Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj,
je tu někdo kdo jede do Frantovo už začátkem roku? Já nastupuji už 8.1. 2023, hotel Luisa
Já tedy nejedu, ale zvažují, že podám žádost 😊 kdybys pak měla čas, dost by mi pomohla zpětná vazba, jaké to v lázních bylo, procedury, kolik lidí tam je a tak 😌 a hlavně, zda je tam vyžití i takhle v zimním období, vím, že většinu času člověk stráví na procedurách 🙂každopádně si to užij a ať lázně pomůžou, určitě tam někdo pojede 🍀
Zdravím všechny snažilky, nabízím k odkupu poukaz na pobyt do Františkových Lázní - síť hotelů Aquaforum ( léčba neplodnosti ) ale lze využít i pro jiný druh léčby.
Já jsem ho bohužel a nebo spíš bohů dík nevyužila 😇 protože týden před odjezdem jsem zjistila že jsem těhotná 🤰
Poukaz je v hodnotě 13650 Kč já ho přenechám za 10000.-
Jeho platnost je do 30.6.2023 na minimální délku pobytu 14 dní.
Poukaz lze využít na pobyt hrazený pojišťovnou.
Odkaz na stránky, pro více informací je frantiskovilazne.cz
Doufám že Vás lázně dovedou k vysněnému miminku ❤️ 🤱 🧑🍼
Ahoj,
tak já pojedu 22.1.2023 na 21 dní a vybrala jsem si hotel Pawlik. Tak snad to bude dobré. Máte někdo zkušenosti s ekonomi pokojem? Je tam lednice? Nebo je lepší si připlatit? Už takhle je ta cena hodně vysoká, tak snad tam bude vše.
@Desani nevím jak je to s lednicí ale určitě je na chodbě společný záchod a koupelna, proto jsem si já připlácela za nadstandard
@Desani já si myslím, že lednice na pokoji určitě bude. Já jsem ubytovaná v hotelu Jesenius a to je jenom 2* a lednice tu je a Pawlik je 4* tak si myslím, že budete mít veškerý komfort. Hlavně vám závidím, že nebudete muset nikam docházet na procedury a skoro vše budete mít pod jednou střechou. Teď tu hodně prší tak se na to připravte.
@BeHappy888 omlouvám se, že odepisuju tak pozdě.
Určitě dám vědět. Jsem tu teprve pár dní a už cítím, že ty procedury s tělem něco dělají. Všechno je příjemné i pro mě nejobávanější procedura slatinný tampón je vlastně docela v pohodě ![]()
@Umpalumpove to jsou hezké zprávy, že se nakonec zařadilo 🙏 možná bych poukaz využila, ale ještě nevím nic od pojišťovny, tak bych se pak ozvala 😊 🍀
@BeHappy888 určitě, dejte vědět, já věřím že splní svůj úkol 🙏 😍
Ahoj dnes jsem nesla žádost na pojišťovnu a chtěla bych se zeptat zda si mužů už rezervovat termín a pokoj?
@Andrea190 Dobrý den, pokud by jste měla zájem mám poukaz v hodnotě 13650.- nechala bych Vám ho za 10tis. Ale je potřeba ho uplatnit při rezervaci před zaplacením. Pokud by jste měla zájem napište soukromou zprávu ![]()
@Andrea190 tak co jsi zjistila? Já byla podat žádost před týdnem, takže čekám na vyjádření 🙃 kdy máš v plánu jet? 😎
Dobrý den, nabízím k odkupu poukaz na pobyt do Františkových Lázní - síť hotelů Aquaforum ( léčba neplodnosti ) ale lze využít i pro jiný druh léčby.
Já jsem ho bohužel a nebo spíš bohů dík nevyužila 😇 protože týden před odjezdem jsem zjistila že jsem těhotná 🤰
Poukaz je v hodnotě 13650 Kč já ho přenechám za 10000.-
Jeho platnost je do 30.6.2023 na minimální délku pobytu 14 dní. Je potřeba ho uplatnit ještě před zaplacením poplatků za lázně, nebo zároveň se závaznou rezervací.
Poukaz lze využít na pobyt hrazený pojišťovnou.
Odkaz na stránky, pro více informací je frantiskovilazne.cz
@BeHappy888 ahoj odjíždím zítra už schválili mi to během 3 dnů
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď