Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, jedete někdo poprvé do Františkových lázní. Pokud ano, mohu poradit. Byla jsem už 5 x. Takže mám bohaté zkušenosti.
Ahoj
tak to si můj člověk
uvažuju s kamarádkou o srpnu, ale nevím, zda tam bude volno…
No právě že poprvé, vůbec netuším co mě čeká po příjezdu, jak probíhá vstupní vyšetření a vůbec vše ostatní. Pokoje jsou po dvou? Sama bych tam být asi nechtěla. Jaký hotel se ti líbil? Já uvažuji o tom Pawlíku…
Já jsem minule byla na Adleru a taky to bylo fajn. Pawlik má výhodu aquafora. Ale jinak na většinu procedur chodíš do Luisiných lázní a to je přes celé FL. Tak 15 minut ostré chůze
Jinak můžeš být sama nebo na 2 lůžkovém pokoji. Co já vím tak dávají v rozmezí max. 7 let. Jinak jsem poprvé byla na Otavě, ta je taková jednoduchá, Goethe super, Savoy super, Adler super
a Pawlik luxus ![]()
Ahoj, děkuju za info, zkusím se dnes zeptat u dr. jestli mám nějakou šanci na lázně. Může se nastupovat i o víkendu? Ta vstupní prohlídka ale asi až ve všední den že?
Já minule nastupovala v neděli a k Dr. šla v pondělí ráno. Jinak když jsem nastupovala v týdnu, tak někdy jsem šla ten den někdy druhý. Asi záleží jak má doktor místo.
@Drbna777 Ahoj tak už mi to došlo a tak jsem si dnes volala do lázní a mám domluvenej termín od 25.srpna, tak snad to tam bude fajn a hlavně doufám, že tam bude někdo v mím věku.
Drbna777: nevíš o někom, kdo tam měl s sebou dítě? Jak to probíhá? Nebo spíš uvažuju, zda by nebyl v okolí nějaký levný penzion, kam by se ubytovala babička s dcerou…