Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít ![]()
Koupila jsem si tam pro dcerku taky dvě sady, ale třeba box kostiček teda měli v celkem vtipné akci, z 900 na 450 Kč, přitom na netu je běžná cena okolo 500. Takže radši prověřovat!! ![]()
@Peppa Pig píše:
@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít
ehm, a já myslela, že jsem jediný blázen
taky k tomu směřujeme ![]()
@madi píše:
ehm, a já myslela, že jsem jediný blázentaky k tomu směřujeme
Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap ![]()
@madi píše:
ehm, a já myslela, že jsem jediný blázentaky k tomu směřujeme
My taky…
![]()
Jinak tesco umí jít fakt na 30% ceny… Chce to ověřovat, ideálně mít doma „přítele na telefonu“
… Ale kamarádka loni po vánocích koupila za 300 sadu, která už není k sehnání a když tak třeba za tisícovku…
A zrovna po ní starší prcek hrozně toužil…
![]()
Naštěstí se už přeorientoval na klasický lego… ![]()
@Peppa Pig píše:
Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap
já si vždycky říkala, že jsme měli lega (toho klasickýho) hrozně moc, ale proti našim dětem jsem teda žabař
To „moje“ starý lego se v tom jejich množství ztratilo jako nic… ![]()
@Peppa Pig píše:
@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít
Tak to jo
my teprve začínáme, ale i tak už toho máme celkem dost. Já se teda taky přiznávám, že na tom legu taky trochu ulítávám
manžela to moc nebere, tak si s dětmi stavím já ![]()
@kate02 píše:
My taky…![]()
![]()
Jinak tesco umí jít fakt na 30% ceny… Chce to ověřovat, ideálně mít doma „přítele na telefonu“
Naštěstí se už přeorientoval na klasický lego…… Ale kamarádka loni po vánocích koupila za 300 sadu, která už není k sehnání a když tak třeba za tisícovku…
![]()
Tak to byl super kup, tady u nás je všechno hned pryč
takže za těch 50% mi to stojí, naštěstí jsem den předem koukala na ceny v e-shopech, tak jsem věděla kde se pohybují. Jinak zrovna v Tescu ty jejich „slevy“ beru s rezervou. Nejlepší je, když se chtějí zboží zbavit úplně, to jsou potom super ceny ![]()
@kate02 píše:
My taky…![]()
![]()
Naštěstí se už přeorientoval na klasický lego…… Ale kamarádka loni po vánocích koupila za 300 sadu, která už není k sehnání a když tak třeba za tisícovku…
![]()
u nás je problém ten, že je v kurzu jak duplo u mladší tak klasické u staršího, takže se kupuje obojí
Já kupuju nejvíc na mmb, použité, to nevyjde zas tak draho, nebo objednávám různé části zvlášť. Loni jsem na to využila i ten den bez dopravy, to jsem objednávala za 2/3 ceny. Jinak do tesca se dostanu málokdy ![]()
Tak u nás v Tescu už nic v akci neměli
Jen ty novinky za plnou cenu ![]()
@Peppa Pig píše:
Tak u nás v Tescu už nic v akci neměliJen ty novinky za plnou cenu
Tak to je škoda ![]()
@Peppa Pig píše:
Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap
chlap se napřed divil, kde se berou nová zvířátka a kostičky a teď už to snad radši ani nekomentuje.
Ale nebrble, protože vidí, že si s tím malá fakt hraje. A to je jí teprve 15m ![]()
Já se půjdu podívat ještě ve čtvrtek. Navnadily jste mě s tím autobusem
![]()
@Majinka7 píše:
Tak to byl super kup, tady u nás je všechno hned pryčtakže za těch 50% mi to stojí, naštěstí jsem den předem koukala na ceny v e-shopech, tak jsem věděla kde se pohybují. Jinak zrovna v Tescu ty jejich „slevy“ beru s rezervou. Nejlepší je, když se chtějí zboží zbavit úplně, to jsou potom super ceny
No my jsme takhle vychytali Sodastream Crystal za 700
Normálně stojí kolem 2000,co jsem koukala…
Ale to jsme teda měli tip od kamaráda, co tam dělá…