Vozíte v golfkách i děti nad 15kg?

156
3.2.11 23:23

Vozíte v golfkách i děti nad 15kg?

Ahoj, zajímalo by mě, jak těžké děti vozíte v tomto typu golfek? Vím, že max. nosnost se udává do 15kg, ale dcera má už teď 14kg a kočár na rychlejší pochůzky budeme ještě potřebovat. Samozřejmě nevím, jak rychle bude přibírat, ale ráda bych ho využila co nejdéle, třeba až do další zimy, takže předpokládám, že 15kg hranici přesáhneme. Uveze ji takový golfáč nebo to radši nemám riskovat? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1906
3.2.11 23:31

Já bych vozila a na tohle se vůbec nedívala. Jako myslím, že by polovina batolat nemohla jezdit v golfkách, protože mají víc než 15kg. My jezdily do tří let, ani nevím, kolik vážil, prostě jsem to neřešila. Moje známá voziola taky do tří let ale teda pořádného macka, tuším že měl přes 20 kg. A já mám kočárek taky do 15 kg, vozím 15 kg dítě, a nákup co se vejde, zavěsím tašku na rukojět a pohoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
3.2.11 23:59

Počítám, že mi brzo nic jiného nezbude a budu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4548
4.2.11 05:23

konkretne o tomto typu nevim, mame doma dva Maclareny a na jejich strankach jsou pro Evropu a pro USA u stejneho kocarku udane ruzne vahove limity :think: V USA vyssi.
No, klidne voz, urcite to neni tak, ze jak bude mit ditko 15 a pul kg, tak se kocar rozpadne :wink: Jen s tezkym ditetem jsou kocarky hur ovladatelne, budes muset vic zabrat v zatackach :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44199
4.2.11 05:33

Vozila jsem v obyčejných golfkách těžší dítě, kočár pořád slouží, a to už ho máme poděděný, takže moje druhé dítě je 4., které ho používá :-)

Zato „kvalitní“ značkový sporťák se mi přelomil v konstrukci i s dítětem, které nevážilo ani 10 kg :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3641
4.2.11 08:27

Tak já jsem z tohoto důvodu koupila zpět sporťák, protože můj macek má 15,5kg a prostě se mi s golfkama špatně manipuluje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
4.2.11 08:39

Kamarádka vozí v golfkách syna má dva a půl roku a 23 kg :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
4.2.11 08:44

Některé tyhle golfky jsou do 18-ti kg. Zrovna ty moje, je to stejný styl :think: . Ale asi bych to taky neřešila, vozí se pak už asi blbě ať má dítě 15kg či 20:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
4.2.11 10:42

co vim, tak golfky McLarenny jsou do 20 kg, stejne tak puvodni Quinny Zapp, nevim teda jak nova polohovaci sedacka, ale vcera si mi do ni drepla 23 kg osmileta segra a uvezlo ji to :lol:

Mimochodem nase stare Inglesiny Espresso mely nosnost taky patnact kilo a vezla jsem na nich holky obe - rocni desetikilovou a sestiletou dvacetikilovou. Sice vrzaly, ale jely 8-o

• Citovat
  • Upravit
4.2.11 20:46

Někde tu se tu na diskuzi psalo, že nosnost je standartně daná v každé zemi, u nás je to 15 kg. Ale třeba v USA je to u stejného kočárku 20 kg, takže bych to neřešila.

Tak jsem ti i dohledala, kde to psali, připojuji kopii:

Těch 15 kg je u všech kočárů , je to podle směrnice EU, podle které mají homologaci, bez ohledu na skutečnou nosnost. většina kočár vydrží daleko větší váhu.. třeba zapp v čechách do 15kg, v US 20kg cca, apod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí