Fotokalendář - bez stažení programu

416
10.11.12 22:04

Fotokalendář- bez stažení programu

Ahoj, chtěla bych k vánocům nechat udělat fotokalendář. Ale jak jsem koukala na různé stránky, tak je to hodně se stažením programu a to mi nějak nefunguje :nevim: .Tak se chci zeptat, jestli nevíte o stránkách, kde se to stahovat nemusí a aby kalendář vypadal hezky.
Moc děkuji :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6350
10.11.12 22:09
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4373
10.11.12 22:10
@samida píše:
Třeba tady
http://info.24print.eu/cze/?… nebo http://www.piklio.cz/

určitě doporučuji 24print.eu. Dělala jsem tam kalendáře loni a letos znovu (už je mám doma) a naprostá spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
10.11.12 22:11

Mam kalendare z www.fotostar.cz program se nestahuje, vse se tvori online a vypadaji hezky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
10.11.12 22:29

Moc díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2872
10.11.12 22:50

Já dělala jednou přez DMko a byl taky hezounkej tet už dělám jenom větší fotky a letos se mi dělá fotka na plátno tak jsem zvědavá. ale nic se tam nestahuje všecko je online :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lenosnakocena
10.11.12 23:39

Já dělám ve photoshopu a pak posílám na 24print.eu, mají tam možnost „svého“ kalendáře. tak jsem nejspokojenější. netrápím se s šablonami, mám co chci a tisknou to tam slušně a dost levně…

• Citovat
  • Upravit
2326
11.11.12 06:38

My loni dělali přes photoprestige.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boom
13.12.12 11:01

boom

Dobrý den, ja jsem si objednal od společnosti info24print fotokalendář a kličenky s fotkama, foto v kalendáři je ok ale tisk kalendáře je na pár stránkách rozmazaný takže mám šmouhy od barvy, klíčenky mám několik stejných, ale káždá je špatně střižená křivě a u každé je ustřižená hlava a vždy jinak přitom mají být stejné, dokonce mám dvě klíčenky vzhůru nohama. Nedoporučuji.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová