Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Ahojky holky, chtela bych si poridit formu na beranka. Mam horkovzdusnou trobu a nemam rada silikon. Vite, co je ted na trhu? Dekuji
Mám nově koupenou keramickou formu…ta by klidně do horkovdušky šla, nebo ne?
Klasická kameninová je nejlepší,která je uzavřená a beránek vypadá pěkně.Pak jsem viděla spoutu forem,stačí zajít do obchodu,tam toho mají ![]()
Kakika píše:
Mám nově koupenou keramickou formu…ta by klidně do horkovdušky šla, nebo ne?
Do horkovzdušky jde jaká koliv forma
Dekuji, ptam se, jelikoz ziji v Londyne a vyber zde neni. Pristi tyden prijedu do CR, tak jsem si rikala, ze se poptam dopredu, co kde maji a s cim maji ostatni zkusenost. Mamka mi taky doporucovala klasickou hlinikovou.
Petana1 píše:
Dekuji, ptam se, jelikoz ziji v Londyne a vyber zde neni. Pristi tyden prijedu do CR, tak jsem si rikala, ze se poptam dopredu, co kde maji a s cim maji ostatni zkusenost. Mamka mi taky doporucovala klasickou hlinikovou.
Hliník nebrat!Uvolní se ti z něho škodlivé látky
Petana1 píše:
Kam pojedeš do ČR?
Já mám oboustrannou kameninovou ještě po babičce. Používám ji v horkovzdušce a beránek je z ní vždycky perfektní.
Peču jich každoročně cca 10 (dělám rodičům, sourozencům, tetičkám
)
Jsem zvědavá, jestli někdy někdo upeče mě, abych mohla mít klid
![]()
Ja jsem to uplne popletla…mamka doporucovala oboustrannou kameninovou.. Ja ji presvedcovala, ze by se mi libil hlinik stejne jako byvaly dortove formy.
Mamka psala, ze vydela kameninovou v Orionu za 250 kc v akci. Asi si ji vezmu. ![]()
p.s. jedu do Svitav (vychodni cechy)
Petana1 píše:
Ja jsem to uplne popletla…mamka doporucovala oboustrannou kameninovou.. Ja ji presvedcovala, ze by se mi libil hlinik stejne jako byvaly dortove formy.Mamka psala, ze vydela kameninovou v Orionu za 250 kc v akci. Asi si ji vezmu.
p.s. jedu do Svitav (vychodni cechy)
Za 250 je to super cena!
tterka píše:
Já mám oboustrannou kameninovou ještě po babičce. Používám ji v horkovzdušce a beránek je z ní vždycky perfektní.
Peču jich každoročně cca 10 (dělám rodičům, sourozencům, tetičkám)
Jsem zvědavá, jestli někdy někdo upeče mě, abych mohla mít klid![]()
No sikovna, ze jich zvladnes 10. Podelila by ses i o recept? ![]()