Fotoaparát Kidizoom

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1533
27.9.13 20:53

@terinka4444 my ho mame, ale pro 2 lety dite je to brzo. Tak nejdriv podle me 5.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
27.9.13 20:54

Jo, tak moc děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
28.9.13 22:33
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mili nepřihl.
28.9.13 23:16

Naši dceru začal zajímat krátce po 2 roku, tedy, hlavně si začala pouštět na něm svoje oblíbené písničky a líbilo se ji, když ho vzala a jenom mačkala, to byla v sedmém nebi. Máme s bleskem, takže ten ji hodně zaujal

• Citovat
  • Upravit
30.9.13 08:59

Tak s tímhle jsem se ještě nesetkala, ale ten foťáček se mi fakt líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
13.4.15 13:23

Holky, tak ja se pridam a obnovím diskuzi. Dceri budou v květnu 2 roky a ja ji ho koupim. Taha mi můj fotak (hooodně drahy) a presne vi co kde zmacknout jak vyfotit.

Jsem na to zvědava :D skoda ze to nema stabilizaci no… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
13.4.15 14:57

@Kaarol není lepší koupit z aukra požitý digitál, ze kterého si dítko alespoň ty fotky může vyvolat? Jinak kluk má od 3 let svůj digitál a stejně když vidí zrcadlovku, tak se sápe po ní.

• Citovat
  • Upravit
105
13.4.15 17:20

@lucenka Právě pokud s kompaktem už u nas doma proběhl, bohuzel ji nestastne upadl (videla jsem jak to omylem schodila pitim) a prave ten vysuvny obj se rozbil. Celkem draha hracka. takze pokud uz bych něco kupovala tak se mi libil i Nikon Coolpix,,dětsky,,. Nevím no stále váhám :roll:

zrcadlovky mam dve a klidne bych ji jednu i dla kdyby byla lehci a v pohodě to udrzela… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
880
14.4.15 11:57

@Kaarol pokud už fotit umí, nekupovala bych ho, mi to příjde spíš jako hračka, ne jako foták…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
11.10.15 08:16

Dobrý den holky, potřebovala bych radu.Syn v lednu 7 let, hodně rád fotí, takže zvažujeme koupi foťáku k Vánocům, líbí se mi kidizoom novinka 2015,ale jak čtu, že fotky nic moc, tak to mě štve, líbí se mi na něm ten měnič hlasu, přidávat k fotce různé karikatury atd. a hlavně ta odolnost. Určitě si ho ráda vypůjčí i mladší dcera.
Dále jsem našla Nikon Coolpix S33 dětský, ale tam nejsou takové vychytávky, ale zase kvalitní fotky, tak se ptám, máte některé zkušenosti s oběma typy foťáku a není už ten kidizoom v lepším rozlišení fotek? Moc děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2734
11.10.15 08:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
689
11.10.15 09:43

@martiska dcera ma skoro 9 ma ho tuším od 6 let, je to foťák co vydrží pády apd. Je nero ubitý narozdíl od klasického, je pravda ze fotky jsme za celou dobu do pc nestahli, ale ona není moc technicky tip takže si vystačí s tím ze fotí, jsou tam různé hry aplikace, za me to byla dobra koupě. Koupili jsme ho poté. Co si vzala můj digitální a ten její zacházení nepřežil :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1450
11.10.15 10:00

Holky taky zvažujeme nákup pro skoro šesti letou.. Jen se chci zeptat. jsou i v té novější verzi foťáku hry jako v té starší verzi??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
11.10.15 10:12

Pětiletému rozhodně nebudu kupovat rádoby foťák (nekupovala jsem ho ani ve 3 letech). Takže letos dostane nikon.

• Citovat
  • Upravit
2734
11.10.15 10:16
@darkblack píše:
Holky taky zvažujeme nákup pro skoro šesti letou.. Jen se chci zeptat. jsou i v té novější verzi foťáku hry jako v té starší verzi??

jj.hry tam jsou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815