Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
no zalezi co ma rad
ja bych mela nejvetsi radost z rizku a domaciho brsalatu ![]()
záleží co má rád…mýho jsem sbalila na svíčkovou, ale udělají mu raodst třeba i kachní prsa s brusinovou majdou a šťouchancema…což je teda jednodušší a rychlejší, než svíčková
co má rád?
Tím bych udělala radost taky, a nebo svíčkovou s knedlíky a brusinkami.
Holky ten můj je všežravec fakt potrebuju neco origoš protoze moje na oko milujici tchyne chce delat kotletky na smetane moc dobre vi ze to ma rad
Já bych tedy udělala ten salát s řízky a k tomu jako zákusek palačinky. Ty určitě už dlouho neměl ![]()
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Holky ten můj je všežravec fakt potrebuju neco origoš protoze moje na oko milujici tchyne chce delat kotletky na smetane moc dobre vi ze to ma rad
a co nejakou opravdu mnaminu jako hovezi nebo teleci licka nebo koupit kousek svickovy na steaky
neco za co utratis majlant protoze jindy si to nedate
tak zkus ty kachní prsa…ten můj se moh užrat - je to rychlovka…jen osolit, opepřit, orestovat na pánvi, tak aby byly vevnitř medium, do výpeku dát trochu balsamika, můžeš i trochu vývaru a brusinky a provařit…tím přeleješ nakrájený prsa na talíři a dáš k tomu šťuchaný brambory s cibulkou…a bude se olizovat ![]()
Když chci manžovi udělat faaakt radost, udělám mu jeho oblíbený bramborák plněný pikantní kuřecí směsí ![]()
Já zas naprosto miluju kuře s „drobečkama“ - jsou to kousky kuřete, třeba čtvrtky, přes noc na ně naplácám promačkaný česnek a sůl a nechám uležet.Druhý den posypu strouhaným sýrem, nešetřím jím a zaleju šlehačkou.Podává se s bramb.knedlíkem a je to boží ![]()
Příspěvek upraven 12.04.11 v 22:56
Já bych mu udělala obloženou Zuzku ![]()
No a teď beze srandy. Co třeba vepřové výpečky s knedlíkem a se zelím, nebo kachničku. Nebo řízky s br.salátem, myslím, že mu bude chutnat cokoliv, pokud to bude dělaný s láskou.
Zas tak moc to neřeš. Ať se napucne u maminky, od Tebe se těší určitě na něco úplně jiného ![]()
xangel no to musí být žrádlo
jinak což takhle lassagne? Nejí to? Nebo mu upeč kachnu.. záleží na to, co má rád a jak jsi zdatná kuchařka…
Knihomyš píše:
Zas tak moc to neřeš. Ať se napucne u maminky, od Tebe se těší určitě na něco úplně jiného
Rozhodovala bych se taky podle toho, kde byl a co tam asi tak jedl. Pokud se tam k české kuchyni nedostal, tak bych se nebála té svíčkové a nebo těch řízků či kachny se zelím a knedlíkem. (Mňáááám, už mám zase hlad a to jsem k večeři měla snad 5 palačinek…
To těhotenství mě zničí…
)
Pokud tam českou kuchyni mít mohl, tak bych šla do pořádnýho kusiska masa - to má rád snad každej chlap. Takže udělat parádní steaky z masa, které fakt běžně nekupuješ (pravá svíčková, argentinská svíčková apod.), k tomu opečené brambory v troubě (měsíčky, plátky, nebo bramboru v alobalu atd.), zelené fazolky s opečenou slaninkou (na kostičky) atd.
Ahoj maminky je to asi blba otázka ale vůbec nevím co nám uvařit příteli který přijde po 4 měsících konečně domů ješte neviděl naší dceru tak to neak skloubit dohromady ale nic mě nenapadá rada uvýtam vse