Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Řešila bych to na gyndě, pokud doma, tak bych spíš oplachovala řepíkem.
Framikoin je antibiotikum, ne? To bych si sama neordinovala.
Framykoin na spodek ne. Mohla by sis uhnat pěknou kvasinkovou infekci. Rozhodně by jsi to měla řešit s lékařem.
No já bych volala zítra k doktorce nebo tam šla, ať se mi na to podívá. Možná bych zkusila gel z dubové kůry, ale nevím, jak to máš teď zhojeno, ať si tam ještě něco nezavlečeš.
Já bych často sprchovala a na vatový tampon dala Betadinu, měla jsem problémy po šití a takto mi to bylo doporučeno na gynekologii.
Řešila bych s gyndařem, omývala řepíkem, pořádně sušila, větrala a možná bych zkusila masírovat jako jiné jizvy…
@Petkaelik
Tu já nemůžu kvůli štítné žláze, ale děkuji, používám hemagel.
framykoin rozhodně ne
já mazala nejdřív gelem z dubové kúry a pak hemagelem, dneska bych ani nepoznala, že jsem měla nástřih ![]()
Masírovat se to dole nemá prý, a k Dr budu volat chtěla jsem jen teď na noc podat první pomoc. Uvařím tedy řepík děkuji…
Už jsem zoufalá, mám pocit, že se to snad nikdy nezahojí ![]()
@Twixinka tak to se mi nestane, byla jsem bez nastrihu potrhaná až běda ![]()
@Wensdyyy Zkus ten řepík. Mě se po prvním porodu asi 4 týdny po rozjelo šití. Radost veliká, bolest obdobná. šla jsem do nemocnice, dali mi nějakou mastičku + doporučili omývat řepíkem, sprchovat po každé potřebě, hodně větrat. Takže taková klasika. Zhojilo se to dobře.