Jak začít s otěhotněním.

Anonymní
27.11.22 19:33

Jak začít s otěhotněním.

Holky, prosím nechat anonym.
S manželem se snažíme o miminko, ale bohužel pár let pořád nic. A už začínáme přemýšlet o návštěvě odborníků. Ale bohužel se nevyznám jak to probíhá, nebo kde začít. Ano všímám si termínu jak KET IVF apod. Ale nevím, jak začít, co se bude dít, co to stojí, nebo co to hlavně je. A co je vhodné a co ne. Hradí to pojišťovna. A tak dále. Asi je to hloupý dotaz. Ale bohužel nevím si rady. Děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
69014
27.11.22 19:39

Centrum asistované reprodukce. Netuším, odkud jsi, ale hledala bych v diskuzí něco chváleného v okolí.
Tam zajdete s partnerem a oni vám vše vysvětlí, postupy se mohou trochu lišit. Základ je důkladně vyšetřit oba partnery a další postup se odvíjí dle výsledků.
Doporučení od gynekologa nepotřebuješ, prostě zvedneš telefon a objednáte se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
27.11.22 19:42

Pokud se snažíte už delší dobu, určitě se objednejte do CAR. Nepotřebuješ žádnou žádanku, prostě si nějaký vyber a zavolej si tam. Většina CARu si vás nejdříve oba s partnerem vyšetří (základ spermio, hormonální profil, průchodnost vejdovodu a jiné) k ivf se přistupuje až posléze a nejdříve se většinou zkouší inseminace. Já jsem v CARu asi půl roku a zatím jsme ve fázi právě vyšetřování a inseminace a nic jsme ani zatím neplatili (ovšem to se může centrum od centra lišit, mám zkušenosti pouze s jedním 8) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí