Pomoc, co uvařit příteli?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
marra
12.4.11 23:00

ja bych s nim vletela do postele a objednala si pizzu:)na vareni urcite nebude cas:)

• Citovat
  • Upravit
8911
12.4.11 23:04

Jen doplním, že steaky u nás vaří zásadně jen manžel. Sám si našel recept na netu, sám si koupil maso a sám si uvěřil… :mrgreen:

Výsledek byl neskutečně famózní!!!
http://dolcevita.blog.cz/…steak-biftek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.4.11 23:05

No děvčata zní to vše dobře já právě nechci ať ji u maminky to by zase chodíla hrdě a všecho maso krom kuřete protoze posledni dobou nadava ze kure maji porad ma rad ostre ale az tak ze me kolikrat nutil at dam do gulase 4 cerstve feferonky

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
12.4.11 23:07
marra píše:
ja bych s nim vletela do postele a objednala si pizzu:)na vareni urcite nebude cas:)

Dobry recept :-))

• Citovat
  • Upravit
poletucha poletava
12.4.11 23:11

No chce to fakt bombu je ve francii takze nic francouzkyho

• Citovat
  • Upravit
9079
12.4.11 23:16

Jako zákusek by jsem volila třeba čokoládovou pěnu- je strašně jednoduchá. A chutná. Takže si jí můžeš připravit dopředu. A máš pak klid. Já dělám tu z prostřeno se zakysanou smetanou. Je hotová raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
12.4.11 23:18
Zuzka a verunka 2mesice píše:

Tak pak bych to viděla na 2 varianty: česká kuchyně a nebo mexická (když má rád to ostré, ale to pak ty „techtle-mechtle“ nebudou nic moc :jazyk: ).

Z české třeba ta kačena se zelím a knedlíkem (s masem není žádná práce, dělá se to samo v troubě), mexickou neznám, páč ostré nejím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.4.11 23:19
bertík28 píše:
Jako zákusek by jsem volila třeba čokoládovou pěnu- je strašně jednoduchá. A chutná. Takže si jí můžeš připravit dopředu. A máš pak klid. Já dělám tu z prostřeno se zakysanou smetanou. Je hotová raz dva.

Ta coko pena zni dobre poprosim o recept

• Citovat
  • Upravit
9079
12.4.11 23:24

Čokoládová pěna
100g čokolády, 1 lžíce brandy- nedávám, protože nemam
150ml smetany, 150ml zakysané smetany čokoládu rozpustíš ve vodní lázni- já přidala i trochu másla, aby se to lépe rozpouštělo a vmícháme brandy. Smetanu vyšleháme do pěny a jemně zašleháme zakysanou smetanu. Nakonec zamícháme vychladlou čokoládu.

Příspěvek upraven 12.04.11 v 23:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.4.11 23:24
Wiolla píše:

Tak pak bych to viděla na 2 varianty: česká kuchyně a nebo mexická (když má rád to ostré, ale to pak ty „techtle-mechtle“ nebudou nic moc :jazyk: ).

Z české třeba ta kačena se zelím a knedlíkem (s masem není žádná práce, dělá se to samo v troubě), mexickou neznám, páč ostré nejím.

Tak jak to tak vypada mozna tu kachnu ale zase jake vinko ke kachne ikdyz mu to bude celkem fuk stim vinem protoze uz z dalky se na me smeje teqila ale mam jeste ve sklepe cervene rč. 97 nebude to skoda?

• Citovat
  • Upravit
9079
12.4.11 23:26

Není to ta klasická ze žloutku, kterou dělají všude v televizi. Ale je taky dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
12.4.11 23:26
bertík28 píše: Čokoládová pěna
150ml smetany, 150ml zakysané smetany čokoládu rozpustíš ve vodní lázni- já přidala i trochu másla, aby se to lépe rozpouštělo a vmícháme brandy. Smetanu vyšleháme do pěny a jemně zašleháme zakysanou smetanu. Nakonec zamícháme vychladlou čokoládu.Příspěvek upraven 12.04.11 v 23:24
Kují za recept :palec:
150ml smetany, 150ml zakysané smetany čokoládu rozpustíš ve vodní lázni- já přidala i trochu másla, aby se to lépe rozpouštělo a vmícháme brandy. Smetanu vyšleháme do pěny a jemně zašleháme zakysanou smetanu. Nakonec zamícháme vychladlou čokoládu.Příspěvek upraven 12.04.11 v 23:24
Kují za recept

Kují za recept

• Citovat
  • Upravit
13903
12.4.11 23:27
No děvčata zní to vše dobře já právě nechci ať ji u maminky to by zase chodíla hrdě a všecho maso krom kuřete protoze posledni dobou nadava ze kure maji porad ma rad ostre ale az tak ze me kolikrat nutil at dam do gulase 4 cerstve feferonky

Tak mu udělej kari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
12.4.11 23:30

Asi si jí taky zítra udělám. Doufám, že vám bude chutnat. To je pěkně dlouhá doba 4 měsíce. Asi by jsem taky začala vyvářet o sto šest. Aby jste se vůbec k tomu jídlu dostali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6555
12.4.11 23:34

Jestli ostré, tak ještě dělám cikánské řízky…Ale nevím, jaký by byly z jiného masa, já je dělám z kuřecího…My ho cpeme prostě do všeho :lol:

Jukni na tyhle stránky, vařím podle nich velice často, navíc tam budeš mít i hodnocení jiných uživatelů, co ten recept zkoušeli… http://www.toprecepty.cz/…_recepty.php .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí