Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Enid na párty se chodí do Gruzie 😁 je to tam super, hrají každý den kromě neděle, ale víkendy jsou samozřejmě plnější a chce to možná i rezervaci radši 😎 já jsem na Luise a za mě super 🍀 skvělí lidi ❤️ většina už tedy odjela
každopádně jsme se bavili staří, mladí, prostě různé věkové kategorie 🤪
Máme tu absolutní pohodu, na jídlo chodíme v teplákách 😁 večer jsme tu kolikrát pařili do rána 😀 pivo, víno po dobu jídla zdarma, nestěžuji si ☺️ se spolubydlící jsme si hned sedly 👍 tak přeji taky takový krásný pobyt 🍀 🍀
@Kachnicka91 píše:
Tak jdem do Gruzie!😁potřebuju se uvolnit 😁
Letenky máš? 😂 😂 😂
Ahoj všem spolubojovnicím! Dostala jsem na tuto diskuzi tip od jedné z mých kamarádek. Nyní se nacházím v hotelu Monti Spa ve Františkových lázních a nikde na IG jsem nenašla nikoho, kdo by o procedurach psal a detailně mě tak seznámil s léčbou.
Proto jsem se rozhodla, že budu velmi autentická, protože o tom to je, vědět co mi budou dělat, jestli nějaká z procedur je bolestivá, nebo dělá nějaké zvuky. Jak dlouho trvá a kam se co strká a co to dělá ![]()
Jsem tu na tři týdny a dnes je to 3 den pobytu.
Pokud by vás zajímalo jak to v lázních chodí a co vás tady čeká, všechny informace najdete na mém nově založeném instagramu POPRVEVEFRANTOVEJCH
píše se to dohromady (pro neznalé
budu se těšit na vaše případné dotazy - jen mi je prosím všechny pokládejte na Instagram, tam jsem mnohem aktivnější než tady. Držte se!! ![]()
Zdravím všechny - je tady někdo kdo bude nebo už je teď v září ve Františkových Lázních?
Po příjezdu potkáváme jen seniory. Bylo by fajn vědět že je tady také nekdo další ve věku pod 60 ![]()
Čau, má někdo podobný termín jako já 15.října - 5 listopadu? Hotel Tři růže? ![]()
@Mia9494 Ahoj já jsem tady od 15.10 do 12.11 a jsem na hotelu Luisa 😁
@JanaVa88
Tak paráda, to se tam uvidíme 😁 Můžeme si napsat soukromou zprávu a můžeš mi poradit co praktického sebou zabalit a jaké to tam je 😁 🤗
Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete?
Zase nechci doplácet xxtisíc
Budu moc ráda za všechny zkušenosti
Vůbec nevím co mě čeká ![]()
@Snažilka1111 Ahojky, já byla v Adleru, na pokoji sama a doplácela jsem cca 20000 Kč. Některé procedury byly přímo v baráku a stravování taky. Holky co byly na pokoji dvě v Royalu tak k nám do Adleru na vše docházely (je to kousek, asi 2 min) a platily okolo 6000 Kč. Bylo to v dubnu, mimo sezónu…tak aspoň pro představu… ![]()