Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky, ☺️ ❤️
nechystá se někdo na přelomu února/března do Františkových lázní? Jedu od 19.2.-12.3. 2023 hotel Louisa
Ráda bych se s někým sešla na kafe, vínko pokec nebo podniknout nějaký výlet 😌 🍀
Zdravím! Já jedu od 26.2.-19.3.
zřejmě hotel Savoy, nebo Goethe.
@Kachnicka91 píše:
Zdravím! Já jedu od 26.2.-19.3.zřejmě hotel Savoy, nebo Goethe.
Já to tam neznám, ale lázně jsou maličký, tak bychom se mohly sejít a popovídat, kdybys chtěla 🍀 😊
Na výlet doporučuju Cheb nebo Loket. Otevřenou kavárnu jsme v lázních nenašli. Leda v některém lázeňském domě. A v Chebu na horním konci náměstí, až za tím železným sloupem s časovou osou je docela pěkná kavárna.
Jo a v lázních samozřejmě procházka na Ameriku.
Děkujeme, dobré vědět. Mám trochu strach, je v tuto dobu bude městečko tak trochu mrtvé 🥴
@Kachnicka91 no bohužel přes zimu je. My byli začátkem prosince myslím, a fakt mrtvé. Hodně mě to překvapilo. Jo, a skoro nikde neberou platební karty, v lázních. V Chebu jo.
A je tam alespoň někde bankomat? Jakoby se tam zastavil čas 😁
To nevím, ale určitě bude. Čas se tam nezastavil, ale prostě v zimě není klientela, navíc přišli o ruské zákazníky, hodně domů je zavřených. Logicky. Dělají údržbu a tak. Ale byl to klidný pohodlný pobyt. I když tři týdny by mne to nebavilo.
Ahoj všem, já mám rezervaci od 9.4.2023 do 30.4.2023 v Adleru. Jedu poprvé…Budete tam někdo v tomto termínu? taky bych ráda někoho na procházky, kávičku a tak
![]()
@Kachnicka91 je to o tom, jaký si to člověk udělá 😘 🍀 také se těším, ikdyž počítám, že tam nebude takový ruch jako v létě 🙂 byla jsem tam na výletě předloni v létě a neměli jsme si ani kam sednout 😧 výletů tam je spoustu, zmíněný Loket je nádherný, určitě se tam chci mrknout znovu 😊 Lázně jsem si jen prošla, v tu dobu jsem nečekala, že tam brzy pojedu 😁 každopádně s sebou nějaké hry, ať je o zábavu postaráno 😎
Holky, ještě se zeptám, za jak dlouho Vám to schválil revizní lékař? Já to mám od minulého týdne na pojišťovně, jsem u 211…Díky za info
@BeHappy888 už mám napsaný seznam, hlavně abych na nic nezapomněla😁
A od kud jsi? Já jsem z Ostravy, takže pojedu přes celou republiku🥴