Foto dětské postýlky

• Fotoalbum (3)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Aty
7700
30.5.11 19:14

my na staré postýlce máme závěs, že na roštu je našroubováno elko L profil ze spodu a ta protilehlá strana L profilu je přišroubována k postýlce. takže to vypadá, že u této postýlky je to možná taky tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
30.5.11 19:15

Fotku bohužel nemám, je to už 5 let co jí kluk odrostl.Zkusím pohledat na netu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
30.5.11 19:15
Aty píše:
my na staré postýlce máme závěs, že na roštu je našroubováno elko L profil ze spodu a ta protilehlá strana L profilu je přišroubována k postýlce. takže to vypadá, že u této postýlky je to možná taky tak.

Prosím o foto :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Smarcie
30.5.11 19:17
mishka2 píše:
Fotku bohužel nemám, je to už 5 let co jí kluk odrostl.Zkusím pohledat na netu.

Já už jsem hledala fakt všude a jsem z toho už zoufalá :-( Porod se blíží a my stále nemáme postavené lóže :cry:

• Citovat
  • Upravit
1762
30.5.11 19:18

Koukni sem zvětši si tu fotku, je to tam vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.5.11 19:18

foto nepošlu, máme u babičky, ale zkusím nakreslit. jinak pokud rošt je jinde než díry v postýlce, tak kupte nějakou pevnou laťku, uřízněte celou šířku roštu, ten natlučte ze spodu a pak můžete použít jakýkoliv l profil, který bude podpírat ten rošt a zároveň bude moct být našroubovaný přímo proti dírám. samo, že tu lať na obě strany, aby byl rošt rovný. ten l. profil pohledám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Aty
7700
30.5.11 19:21

koukám, že ty správný šrouby už se našly (-:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
30.5.11 19:21
mishka2 píše:
Koukni sem zvětši si tu fotku, je to tam vidět.

To je ale přichycené v té noze, nebo??? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
8911
30.5.11 19:22
Smarcie píše:
mishka2 píše:
Fotku bohužel nemám, je to už 5 let co jí kluk odrostl.Zkusím pohledat na netu.
Já už jsem hledala fakt všude a jsem z toho už zoufalá :-( Porod se blíží a my stále nemáme postavené lóže :cry:

Klíííd, máš na to 2 měsíce. :mrgreen: 8-) Btw, nevíš výrobce té postýlky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
30.5.11 19:22

Bych zašla do železářství, řekla, že chcete L-profily a šrouby k nim, vysvětlila, na co to potřebuju, no a oni určitě nějakou šikovnou věcičku najdou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
30.5.11 19:23
Aty píše:
koukám, že ty správný šrouby už se našly (-:

No ještě z toho nejsem moc chytrá :mrgreen: Ale snad je to na dobré cestě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1762
30.5.11 19:24

Tak já už nevím, těžko říct takhle na dálku. HOď mi to domu a já už to poštěluju :mrgreen: . Je to moje hobby :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Smarcie
30.5.11 19:25
ugluk píše:
Bych zašla do železářství, řekla, že chcete L-profily a šrouby k nim, vysvětlila, na co to potřebuju, no a oni určitě nějakou šikovnou věcičku najdou :-)

Právě, že takhle už chodím nějaký ten pátek a vždycky nic. Už mě to stálo i dost peněz a hlavně úsílí :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Aty
7700
30.5.11 19:28

jako pokud to nejsou ty nalezené na té drevex postýlce, tak fakt nejjednodušší ze spodu přitlouct přes celou šířku roštu nějaký ten trámeček a na ten pak ze spodu přivrtat jednu část lprofilu a tu druhou část na postýlku jak máte ty díry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68898
30.5.11 19:28

Jako že neporadí nebo to, co poradí, nefunguje? V našem železářství na mě vždycky kouknou jak na blbou blondýnu a s vševědoucím pohledem mi dají za pár korun přesně to, co potřebuju, jsem myslela, že to tak bude všude :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný