Lego duplo akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1520
25.3.14 12:00

@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
25.3.14 12:17

Jojo, i mall má slevy na duplo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.3.14 12:36

Koupila jsem si tam pro dcerku taky dvě sady, ale třeba box kostiček teda měli v celkem vtipné akci, z 900 na 450 Kč, přitom na netu je běžná cena okolo 500. Takže radši prověřovat!! :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.3.14 12:37
@Peppa Pig píše:
@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít :lol:

ehm, a já myslela, že jsem jediný blázen :oops: taky k tomu směřujeme :lol:

• Citovat
  • Upravit
1520
25.3.14 12:51
@madi píše:
ehm, a já myslela, že jsem jediný blázen :oops: taky k tomu směřujeme :lol:

Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.3.14 16:31
@madi píše:
ehm, a já myslela, že jsem jediný blázen :oops: taky k tomu směřujeme :lol:

My taky… :P :mrgreen:

Jinak tesco umí jít fakt na 30% ceny… Chce to ověřovat, ideálně mít doma „přítele na telefonu“ :mrgreen:… Ale kamarádka loni po vánocích koupila za 300 sadu, která už není k sehnání a když tak třeba za tisícovku… :zed: A zrovna po ní starší prcek hrozně toužil… :zed: :mrgreen:

Naštěstí se už přeorientoval na klasický lego… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
25.3.14 16:33
@Peppa Pig píše:
Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap :mrgreen:

já si vždycky říkala, že jsme měli lega (toho klasickýho) hrozně moc, ale proti našim dětem jsem teda žabař 8o To „moje“ starý lego se v tom jejich množství ztratilo jako nic… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.3.14 17:14
@Peppa Pig píše:
@Majinka7 My už právě máme tak 80% dupla doma, tak pochybuji, že těch pár kousků, co ještě nemáme, tam zrovna budou mít :lol:

Tak to jo :mrgreen: my teprve začínáme, ale i tak už toho máme celkem dost. Já se teda taky přiznávám, že na tom legu taky trochu ulítávám :lol: manžela to moc nebere, tak si s dětmi stavím já :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.3.14 17:18
@kate02 píše:

Jinak tesco umí jít fakt na 30% ceny… Chce to ověřovat, ideálně mít doma „přítele na telefonu“ :mrgreen:… Ale kamarádka loni po vánocích koupila za 300 sadu, která už není k sehnání a když tak třeba za tisícovku… :zed: A zrovna po ní starší prcek hrozně toužil… :zed: :mrgreen:

Tak to byl super kup, tady u nás je všechno hned pryč :cert: takže za těch 50% mi to stojí, naštěstí jsem den předem koukala na ceny v e-shopech, tak jsem věděla kde se pohybují. Jinak zrovna v Tescu ty jejich „slevy“ beru s rezervou. Nejlepší je, když se chtějí zboží zbavit úplně, to jsou potom super ceny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.3.14 18:29
@kate02 píše:

u nás je problém ten, že je v kurzu jak duplo u mladší tak klasické u staršího, takže se kupuje obojí :lol: Já kupuju nejvíc na mmb, použité, to nevyjde zas tak draho, nebo objednávám různé části zvlášť. Loni jsem na to využila i ten den bez dopravy, to jsem objednávala za 2/3 ceny. Jinak do tesca se dostanu málokdy :roll:

• Citovat
  • Upravit
1520
25.3.14 18:40

Tak u nás v Tescu už nic v akci neměli :? Jen ty novinky za plnou cenu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
25.3.14 18:50
@Peppa Pig píše:
Tak u nás v Tescu už nic v akci neměli :? Jen ty novinky za plnou cenu :roll:

Tak to je škoda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
25.3.14 19:32
@Peppa Pig píše:
Si prý léčím nějaké komplexy z dětství, kdy jsem trpěla nedostatkem lega, říká můj chlap :mrgreen:

chlap se napřed divil, kde se berou nová zvířátka a kostičky a teď už to snad radši ani nekomentuje. :mrgreen: Ale nebrble, protože vidí, že si s tím malá fakt hraje. A to je jí teprve 15m :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
25.3.14 19:33

Já se půjdu podívat ještě ve čtvrtek. Navnadily jste mě s tím autobusem :oops: :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26093
25.3.14 21:09
@Majinka7 píše:
Tak to byl super kup, tady u nás je všechno hned pryč :cert: takže za těch 50% mi to stojí, naštěstí jsem den předem koukala na ceny v e-shopech, tak jsem věděla kde se pohybují. Jinak zrovna v Tescu ty jejich „slevy“ beru s rezervou. Nejlepší je, když se chtějí zboží zbavit úplně, to jsou potom super ceny :palec:

No my jsme takhle vychytali Sodastream Crystal za 700 :mrgreen: Normálně stojí kolem 2000,co jsem koukala… :oops: Ale to jsme teda měli tip od kamaráda, co tam dělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí