Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete?Zase nechci doplácet xx tisíc
Budu moc ráda za všechny zkušenosti
Vůbec nevím co mě čeká
A co si vzít sebou a tak
Vím, že je asi hodně diskuzí, ale chci informace za tepla
Ještě nevím, kdy přesně pojedu, ale abych vše věděla
Jedes na pojistovnu, ne? Moji pacienti, co jim lazne pisu, maji mit lazne zadarmo, lazensky dum jim urci pojistovna. Nekdy doplatek chteji -jednomu urcili ve Varech Imperial, a chteli 30 litru
, ale da se to zmenit. Doplaci jen pokud chteji jednoluzak nebo tak.
Co sebou
Veci na cviceni, plavky… zalezi jake procedury budes mit.
Prijeli jsme vecer, zvladli jsme jen welcome drink a veceri. A potkali na recepci Hanzlicka
Muz si vsimnul, ja sem na tohle slepa.
Bydlime ve Spa Pawlik
@Baba Ano jedu na pojišťovnu. Já všude čtu, že teď už jsou doplatky na každém hotelu, ale chtěla bych nějaký dobrý hotel, ale ne s extrémním doplatkem
Hlavně chci dvojlůžkový pokoj, myslím že měsíc být sama na pokoji to bych asi nedala
Takže žádný nadstandart co se týče pokoje
Byla bych ráda za nějakou dobrou spolubydlící ![]()
@Snažilka1111 píše:
@Baba Ano jedu na pojišťovnu. Já všude čtu, že teď už jsou doplatky na každém hotelu, ale chtěla bych nějaký dobrý hotel, ale ne s extrémním doplatkemHlavně chci dvojlůžkový pokoj, myslím že měsíc být sama na pokoji to bych asi nedala
Takže žádný nadstandart co se týče pokoje
Byla bych ráda za nějakou dobrou spolubydlící
Kdybys jela sama, tak se asi taky nenudis. Moji pacienti jezdi s roztrousenou sklerozou, a rikaji, ze maji 5-6 procedur denne
To me dost prekvapilo.
Lazensky dum si muzes zmenit, kdyz nebudes chtit doplacet hodne za ten, co ti prideli.
V Jachymove teda chteli za zmenu 800, podle me na to teda narok vubec nemaji.
Jsem lázeňské „děcko“ už pekných 10 let a od hotelu Luisa mám vyzkoušeno vše až po Imperial.. za mě Luisa pokud člověk hledá neco za rozumnou cenu..ale Belvedere m teď nově zrekonstruované pokoje..Pawlik oka ale za tu cenu je Imperial lepší..
Je potřeba si říct jestli budeš chodit na bazén každý den nebo ne.. nebo se vybereš na nějaký výlet a podobne..
Procedury se moc nemění:
Po domluvě s doktorkou je možné ji požádat o změnu - například za mě parafínové zábaly k ničemu ale SM cvičení ano..
@Skaiqy
Ahoj a zkušenost s hotelem Royal?
Hledám všude možně recenze, ale vůbec na mě nic nevykouklo ![]()
@Anonymní píše:
@Skaiqy
Ahoj a zkušenost s hotelem Royal?Hledám všude možně recenze, ale vůbec na mě nic nevykouklo
Royal je starší a známá se od tama přestěhovala na jiný hotel
nevyhovovalo ji to tam..
sama bych do něj nešla.
@Skaiqy To až tak? ![]()
Třeba se ještě někdo ozve s pozitivníma zkušenostma ![]()
@Anonymní píše:
@Skaiqy To až tak?
Třeba se ještě někdo ozve s pozitivníma zkušenostma
Když máš víc recenzí, věř spíše těm negativnějším. Češi jsou strašně nenároční. Xkrát sem byla ubytována přes airbnb, a ty nejhorší recenze byly vždycky nejblíž pravdě. Všechno to byla ubytka s hodnocením 8-10, já bych nedala ani za 3.
@Snažilka1111 Ahoj, byla jsem v Adleru a v lednu se chystám znova. Stálo mě to cca 16tis. ale měla jsem jednolůžkový pokoj. Výhoda byla, že hodně procedur je přímo v hotelu a pár dalších v Pawliku - cca 5 min. Jídlo super a taky tam bylo hodně mladých lidí. Mně se tam líbilo a zažádám o tento hotel znova.
Ahoj holky, obnovuji
Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..
@jedlickavlese píše:
Ahoj holky, obnovujiByl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..
Neváhej a jeď.. hlavně když to doporučili v centru jako takovém.
@jedlickavlese Byla jsem letos v červnu.. bez pojišťovny, platila jsem si sama.. byla jsem na 7 dní v hotelu Pawlik a bylo to fajn.. člověk si odpočinul, načerpal energii.. trochu se „vzchopil“ a utekl od pracovních povinností
měla jsem balíček „františkolázeňská léčebná kůra“, kde mi lékař po konzultaci doporučil vhodné procedury..
Koukala jsem, že teď v adventním kalendáři byl kód na 20% slevu ![]()
@jedlickavlese byla jsem v lednu 2022 a 7.1. jedu znova
Určitě také doporučuju..minimálně si odpočineš, načerpáš sílu, seznámíš se s někým kdo má podobné snažení a ty procedury jsou jako fajn bonus ![]()
Ahoj holky, nevíte, jak to je, když se o lázně zažádá, pojišťovna je schválí, ale nakonec nenastoupíte? Nemůžu si tím uzavřít dveře, že mi v budoucnu už pojišťovna nikdy lázně neschválí?
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete?
Zase nechci doplácet xx tisíc
Budu moc ráda za všechny zkušenosti
Vůbec nevím co mě čeká
A co si vzít sebou a tak
Vím, že je asi hodně diskuzí, ale chci informace za tepla
Ještě nevím, kdy přesně pojedu, ale abych vše věděla