Františkovy Lázně 2023-2024

Anonymní
26.10.23 22:45

Františkovy Lázně 2023-2024

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete? :) Zase nechci doplácet xx tisíc :think: Budu moc ráda za všechny zkušenosti :srdce: Vůbec nevím co mě čeká :nevim: A co si vzít sebou a tak :D Vím, že je asi hodně diskuzí, ale chci informace za tepla :srdce: Ještě nevím, kdy přesně pojedu, ale abych vše věděla :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
27.10.23 00:58
@Anonymní píše:
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete? :) Zase nechci doplácet xx tisíc :think: Budu moc ráda za všechny zkušenosti :srdce: Vůbec nevím co mě čeká :nevim: A co si vzít sebou a tak :D Vím, že je asi hodně diskuzí, ale chci informace za tepla :srdce: Ještě nevím, kdy přesně pojedu, ale abych vše věděla :potlesk:
:mrgreen: Dneska jsme dorazili.

Jedes na pojistovnu, ne? Moji pacienti, co jim lazne pisu, maji mit lazne zadarmo, lazensky dum jim urci pojistovna. Nekdy doplatek chteji -jednomu urcili ve Varech Imperial, a chteli 30 litru :jazyk:, ale da se to zmenit. Doplaci jen pokud chteji jednoluzak nebo tak.
Co sebou :nevim: Veci na cviceni, plavky… zalezi jake procedury budes mit.

Prijeli jsme vecer, zvladli jsme jen welcome drink a veceri. A potkali na recepci Hanzlicka :mrgreen: Muz si vsimnul, ja sem na tohle slepa.
Bydlime ve Spa Pawlik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.10.23 13:42

@Baba Ano jedu na pojišťovnu. Já všude čtu, že teď už jsou doplatky na každém hotelu, ale chtěla bych nějaký dobrý hotel, ale ne s extrémním doplatkem :think: Hlavně chci dvojlůžkový pokoj, myslím že měsíc být sama na pokoji to bych asi nedala :mrgreen: Takže žádný nadstandart co se týče pokoje :dance: Byla bych ráda za nějakou dobrou spolubydlící :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60142
27.10.23 14:18
@Snažilka1111 píše:
@Baba Ano jedu na pojišťovnu. Já všude čtu, že teď už jsou doplatky na každém hotelu, ale chtěla bych nějaký dobrý hotel, ale ne s extrémním doplatkem :think: Hlavně chci dvojlůžkový pokoj, myslím že měsíc být sama na pokoji to bych asi nedala :mrgreen: Takže žádný nadstandart co se týče pokoje :dance: Byla bych ráda za nějakou dobrou spolubydlící :potlesk:

Kdybys jela sama, tak se asi taky nenudis. Moji pacienti jezdi s roztrousenou sklerozou, a rikaji, ze maji 5-6 procedur denne 8o To me dost prekvapilo.

Lazensky dum si muzes zmenit, kdyz nebudes chtit doplacet hodne za ten, co ti prideli.
V Jachymove teda chteli za zmenu 800, podle me na to teda narok vubec nemaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
30.10.23 15:11

Jsem lázeňské „děcko“ už pekných 10 let a od hotelu Luisa mám vyzkoušeno vše až po Imperial.. za mě Luisa pokud člověk hledá neco za rozumnou cenu..ale Belvedere m teď nově zrekonstruované pokoje..Pawlik oka ale za tu cenu je Imperial lepší..

Je potřeba si říct jestli budeš chodit na bazén každý den nebo ne.. nebo se vybereš na nějaký výlet a podobne..

Procedury se moc nemění:

• uhličitá koupel
  • slatinný poševní tampon
  • Mojžíšovka
  • parafínové zábaly
  • suchá uhličitá obálka
  • sedací plynové koupele - pokud už nejsou v provozu irigace
  • masáže

Po domluvě s doktorkou je možné ji požádat o změnu - například za mě parafínové zábaly k ničemu ale SM cvičení ano..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 14:55

@Skaiqy
Ahoj a zkušenost s hotelem Royal? :palec: Hledám všude možně recenze, ale vůbec na mě nic nevykouklo :think:

• Citovat
  • Upravit
10073
31.10.23 17:26
@Anonymní píše:
@Skaiqy
Ahoj a zkušenost s hotelem Royal? :palec: Hledám všude možně recenze, ale vůbec na mě nic nevykouklo :think:

Royal je starší a známá se od tama přestěhovala na jiný hotel :) nevyhovovalo ji to tam.. :) sama bych do něj nešla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.23 17:51

@Skaiqy To až tak? 8o
Třeba se ještě někdo ozve s pozitivníma zkušenostma :lol:

• Citovat
  • Upravit
60142
31.10.23 20:31
@Anonymní píše:
@Skaiqy To až tak? 8o
Třeba se ještě někdo ozve s pozitivníma zkušenostma :lol:

Když máš víc recenzí, věř spíše těm negativnějším. Češi jsou strašně nenároční. Xkrát sem byla ubytována přes airbnb, a ty nejhorší recenze byly vždycky nejblíž pravdě. Všechno to byla ubytka s hodnocením 8-10, já bych nedala ani za 3.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
15.11.23 17:50

@Snažilka1111 Ahoj, byla jsem v Adleru a v lednu se chystám znova. Stálo mě to cca 16tis. ale měla jsem jednolůžkový pokoj. Výhoda byla, že hodně procedur je přímo v hotelu a pár dalších v Pawliku - cca 5 min. Jídlo super a taky tam bylo hodně mladých lidí. Mně se tam líbilo a zažádám o tento hotel znova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 19:51

Ahoj holky, obnovuji :) Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
10.12.23 19:58
@jedlickavlese píše:
Ahoj holky, obnovuji :) Byl jste někdo v poslední době ve Františkových Lázních skrz neplodnost? Bylo nám to doporučeno před dalším pokusem IVF.. tak váhám..

Neváhej a jeď.. hlavně když to doporučili v centru jako takovém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.12.23 20:02

@jedlickavlese Byla jsem letos v červnu.. bez pojišťovny, platila jsem si sama.. byla jsem na 7 dní v hotelu Pawlik a bylo to fajn.. člověk si odpočinul, načerpal energii.. trochu se „vzchopil“ a utekl od pracovních povinností :D měla jsem balíček „františkolázeňská léčebná kůra“, kde mi lékař po konzultaci doporučil vhodné procedury..

Koukala jsem, že teď v adventním kalendáři byl kód na 20% slevu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
112
10.12.23 20:28

@jedlickavlese byla jsem v lednu 2022 a 7.1. jedu znova :) Určitě také doporučuju..minimálně si odpočineš, načerpáš sílu, seznámíš se s někým kdo má podobné snažení a ty procedury jsou jako fajn bonus :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
11.12.23 22:06

Ahoj holky, nevíte, jak to je, když se o lázně zažádá, pojišťovna je schválí, ale nakonec nenastoupíte? Nemůžu si tím uzavřít dveře, že mi v budoucnu už pojišťovna nikdy lázně neschválí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí