Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj maminy, ráda bych vás poprosila o radu. Marně sháním v obchodech rámeček na foto mimča z ultrazvuku. Někde jsem to viděla a nemůžu si vzpomenout kde to bylo. Jsem z Prahy. Moc vám děkuju za radu.
Ahoj, já bych si udělala radši kopii toho ultrazvukového snímku a teprve tu dala do rámečku. Někdy se stává, že na sluníčku fotky z ultrazvuku blednou až úplně vyblednou.
Udělala bych si kopii a tu dala do rámečku, který se mi líbí. Zajímavé rámečky mají všude. Jen se musí hledat. Ale spešl rámeček na ultrazvukové fotky jsem ještě neviděla a zatím o nich neslyšela.
Ahoj. Určitě bych nerámovala přímo fotku z UZ, ale její kopii. Já si všechny fotky z UZ skenovala a pak tiskla. Časem totiž tyto fotky opravdu vyblednou, tj není na nich nic.
Děkuji moc za typ. Dívala jsem se na něj a je hezčí, než ten v obchodě. Já jsem právě nechtěla tu fotku dávat do alba, protože nám ten ultrazvuk krásně vyšel a fotečka já nádherná.
díky Jana
Kote5 píše:
Našla jsem něco na netu:http://www.boom-babyshop.cz/…gon/d-70699/
tak z toho jsem odvařená! Pětikilo za obyč rámeček, jen že ho nazvou „na první foto“ ![]()
Já jsem v nějaký hrabárně (ten řetězec se jmenuje Madalbal) našla rámeček - že to bylo jakože zvířátko, který mělo zasklenej otvůrek na fotku na místě svýho bříška, což mi přišlo příznačný, takže jsem zakoupila prase (podoba čistě náhodná) a všem to přišlo vtipný, že malej je fakt v bříšku …
Ještě jednou díky za typ. Rámeček už mám doma a je nádhernej. Další diskutující bych chtěla jenom vzkázat, že mám pěknou fotku v kvalitním rámečku na hezkém místě doma v obýváku a mám nádhernou památku naše mimi na celý život. Rozhodně bych nešetřila na kvalitě pro moje miminko a pak se dívala na fotku v rámečku Prasátka. Ovšem proti gustu žádný dišputát ![]()
Ahoj Janina
Jééé, to zvířátko musí bejt krááásný
škoda, že mě to nenapadlo, dokud jsem byla těhotná, tak příště ![]()
Krásné rámečky na fotky za 79,– Kč
Příspěvek upraven 02.03.19 v 15:49
Ramecky na foto z ultrazvuku https://www.emimino.cz/…uku-1745121/