Františkovy lázně 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6.3.23 15:17

To můžeme! Tak dej vědět, až budeš mít volněji ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.3.23 11:53

@Enid na párty se chodí do Gruzie 😁 je to tam super, hrají každý den kromě neděle, ale víkendy jsou samozřejmě plnější a chce to možná i rezervaci radši 😎 já jsem na Luise a za mě super 🍀 skvělí lidi ❤️ většina už tedy odjela :cry: každopádně jsme se bavili staří, mladí, prostě různé věkové kategorie 🤪
Máme tu absolutní pohodu, na jídlo chodíme v teplákách 😁 večer jsme tu kolikrát pařili do rána 😀 pivo, víno po dobu jídla zdarma, nestěžuji si ☺️ se spolubydlící jsme si hned sedly 👍 tak přeji taky takový krásný pobyt 🍀 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.23 13:27

Tak jdem do Gruzie!😁potřebuju se uvolnit 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
7.3.23 13:38

@BeHappy888 V kolik jdete? Pro dnešek mam už volno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.3.23 13:48

Já už mám taky! Napíšu behappy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
7.3.23 17:16
@Kachnicka91 píše:
Tak jdem do Gruzie!😁potřebuju se uvolnit 😁

Letenky máš? 😂 😂 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.3.23 09:39

Instagram : poprvevefrantovejch

Ahoj všem spolubojovnicím! Dostala jsem na tuto diskuzi tip od jedné z mých kamarádek. Nyní se nacházím v hotelu Monti Spa ve Františkových lázních a nikde na IG jsem nenašla nikoho, kdo by o procedurach psal a detailně mě tak seznámil s léčbou.

Proto jsem se rozhodla, že budu velmi autentická, protože o tom to je, vědět co mi budou dělat, jestli nějaká z procedur je bolestivá, nebo dělá nějaké zvuky. Jak dlouho trvá a kam se co strká a co to dělá :D

Jsem tu na tři týdny a dnes je to 3 den pobytu.

Pokud by vás zajímalo jak to v lázních chodí a co vás tady čeká, všechny informace najdete na mém nově založeném instagramu POPRVEVEFRANTOVEJCH :) píše se to dohromady (pro neznalé :-)) budu se těšit na vaše případné dotazy - jen mi je prosím všechny pokládejte na Instagram, tam jsem mnohem aktivnější než tady. Držte se!! :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
14.3.23 15:39

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.9.23 20:15

Františkovy Lázně září 2023

Zdravím všechny - je tady někdo kdo bude nebo už je teď v září ve Františkových Lázních?

Po příjezdu potkáváme jen seniory. Bylo by fajn vědět že je tady také nekdo další ve věku pod 60 :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
23.9.23 11:22

Františkovy lázně říjen 2023

Čau, má někdo podobný termín jako já 15.října - 5 listopadu? Hotel Tři růže? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
16.10.23 18:15

@Denisah8
Ahojky, ja jedu 22.10.-12.11. Do hotelu Luisa 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.10.23 17:00

@Mia9494 Ahoj já jsem tady od 15.10 do 12.11 a jsem na hotelu Luisa 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
17.10.23 17:15

@JanaVa88
Tak paráda, to se tam uvidíme 😁 Můžeme si napsat soukromou zprávu a můžeš mi poradit co praktického sebou zabalit a jaké to tam je 😁 🤗

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.23 21:20

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat ohledně FL. Jaký hotel doporučujete? :) Zase nechci doplácet xxtisíc :think: Budu moc ráda za všechny zkušenosti :srdce: Vůbec nevím co mě čeká :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
27.10.23 09:35

@Snažilka1111 Ahojky, já byla v Adleru, na pokoji sama a doplácela jsem cca 20000 Kč. Některé procedury byly přímo v baráku a stravování taky. Holky co byly na pokoji dvě v Royalu tak k nám do Adleru na vše docházely (je to kousek, asi 2 min) a platily okolo 6000 Kč. Bylo to v dubnu, mimo sezónu…tak aspoň pro představu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí