Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Jsem nastvana, fouka mi do hlubokeho kocarku. Je na nem strasne nizky nanoznik { v tom ohybu} a proste do nej strasne fuci. Malej pri kazdym poryvu vetru jeci, ja jsem nastvana. Mam sice prehazovaci rukojet, ale to bych na nej nevidela. Nekdy to resim plastenkou. Jenze zrovna dneska svitilo slunicko a fucelo strasne a tak jsme s tou plastenkou vypadali dost divne… Nemate nejakou vychytavku, jak to vyresit?
Nevim, jestli jsem to dobre napsala. Nanoznik na hluboke korbicce neni kratky, nefuci ani ze strany, ale v tom miste kde se uchycuje u korby, tak to zvednuti je strasne nizke, takrka zadne…
koupila bych jinej nanoznik a nebo prodavaj takovou jako nasadu…asi je to clona na slunce ale znama to vozila jak zabranu proti vetru
no to jsem ot asi popsala dost blbe ale proste bych usila vysokej pruh latky z dolnyho materialu a dala nad tu slidu
nevim jak je malej velkej ale nas kdyz se narodil tak jsem ho davala niz do kocarku aby na nej nefoukalo, rposte jsem ho tam zastrcila
ale ja mela chicco kocarek a ten to mel dost zvedly
Přes korbičku bych dala jako clonu plínu, stejně jako se v létě stíní kvůli slunci. A pokud bych nemusela, tak bych ven nešla, fičí tam děsně, tady i prší, doma je doma ![]()
Ajla píše:
koupila bych jinej nanoznik a nebo prodavaj takovou jako nasadu…asi je to clona na slunce ale znama to vozila jak zabranu proti vetruno to jsem ot asi popsala dost blbe ale proste bych usila vysokej pruh latky z dolnyho materialu a dala nad tu slidu
No jo, jenze kde sehnat takovou sustakovou latku?
Me by se libil vysoky nanoznik, jak to ma hluboka korba u brio go, tam je zastena skoro do pulky korbicky
Jenze ten mi asi samostatne nikdo neproda a kdovi, jestli by pasoval…
Já bych se vykašlala nato, jak vypadáte, prostě bych dala pláštěnku, pokud pomáhá. Ať si každý trhne a myslí si co chce. Hlavně že je dítku dobře. Pokud třeba je to fakt takový problém, tak co tak nějaký deky omotat kolem korbičky ze vnitř?
Pořiď šátek nebo nosítko, v tomhle hnusu bych ven s kočárem nevyjela.
Jinak dej pláštěnku a plínu a ať si ostatní myslí co chtějí. ![]()
Ajla píše:
nevim jak je malej velkej ale nas kdyz se narodil tak jsem ho davala niz do kocarku aby na nej nefoukalo, rposte jsem ho tam zastrcilaale ja mela chicco kocarek a ten to mel dost zvedly
No nas malej je prave docela velkej… uz pres celej kocar, a to se narodil v zari… Bohuzel vic dovnitr ho nezastrcim ![]()
No ja prave musim ven 2× denne. Rano vyprovodit prvnacku do skoly a odpoledne ji zas vyzvednout…
74paja píše:Ajla píše:No jo, jenze kde sehnat takovou sustakovou latku?
koupila bych jinej nanoznik a nebo prodavaj takovou jako nasadu…asi je to clona na slunce ale znama to vozila jak zabranu proti vetruno to jsem ot asi popsala dost blbe ale proste bych usila vysokej pruh latky z dolnyho materialu a dala nad tu slidu
Me by se libil vysoky nanoznik, jak to ma hluboka korba u brio go, tam je zastena skoro do pulky korbickyJenze ten mi asi samostatne nikdo neproda a kdovi, jestli by pasoval…
zkus MMB, někdo by ti ho tam mohl ušít…
já si to nedokážu představit, jak to jako vypadá, ale asi bych to řešila plenou, nebo dekou načechranou přes dítko.
klárka14 píše:
já si to nedokážu představit, jak to jako vypadá, ale asi bych to řešila plenou, nebo dekou načechranou přes dítko.
Vypada to takhle. Jedna se o tu cernou cast.