Francie -Lille

rachel55
14.5.13 22:09

Francie -Lille

Ahoj vsem, byl jste nekdy nekdo v Lille? Moc nas tohle mesto laka a chtela jsem se zeptat zda nekdo nema primo osobni zkusenost s navstevou tohoto mesta a nejake tipy co vse se tam da shlednout a rady pred cestou
 Diky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
15.5.13 00:52

Já jsem tam byla před 3,5 lety před Vánoci, ale nějaký rady moc nevím..tehdy bylo asi tak -20 stupňů, tak jsme si koupili celodenní na mhd, stála 3eura, mají tam tramvaje a busy a metro, tak jsme tam byli jen v nějakým obchodě na kraji města, a pak jsme jeli zpátky do centra, a to jsme si prošli..centrum tam je pěkný, velký náměstí, a je tam asi 4patrovej mekáč :mrgreen:
Asi jsem ti moc nepomohla co :lol: já tam byla na výjezdě fandit Slavii, takže jsme tam byli jen 1 den, do dopoledne do večera, večer na fotbal, a pak do Prahy. Každopádně moje nejsilnější vzpomínka na Lille je -20 stupňů, já v 7. měsíci 1. těhu, a pak fanoušci Slavie skákající v jedoucím metru :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
15.5.13 07:13
  • Citovat
  • Upravit
Ha
514
15.5.13 12:10

Jak jsi došla k Lille?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
15.5.13 12:26

@Ha protoze bydlime v UK a je to takove prvni nejblizssi vetsi mesto ve Francii od nas

• Citovat
  • Upravit
Ha
514
17.5.13 17:51

Ahaa, ok, mě to překvapilo, většinou lidi do FR míří na jiná místa, jako na poznávačku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí