Formy na pečení Tefal

89
6.5.09 10:54

formy na pečení tefal

ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenosti s pečením v silikonových formách zn.Tefal. Včera jsem je viděla prodávat v outletu a uvažuju o nich. A nemá ten silikon vliv na chuť? díky moc, V.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
43029
6.5.09 11:03

ahoj, nemam tefal, ale po afere s tescomou jsou snad uz dneska vsechny kvalitni a nezavadne — mam babovku a formicky na orechy (cukrovi) a nema to chybu - mit dost penez, poridim si silikonove vsechny formicky
genialne se to vyklapi, konce potrhaného pečiva

… za kolik jsi je nasla ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
6.5.09 11:26

Díky za odpověď. Včera jsem byla na Novodvorské v Praze. je tam outlet Tefalu a Moulinexu. Těch obchodů je víc po Čechách. Měli takový balík 3ks za 300. Různé tvary a pak ještě na bábovku. Cenu si nepamatuju. Všechno to bylo okolo 300.Radši se půjdu ještě podívat. Já se silikonem nemám zkušenost, troubu jsem dlouho neměla. Předtím jsem měla porcelán - super a teflon, naprd. pořád jsem se bála, že to poškrábu. Já se bála, jestli to něco nepouští nebo neovlivňuje chuť. četla jsem o tom v časopise.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5579
6.5.09 11:37

Ahoj, mam silikon. formy od tescomy a jsem max. spokojena (babovku a muffiny). Pred prvnim pouzitim jsem to vydrhla v jaru a pokazde nez tam davam testo a pecu ji trosku vymaznu. Fantasticky se vyklapi a dobre se myji, muzou i do mycky. Ted premyslim, ze si koupim jeste formu ve tvaru medvidka, detem prece jen jaksi vic chutna, kdyz to jeste vypada dobre :) Nikdy mi nic nesmrdelo.

Myslim, ze obecne jakakoli znackova silikon.forma se bude dobre vyklapet a cistit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1752
6.5.09 17:34

Já mám teflon od tefalu a pohoda. Mufiny peču v papíru a ostatní pohodička. Formu mám na berana a kapra a vždy bez problému vypadnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
6.5.09 17:43

Já nepoužívám silikonové, ale tefal to myslím je. A místo vymazání je stříkám sprejem Mistr Pekař. Je to úžasná věc, dostala jsem ho od mamky poprvé před dvěma lety k Vánocům a dodnes ho mám (a to jsem další Vánoce dostala další, letos už ne, protože ten jeden je stále nenačatý). Moukou vysypávám minimálně a vyklepnout jde dobře. Používám i na pečení třeba koláče nebo zapečených brambor či těstovin a nemám problém s mytím skleněných zapékacích misek nebo pekáčů. Když to srovnám s dřívějším usilovným drhnutím pekáčů apod, je tenhle sprej pro mě jako zázrak. A tuku spotřebuju minimum. Tak jen tak pro inspiraci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
7.5.09 12:52

Nevíte prosím někdo, kde na Novodvorské je tenoutlet Tefalu a Moulinexu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
89
7.5.09 20:21

Ten outlet je v Novodvorská Plaza, jak je Tesco. V přízemí blízko Levných knih. Stejný je na Maninách a v Pardubicích. Tam byla kamarádka. Většinou jsou tamvěci proto, že mají poškozený obal apod. Záruka je 2 roky. Už máme odtamtud vysavač.
Jinak asi si ty formy koupím. Díky moc za zkušenosti. Kouknu ještě na cenu, ale asi do toho půjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
479
21.9.18 16:58

Ahoj :) omlouvám se, že to sem asi nepatří, ale narychlo jsem potřebovala radu. Vyrábíme kamarádce hrníček, pokreslila jsem ho barvami na porcelán a dala do trouby podle návodu. Zároveň jí ale peču dort, mám hotové těsto a chci ho dat do trouby. Hrníček jsem teď vyndala. Můžu do trouby rovnou vložit dort? Neni to problém, že byl v troubě ten hrníček?
Omlouvám se za možná hloupý dotaz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1