Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj holky, snad mi to nesmažou kvůli reklamě
ale vy, které dětem kupujete lego duplo, je v Tescu výprodej a některé sady mají o 50% levněji. Moc mě potěšili, sehnala jsem Zoo autobus za skvělou cenu + nějaké malé krabičky se zvířátky.
@Majinka7 Tohle bych řekla, že se jako reklama nebere
A zoobus by se mi taky hodil…
@j.a.n.i1 uf,já mám kolikrát strach zveřejnit nějakou značku ![]()
Viděla jsem, ale mně to zase jako moc velká akce nepřišlo… Tesco umí jít ještě níž…
Příspěvek upraven 25.03.14 v 11:22
Občas mívají podobné akce i v Intersparu. Ale je to hned pryč ![]()
@j.a.n.i1 zrovna ten autobus jsem včera hledala na netu a za tu nejlepší cenu už byl vyprodaný, všude cena kolem 500,– a právě v Tescu za necelých 380,– měli i jiné sady, třeba sněhurku, popelářské auto, ale to už bylo bohužel pryč. Mě by se hodila ta sada fotíme safari.
@kate02 podle mě už níž asi nepůjdou, je to 50% a vše jsou starší sady, koukala jsem, že začínají doplňovat nové a ty jsou samozřejmě dražší a kupodivu i s porovnáním cen na internetu jsou ty ceny opravdu dobré
Ja byla u nas v tescu a nic zajimavyho tam teda nemeli.. A to by se nam klidne neco hodilo, malyho to zacina chytat.
@Peppa Pig píše:
Už tam letím
Tak dej potom vědět jestli jsi sehnala, já objela 2 prodejny a v každé měli něco jiného a už jen pár kusů ![]()
@Majinka7 Tak to pochybuji, že tam ještě něco seženu
Hodilo by se nám to Safari nebo popeláři. No odpoledne se tam mrknu.
@Majinka7 píše:
@kate02 podle mě už níž asi nepůjdou, je to 50% a vše jsou starší sady, koukala jsem, že začínají doplňovat nové a ty jsou samozřejmě dražší a kupodivu i s porovnáním cen na internetu jsou ty ceny opravdu dobré
Oni se umí dostat i na 30% doporučené ceny ![]()
Holky, jeto někde k vidění na netu, co mají slevněné, nebo musím do obchodu? já bych když tak poslala někoho z rodiny, takže to musím zadat přesně co chci. díky.
@Peppa Pig já koukala že po Vánocích měli asi 20-30% slevy, ale i tak to bylo dost, ty 50% nevím jak dlouho mají, ale i tak už to asi bude dost přebrané, mě mrzí ta Sněhurka, že už nebyla. Mám ještě pandu a ledního medvídka s tučnákem a ještě Blesk Mcqueena.
@Moni123 tohle asi nebude nikde zveřejněné, když je to výprodej. Jedině, že by jste se domluvili po mob. z obchodu co tam mají a nemají ![]()