Fotoalbum jako hračka pro jednoletou

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2363
25.3.14 23:18

Fotka - hračka

Potřebuji prosím radu, nějaký nápad. Malá se moc ráda dívá na fotky a lidi na nich i poznává. Chtěli jsme jí dát něco k prvním narozeninám, nějaký „album“, měla by ho mezi hračkama a mohla se podívat na fotky kdy bude chtít. Ale netuším, do čeho to dát, aby to taky vydrželo dýl jak hodinu. Předem děkuji za nápady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5517
25.3.14 23:21

@lucky.girl fotoknihu :pankac: Mojí starší dceři jsem v jejím roce nechala udělat fotoknihu (byla z nějakýho slev. portálu, takže vyšla opravdu levně) a byla nadšená! A kupodivu pořád drží.
Jinak tedy dělám i fotoknihu pro nás, tu prohlížíme jen spolu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
25.3.14 23:28

@lucky.girl a co nechat pár fotek zatavit do takové té folie a udělat na to kroužkovou vazbu?? To je spíš nezničitelné než klasická fotokniha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
346
25.3.14 23:38

Vygoogli: Sassy prvni fotoalbum :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
25.3.14 23:43
@MV313 píše:
Vygoogli: Sassy prvni fotoalbum :)

jůůů, to je dobrý… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.3.14 23:48

@Lind002 jako něco takovýho https://www.fotolab.cz/…ha/mini.html ? To se právě bojím, že když to poslintá, tak se to zničí. Je to klasický fotopapír ne? Nebo je to nějak tvrdší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.3.14 23:49

@tereza.red taky mě to napadlo, ale nemám nejmenší tušení, kde to dělají, ale děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
25.3.14 23:49

@MV313 děkuju, to už znám, právě proto mě to napadlo, jenže tohle je jen na 6 fotek a prý je to stejně zničitelný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
25.3.14 23:57
@lucky.girl píše:
@Lind002 jako něco takovýho https://www.fotolab.cz/…ha/mini.html ? To se právě bojím, že když to poslintá, tak se to zničí. Je to klasický fotopapír ne? Nebo je to nějak tvrdší?

jj, taky na to slintala :mrgreen: on je ten papír celkem pevnej, jako listy jsou ve vazbě trochu natrhlé, jak si jí prohlížela, ale pořád vypadá pěkně. Dělala jsem jí vyloženě jen pro ní, jednoduše udělaná, velké obrázky atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5517
25.3.14 23:59
@lucky.girl píše:
@tereza.red taky mě to napadlo, ale nemám nejmenší tušení, kde to dělají, ale děkuji

no to je pravda, nebo zalaminovat pár fotek a dát do takových těch pořadačů/desek s kroužkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2363
26.3.14 00:06

@Lind002 tak děkuji moc za rady, proberu to s manželem a něco vymyslíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
26.3.14 11:17

@lucky.girl dělají to v různých copy centrech