Formy na pečení Tefal
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
formy na pečení tefal
ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte zkušenosti s pečením v silikonových formách zn.Tefal. Včera jsem je viděla prodávat v outletu a uvažuju o nich. A nemá ten silikon vliv na chuť? díky moc, V.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, nemam tefal, ale po afere s tescomou jsou snad uz dneska vsechny kvalitni a nezavadne — mam babovku a formicky na orechy (cukrovi) a nema to chybu - mit dost penez, poridim si silikonove vsechny formicky
genialne se to vyklapi, konce potrhaného pečiva
… za kolik jsi je nasla ty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za odpověď. Včera jsem byla na Novodvorské v Praze. je tam outlet Tefalu a Moulinexu. Těch obchodů je víc po Čechách. Měli takový balík 3ks za 300. Různé tvary a pak ještě na bábovku. Cenu si nepamatuju. Všechno to bylo okolo 300.Radši se půjdu ještě podívat. Já se silikonem nemám zkušenost, troubu jsem dlouho neměla. Předtím jsem měla porcelán - super a teflon, naprd. pořád jsem se bála, že to poškrábu. Já se bála, jestli to něco nepouští nebo neovlivňuje chuť. četla jsem o tom v časopise.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam silikon. formy od tescomy a jsem max. spokojena (babovku a muffiny). Pred prvnim pouzitim jsem to vydrhla v jaru a pokazde nez tam davam testo a pecu ji trosku vymaznu. Fantasticky se vyklapi a dobre se myji, muzou i do mycky. Ted premyslim, ze si koupim jeste formu ve tvaru medvidka, detem prece jen jaksi vic chutna, kdyz to jeste vypada dobre
Nikdy mi nic nesmrdelo.
Myslim, ze obecne jakakoli znackova silikon.forma se bude dobre vyklapet a cistit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám teflon od tefalu a pohoda. Mufiny peču v papíru a ostatní pohodička. Formu mám na berana a kapra a vždy bez problému vypadnou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já nepoužívám silikonové, ale tefal to myslím je. A místo vymazání je stříkám sprejem Mistr Pekař. Je to úžasná věc, dostala jsem ho od mamky poprvé před dvěma lety k Vánocům a dodnes ho mám (a to jsem další Vánoce dostala další, letos už ne, protože ten jeden je stále nenačatý). Moukou vysypávám minimálně a vyklepnout jde dobře. Používám i na pečení třeba koláče nebo zapečených brambor či těstovin a nemám problém s mytím skleněných zapékacích misek nebo pekáčů. Když to srovnám s dřívějším usilovným drhnutím pekáčů apod, je tenhle sprej pro mě jako zázrak. A tuku spotřebuju minimum. Tak jen tak pro inspiraci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nevíte prosím někdo, kde na Novodvorské je tenoutlet Tefalu a Moulinexu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ten outlet je v Novodvorská Plaza, jak je Tesco. V přízemí blízko Levných knih. Stejný je na Maninách a v Pardubicích. Tam byla kamarádka. Většinou jsou tamvěci proto, že mají poškozený obal apod. Záruka je 2 roky. Už máme odtamtud vysavač.
Jinak asi si ty formy koupím. Díky moc za zkušenosti. Kouknu ještě na cenu, ale asi do toho půjdu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
omlouvám se, že to sem asi nepatří, ale narychlo jsem potřebovala radu. Vyrábíme kamarádce hrníček, pokreslila jsem ho barvami na porcelán a dala do trouby podle návodu. Zároveň jí ale peču dort, mám hotové těsto a chci ho dat do trouby. Hrníček jsem teď vyndala. Můžu do trouby rovnou vložit dort? Neni to problém, že byl v troubě ten hrníček?
Omlouvám se za možná hloupý dotaz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit