Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
No a co takhle dát foto té vaší, aby se chytil někdo, kdo má něco podobného…
![]()
Nevim teda jestli to ma kazda postylka jinak, ale u nas bylo zcela jasne, jak ji sesroubovat, zvladla jsem to sama ![]()
Ono by tam melybyt dirky na srouby a drazky, do kterych ty srouby zapadnou, ne? ![]()
No právě, že tohle tak jednoduchý není. Vyfotila jsem nějaký fotky, tak snad to z toho bude vidět ![]()
Tak tady je první foto, kde je vidět díra v roštu. Je to focený zhora.
A takhle to vypadá i stím čelem dohromady, jak by se to mělo spojit…
Tak co myslíte??
Já už jsem z toho jelen, a rovnou třinácterák ![]()
3roub se prostčí nejdřív čelem pak roštem a ta dírka navíc je tam na takový váleček, do kterého se ten šroub našroubuje. V samotném roštu by ten šroub nedržel.
z druhé strany postýlky je doufám taky díra a do toho roštu z boku je taky vyvrtaná díra?
mishka2 píše:
3roub se prostčí nejdřív čelem pak roštem a ta dírka navíc je tam na takový váleček, do kterého se ten šroub našroubuje. V samotném roštu by ten šroub nedržel.
Jenže problém je ten, že ta dírka v čele není na skrz… a není souměrně s roštem…
Aha, tak to jsem měla u postýlky na syna. Tam se ten rošt pomocí takové zahnuté skoby přichytil na to čelo zevnitř. To budete muset sehnat tu skobu, nebo bude jednodušší provrtat díru skrz a dát to klasicky.
mishka2 píše:
Aha, tak to jsem měla u postýlky na syna. Tam se ten rošt pomocí takové zahnuté skoby přichytil na to čelo zevnitř. To budete muset sehnat tu skobu, nebo bude jednodušší provrtat díru skrz a dát to klasicky.
To bude asi ono, a nemáš fotku té skoby?? Taky nás napadlo to provrtat, ale ten rošt není naproti tý dirky ![]()
Když se to někde pokouším vysvětlit, co potřebuji, tak na mě koukají jak na… ![]()
Ahoj holky. potřebuji pomoct
Dostala jsem od sestry postýlku. Akorát se někde ztratili všechny šrouby a my teď nevíme jak přidělat rošt postýlky.
Je to postýlka s plným čelem a to uchycení vypadá, že by mělo být nějak do L.
Máte někdo něco podobného? Můžete mi sem dát foto??
Předem děkuji moc