Fotky s přítelem, přáteli

Anonymní
17.3.25 00:35

Fotky s přítelem, přáteli

Jak vznikají fotky s vašimi přáteli nebo partnerem? Chodí to nějak jakože:,,Nevyfotíme se?” Jsem hrozně stydlivá, moc bych chtěla fotku s přítelem, ale nevím, jak mu to říct. Je to můj první pořádný vážný vztah, on není typ, který by s tímhle za mnou přišel, ale opilý mi jednou řekl, že si nějaké společné fotky uděláme, jenže ten můj ostych, to je hrozné :roll: :zed:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17388
17.3.25 01:05

Proč se stydět? :nevim:
Narovinu bych mu řekla, že ho chceš mít i na fotce, až se spolu jednou rozejdete, že na něj chceš mít taky nějakou tu památku. :P

PS: Jasně, že si dělám srandu, ale fakt vtom nevidím nic až tak těžkýho, mu říct, že si uděláte společné foto. Jen tak pro radost a samozřejmě i z lásky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.25 06:56

Normálně vytáhni telefon a udělejte si selfíčko, co je na tom? Pokud je ti to blbý jen tak, tak tedy na nějakém výletě nebo zajímavém místě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1097
17.3.25 07:11

Čím transparentnejší budeš, tím méně to bude trapné. Nejhorší je dělat fotky např. " tajně "

Nejlepší je na rovinu říct: A teď si uděláme společnou fotku.
Když se vyfotíte, podíváš se a když se ti nebude líbit ( ta fotka), tak řekneš, že se vyfotíte znovu. ( klidně ještě 3×, ale 10× je už moc opakování pro jednu dobrou fotku)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
288
17.3.25 07:20

Já jsem taky introvert, stydlin a nerada se fotím. Úplně nesnáším.. ale vždycky když jdeme na výlet, tak si uděláme fotku na památku… ted už úplně ne, pac o to nestojim, ale dřív pravidelně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
17.3.25 08:26

No normálně. Obvykle jeden z nás vytáhne mobil a řekne selfie py čo (už nevím jak to vzniklo) a automaticky se k sobě přitulíme a vyfotíme. Nebo manžel je na ty selfie s tyčí a tak. Takže, že se budeme fotit poznám podle toho, že to tahá z batohu. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3847
17.3.25 08:28

Asi myslíš nahé fotky, co? Holt se musíš opít i ty a pak to půjde líp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.25 08:29

@Ruxas vy si s manželem řeknete “selfie py čo”? Panebože, kolik vám je let 🫣 takhle se bavit s manželem, ale i s kamarády a ještě aby žena mluvila jak dlaždič

• Citovat
  • Upravit
1968
17.3.25 08:47
@Anonymní píše: Více

Skoro 40 :*
Je mi úplně jedno kdo se jak s kým baví. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35241
17.3.25 08:54
@Anonymní píše: Více

A to si se nikdy nefotila ani třeba s kamarádkou? Že nevíš jak na to? Normálně vytáhni mobil a udělej fotku. Kolik ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13884
17.3.25 09:11

Zakladatelko ty myslíš nahé fotky? Jinak nechápu ten ostych a mluvení o tom v opilosti? Jestli myslíš nahé fotky, tak ty si určitě s nikým nikdy nedělej. To je základní pravidlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
17.3.25 09:14
@AnastazieB píše: Více

Ale klidně ať dělá, ale ne do telefonu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí