Františkovy lázně červenec, srpen 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5.7.13 08:53

Ahoj, pokud máš nějaké papíry z bývalého caru s výsledkama tak to by mělo stačit.
Já jsem si ty výsledky v caru vyžádala a stím jsem přišla k obvodní, ta mi to vypsala a doložili jsme k tomu zrávu z caru a hned ten den jsem to poslala. A do 14 dnů mi přišel uvítací dopis z lázní. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.7.13 09:16

@Katulinek1980
To je rychlost. Já bych nejradši o prázdninách. Protože pak začne synovi škola a bude to složitější. Měla jsem si vzpomenout dřív…
Tak uvidim co ten gynda. Případně zkusim i CAR. Mam i propouštěcí zprávu z nemocnice, ale obvodní říkal, že tam musí napsat nějakou tu diagnózu a ta je od gyndy. Uvidíme :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.7.13 09:43

Já jsem po potratu a velké břišní operaci a i tak mi to nikdy žádný doktor neřekl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 09:54

@Tinakaterina Tak to ty lázně dostaneš určitě.
On ti to snad ani žádnej doktor nenabídne, já až když jsem se ho na to zeptala, že bych tam chtěla jet že si myslím že na to mám nárok tak až pak řekl že to mám pravdu a napsal mi je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
5.7.13 10:27

Ahojky holkky mohu se take pridat?? Cekam jak dopadne ET jsem 8den po ale myslim si ze asi bohuzel nic tak se upinam na lazne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.7.13 11:48

HOlky, tak už je to domluvený, v pondělí ve 12 si jdu ke gyndovi pro doporučení na lázně.
Nějak tomu nerozumím s tím zamlouváním hotelu :nevim:
Já myslela, že to určí pojišťovna, kdy a kam člověk pojede…???
Nebo jak mám postupovat?

Koukala jsem, že je tam hodně budov. PO kolika jsou tam pokoje? Jé, kéž by to dopadlo a pomohlo mi to :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 14:54

Mě z lázní přišel dopis s datumem nástupu, ale mě to nevyhovovalo tak jsem jim tam zavolala a domluvila si svůj termín. Pojištovna hradí zakladní ubytování, ale pokud chceš něco lepšího tak už je to z doplatkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.7.13 14:56

@Petulak1988 Jsi teprve 8 den po ET tak to si myslím, že je ještě brzo dělat závěry že se to nepodařilo. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
5.7.13 15:25

Tinakaterina:ahoj :mavam: moje gyndařka by mi to určitě nenapsala, na lázně chtějí odborné vyšetření, tak já si myslim, že tam ani nemusíš a rovnou cinkni do caru, ať ti to napíšou, anebo cinkni ještě do bývalýho caru, když si tam chodila dýl, pro ně je to práce na 5 minut. Ta zpráva jsou dvě věty. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5075
5.7.13 16:48
@Katulinek1980 píše:
@Petulak1988 Jsi teprve 8 den po ET tak to si myslím, že je ještě brzo dělat závěry že se to nepodařilo. Držím palce.

no uvidime :-) a moooc dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
5.7.13 17:35
@Tinakaterina píše:
@Katulinek1980
To je rychlost. Já bych nejradši o prázdninách. Protože pak začne synovi škola a bude to složitější. Měla jsem si vzpomenout dřív…
Tak uvidim co ten gynda. Případně zkusim i CAR. Mam i propouštěcí zprávu z nemocnice, ale obvodní říkal, že tam musí napsat nějakou tu diagnózu a ta je od gyndy. Uvidíme :-)

Já to chci taky stihnout ještě v srpnu, v září nám začíná školka, takže se snaž, ať si tam spolu zajdem na vínko :palec: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.7.13 22:32

@Mjau
No snad jo! :mrgreen: a Ty sis už něco zamluvila? Ubytování?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
5.7.13 22:33

Já taky radši o prázdninách kvůli škole syna a sama ještě taky dělám dálkově školu vejšku, no, uvidíme. Musím doufat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1790
5.7.13 23:41

Tinakaterina:já mám zamluvený termín od 4.8.a volný byl už jen hotel Dr. Adler. Potřebuju jednolůžák, tak si budu připlácet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4197
6.7.13 08:11

Hm, tak to už asi o prázdninách nestihnu. Ale zamlouvat můžu, až teprve když to schválí pojišťovna, ne? Holky já jsem asi mimo, myslela jsem, že pojišťovna určí kdy a kam pojedu. Že pojišťovna to platí, tak určuje.
Mjau: můžu se zeptat, proč chceš jednolůžák? A kolik se doplácí? Jinak jsou teda dvoulůžáky, jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty