Pomoc, co uvařit příteli?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
poletucha poletava
12.4.11 22:38

Pomoc co uvarit priteli

Ahoj maminky je to asi blba otázka ale vůbec nevím co nám uvařit příteli který přijde po 4 měsících konečně domů ješte neviděl naší dceru tak to neak skloubit dohromady ale nic mě nenapadá rada uvýtam vse

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16291
12.4.11 22:39

Co má rád za jídla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.11 22:39

no zalezi co ma rad :-) ja bych mela nejvetsi radost z rizku a domaciho brsalatu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
12.4.11 22:40

záleží co má rád…mýho jsem sbalila na svíčkovou, ale udělají mu raodst třeba i kachní prsa s brusinovou majdou a šťouchancema…což je teda jednodušší a rychlejší, než svíčková :-) co má rád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.4.11 22:41

Tím bych udělala radost taky, a nebo svíčkovou s knedlíky a brusinkami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.4.11 22:44

Holky ten můj je všežravec fakt potrebuju neco origoš protoze moje na oko milujici tchyne chce delat kotletky na smetane moc dobre vi ze to ma rad

• Citovat
  • Upravit
6895
12.4.11 22:48

Já bych tedy udělala ten salát s řízky a k tomu jako zákusek palačinky. Ty určitě už dlouho neměl :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
12.4.11 22:49
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Holky ten můj je všežravec fakt potrebuju neco origoš protoze moje na oko milujici tchyne chce delat kotletky na smetane moc dobre vi ze to ma rad

a co nejakou opravdu mnaminu jako hovezi nebo teleci licka nebo koupit kousek svickovy na steaky :-) neco za co utratis majlant protoze jindy si to nedate

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bin
465
12.4.11 22:50

tak zkus ty kachní prsa…ten můj se moh užrat - je to rychlovka…jen osolit, opepřit, orestovat na pánvi, tak aby byly vevnitř medium, do výpeku dát trochu balsamika, můžeš i trochu vývaru a brusinky a provařit…tím přeleješ nakrájený prsa na talíři a dáš k tomu šťuchaný brambory s cibulkou…a bude se olizovat :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.4.11 22:53

Když chci manžovi udělat faaakt radost, udělám mu jeho oblíbený bramborák plněný pikantní kuřecí směsí :-)

Já zas naprosto miluju kuře s „drobečkama“ - jsou to kousky kuřete, třeba čtvrtky, přes noc na ně naplácám promačkaný česnek a sůl a nechám uležet.Druhý den posypu strouhaným sýrem, nešetřím jím a zaleju šlehačkou.Podává se s bramb.knedlíkem a je to boží :-)

Příspěvek upraven 12.04.11 v 22:56

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27247
12.4.11 22:54

Já bych mu udělala obloženou Zuzku :)
No a teď beze srandy. Co třeba vepřové výpečky s knedlíkem a se zelím, nebo kachničku. Nebo řízky s br.salátem, myslím, že mu bude chutnat cokoliv, pokud to bude dělaný s láskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
12.4.11 22:54

Zas tak moc to neřeš. Ať se napucne u maminky, od Tebe se těší určitě na něco úplně jiného :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
12.4.11 22:57

xangel no to musí být žrádlo

jinak což takhle lassagne? Nejí to? Nebo mu upeč kachnu.. záleží na to, co má rád a jak jsi zdatná kuchařka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
12.4.11 22:59
:palec: :palec:
Knihomyš píše:
Zas tak moc to neřeš. Ať se napucne u maminky, od Tebe se těší určitě na něco úplně jiného :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.4.11 23:00

Rozhodovala bych se taky podle toho, kde byl a co tam asi tak jedl. Pokud se tam k české kuchyni nedostal, tak bych se nebála té svíčkové a nebo těch řízků či kachny se zelím a knedlíkem. (Mňáááám, už mám zase hlad a to jsem k večeři měla snad 5 palačinek… :roll: To těhotenství mě zničí… :jazyk: )

Pokud tam českou kuchyni mít mohl, tak bych šla do pořádnýho kusiska masa - to má rád snad každej chlap. Takže udělat parádní steaky z masa, které fakt běžně nekupuješ (pravá svíčková, argentinská svíčková apod.), k tomu opečené brambory v troubě (měsíčky, plátky, nebo bramboru v alobalu atd.), zelené fazolky s opečenou slaninkou (na kostičky) atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí