Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja si nechavam vyvolavat u foto skoda. Nevim, zda je to nejvyhodnejsi, ale kvalita mi stoji i za vyssi cenu ![]()
Já jsem nevyvolávala už 10 let, hrůza
Musím se do toho opřít, už jsem si pořídila fotoboxy na 1400 fotek. Prosím také o tipy v poměru dobrá cena : dobrá kvalita.
@Veveří 1400 fotek, to tedy zabere místa. Já jsem fotoholik. Fotím vše a všude a je to mé hobby. Již 10 let místo fotek dělám fotoknihu. Vždy 1 na rok, pravda loni poprvé jsem měla 2 díly. Neb max je 170 stránek a zážitků bylo hooodne. Prarodicum jsem dělala moji první fotoknihu, první rok vnuka a když jsem to viděla hotové, naprosto jsem se zamilovala a od té doby fotky nechci. Tak třeba tip místo fotek.
@Anonymní píše:
@jopo mně se právě fotoknihy nelíbí
Tak ono taky záleží jak kdo to umí, že. Mně se zase přestali líbit jen fotky. Za mě v dnešní době přežitek. Ovšem nechápu, proč anomym.
@jopo fotím jako šílená, ale nevyvolávám, no. Teď vůbec nemám chuť si k tomu sednout a něco vybrat. Bude to peklo
Mně se hrozně líbí ty fotoboxy, je to krabička s kartotékou o rozměrech 16*22 cm a do jedné se vleze 700 fotek. Nezabere to tolik místa jako alba. Fotoknihy jsou super, ale 10 let je 10 let, zvolím normální fotky.
Objednávám na happyfoto.cz Poštovné myslím do 120 korun. Já si objednávám, když mají fotku za 1,95kč. O tom fotoboxu slyším poprvé. Něco takového bych potřebovala, mě strašně baví prohlížet klasické fotky.
@Veveří krabičky jsou super, akorát to prohlížení fotek, musí být oťaoané
![]()
Obnovují diskuzi
Kde je najdu dobrý poměr cena výkon. Potřebuji vytisknout hodně fotek. Postupně.
Když jsem v Praze, tak jsem celkem spokojená s Foto Škoda, ale asi je to trochu z nostalgie; navíc už na škole jsme od nich dostali zvýhodněnou zákaznickou kartičku, tak jsem v podstatě nikde jinde v ČR nevyvolávala (když teda opominu klasiku, taky ještě na škole
).
Ahoj, kde jsou podle vas nejvýhodnější fotky objednávat i včetně pošty? Chtěla bych vyvolat d mimi a přemýšlím u koho