ve stylu - nezdržuju provoz, uspávám dítě nebo tak něco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9318
16.2.15 13:10
@araw píše:

Tak asi budu muset olepit cely auto.
Tri prcci vedle sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
378
16.2.15 13:10

Je k ničemu. Opatrně se má jezdit, i když v autě jede dospělý. Je to taky něčí dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí