Kočárek Bertoni Foxy

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
308
4.2.11 19:18

Foxy

Mám v plánu koupit kočárek Bertoni Foxy. Máte některá zkšenost s tímto kočárkem??? Je nějaký podobný a třeba i lepší?? Prosím poraďte. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
neonka
4.2.11 19:48

Ahoj, ja ho videla v Puntanele v Praze. Obhlizela jsem tam zrovna Casualplay downtown a na tento taky koukla. Nekde v diskuzi jsem zahlidla, ze je lehoucky a musim uznat, ze jsem ho sla potezkat a je opravdu velmi lehky, ale pritom nevypada jako tycky potazeny latkou jako vetsina tech lehkych miniaturnich golfacu. Je docela prostorny, libil se mi. Co se tyce kvality, nemohu ovsem soudit. To spis nekdo, kdo ho ma.

• Citovat
  • Upravit
4.2.11 20:42

Ahoj, dnes jsme byli v Brně taky kouknout na golfky, Bertoni Foxy byly jedním z favoritů. Ale zklamaly nás v tom, že prostor na sezení byl hrozně mělký, snad max. 15 cm (pokud to není moc), pro dcerku to nebylo pohodlné, jakoby padala hned dolů, když jsme ji i přikšírovali, tak stejně sjížděla :-( Takže z tohoto důvodu jsme je hned zavrhli.
Nakonec jsme vybrali Baby design Tiny - ty jsou super! :-D Mají prostorný sezení, polohovatelnou opěrku jak zad tak na nožičky, boudičku i s okýnkem, velký košík, odnímatelné madlo a taky omyvatelné - potah z něj se dá odepnout, brzda vzadu spojená, takže brzdíš obě kola zároveň, jde to lehce, kolečka přední s aretací s možností je zaseknout, aby se neprotáčela a co nás příjemně překvapilo, tak polohovatelnou rukojeť. Jsou lehký, jdou snadno skládat a perfektně se s nimi manipuluje. Už jsme je dnes i zkusili venku a max. spokojenost! :-D

Tak přeji šťastnou ruku při výběru. My nad tím strávili dobře 3 týdny, než jsme vybrali, a co jsem prošla diskuzí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
308
4.2.11 21:01
Haňulka žabulka píše:
Ahoj, dnes jsme byli v Brně taky kouknout na golfky, Bertoni Foxy byly jedním z favoritů. Ale zklamaly nás v tom, že prostor na sezení byl hrozně mělký, snad max. 15 cm (pokud to není moc), pro dcerku to nebylo pohodlné, jakoby padala hned dolů, když jsme ji i přikšírovali, tak stejně sjížděla :-( Takže z tohoto důvodu jsme je hned zavrhli.
Nakonec jsme vybrali Baby design Tiny - ty jsou super! :-D Mají prostorný sezení, polohovatelnou opěrku jak zad tak na nožičky, boudičku i s okýnkem, velký košík, odnímatelné madlo a taky omyvatelné - potah z něj se dá odepnout, brzda vzadu spojená, takže brzdíš obě kola zároveň, jde to lehce, kolečka přední s aretací s možností je zaseknout, aby se neprotáčela a co nás příjemně překvapilo, tak polohovatelnou rukojeť. Jsou lehký, jdou snadno skládat a perfektně se s nimi manipuluje. Už jsme je dnes i zkusili venku a max. spokojenost! :-DTak přeji šťastnou ruku při výběru. My nad tím strávili dobře 3 týdny, než jsme vybrali, a co jsem prošla diskuzí… :roll:

Ahoj,dík za informace,nemohla by jsi mi poslat odkaz na kočárek, který jste nakonec vybrali???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10895
5.2.11 09:08

Ahojka,

kdybyste měla některá zájem, já ho mám doma v modré barvě. Kupovala jsem ho kvůli dovolené ale jinak je mi k ničemu takže ho chci prodat. Jetej je fakt jen těch 14 dní na dovolený a to jsme se většinou váleli u vody, prodám za 650,–, tak kdyžtak písněte SZ

:mavam:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.1.12 10:03

no… nie je bertoni ako bertoni..... foxi je zlý a to z toho dovodu, ze nemá siroký pás samostatne upínatelný na madlo. ja som kupila bertoni sporty a to je uz rozdiel a za smiesnych 55 euro. ked si chcete pozriet tak dajte do vyhladavaca bertoni sporty palms violet.
buginu bez madla a toho samostatne upínacieho pasa by som kupovala len pre dieta okolo 2 rokov. A ten co som kupila ja, sa da polohovat az do lahu a dobre sa skladá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
22.1.12 10:05

…ale bertoni picadilly a bertoni sun v podstate urobia tu istu sluzbu.. len tam neviem ako je to s polohovanim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.6.12 18:03

Zdravím. Bertoni Foxy máme asi 2011 a nedoporučuji ho z těchto důvodů:

• malý prostor pro sezení dítěte. Naše malá má 17 měsíců a je drobásek a nožičky jí trčí ven. Při sezení by to nevadilo, ale na spaní hodně nepohodlné.
  • pro dospěláka s 175cm je už rukojeť nízká. Škoda, že nejde nastavit výše nebo není polohovací.
  • brzda je „kopací“. Dá se na to asi zvyknout, ale dost nepohodlné.
  • co se týče materiálů, tak odpovídají ceně. Potah docela ujde, ale upínání dítěte pásy je takové ošizené. Konstrukce je bytelnější, ale v porovnání např. s Jané Slalom taky ošizené.

Pozitiva kočárku jsou ale skladnost, lehkost, cenová dostupnost, dá se relativně dobře ovládat i jednou rukou, kolečka jsou pryžová a mají odpružení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí