Lego duplo akce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2499
26.3.14 06:32
@madi píše:
Já se půjdu podívat ještě ve čtvrtek. Navnadily jste mě s tím autobusem :oops: :lol: :mrgreen:

Já ten autobus kupovala v Jaroměři, nevím odkud jsi ty, ale měli jich tu u nás ještě hodně. Potom nějaký tvořivý kyblík a to bylo vše, v tom druhém obchodu ve vedlejším městě měli zase krabičky se zvířátky, takže to bude všude různé :nevim: a asi i dost přebrané a vykoupené, já se chci ještě podívat do HK tam jsou ty obchody přeci jen větší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.14 07:00

@Majinka7 díky, já jsem na to koukala a koupím ho pak někdy samotný na mmb. Protože ty zvířátka k tomu už máme. Já jsem koupila malý cirkusový představení a tržiště. Mám to schované k vánocům :lol: Kyblík s kostkama tam měly taky, ale za normální internetovou cenu, ten jsem nebrala

• Citovat
  • Upravit
2499
26.3.14 07:58

@madi jo tržiště taky měli, ale u nás teď jdou hlavně zvířátka, od včera si hrajeme na zoo a co dcerku baví nejvíc je, si kupovat vstupenky :mrgreen: chtěla jsem jim to taky původně schovat až k narozeninám nebo k vánocům, ale obojí je za dlouho a já bych to nevydržela :oops: To bych právě chtěla dokoupit safari a dát jako společný dárek dětem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2499
26.3.14 08:03

@madi ještě jsem úplně samotný bus našla tady na aukru http://aukro.cz/…4265789.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
26.3.14 08:10

@Majinka7 jj, to nespěchá :mrgreen: Máme toho právě celkem dost těch zvířátek, objednávám je z mmb použité jednotlivě. A když jsem koukala právě na tu krabici zoo, tak většinu už máme :lol: U nás má má snad ještě větší úspěch než zvířátka žluté miminko a postýlka. :mrgreen:
No to je taky úmysl, ale taktéž pochybuju, že to schované vydrží :lol:

• Citovat
  • Upravit
teresa20
27.9.14 19:10

Holky prosím, která chodíte často do tesca, nemají výprodeje na lego??
Koukala jsem, že jim vyjelo dost novinek, tak jestli nevyprodávají starší sady.. loni jsem tam nakoupila za dobré ceny, ale často tam nechodím :D díky

• Citovat
  • Upravit
4566
27.9.14 19:40

@elenka20
Nevšimla jsem si Tesco Jihlava :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2053
27.9.14 20:10

Dnes jsem se divala. Pokud se nepletu tak edice Lego Star wars je ve sleeve, ale detaily jsem si nevsimla (zatim kupuju jen Lego Duplo).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
27.9.14 21:55

Ja jsem dnes byla v Tescu v Klatovech a u nas zadne slevy nemaji. Chodim to obhlizet casto, protoze by se nam hodila nejaka sada na Vanoce pro malou, ale u nas maji vse za plnou cenu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
27.9.14 23:44

Díky holky. Zajímá mě hlavně duplo a lego city, takže se ještě nebudu plašit :D
@Elísek22 děkuji za konkrétní informaci, tu jsem tady snad ani nečekala, ale taky jezdím do Klatov :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
20848
28.9.14 09:00

Zdravím,
doporučuji kouknout na eMiminu do sekce Slevy - Duplo je v akci v Globusu. :)

Hezkou neděli,
Monika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13760
28.9.14 11:05

Momentálně jsou slevy na některé Duplo na Maxíkových hračkách. Ale nekoukala jsem ještě, jak jsou ty ceny „zlevněné“ oproti internetu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13760
28.9.14 13:40

Tak už jsem se koukla, některé sady se dají na MMB koupit levněji, některé ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
405
10.10.14 14:44
@teresa20 píše:
Díky holky. Zajímá mě hlavně duplo a lego city, takže se ještě nebudu plašit :D
@Elísek22 děkuji za konkrétní informaci, tu jsem tady snad ani nečekala, ale taky jezdím do Klatov :mrgreen: :mrgreen:

Vůbec není zač :) Jooo klatovské Tesco a Dračik vedle, to je snad jediné místo, kde mají v Legu výběr. Já jsem přímo klatovská, tak kdybych na nějakou akci narazila, tak dám určitě vědět :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
23.10.14 16:11

adventní kalendář lego duplo?

Nevíte, prosím, holky, jestli existuje Lego Duplo adventní kalendář? Na netu jsem zatím nic nenašla. Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí