Děložní sliznice před Ket

Anonymní
25.11.22 12:52

Děložní sliznice před Ket

Zdravím,
ráda bych nějaké rady, zkušenosti - máme před sebou asi 10 nebo 11 transfer :zed: ani to už nepočítám. Všechny transfery bez úspěchu, zatím jen 3 biochemka. Momentálně jsem ve fázi 16dc. Sliznici jsem měla 12dc kolem 8,6mm. Doktorka chtěla udělat ještě jednu kontrolu, dnes (16dc) sliznice 7,5mm. Od 1dc jsem brala estrofem 2-0-2. Teď mi byl zvednut na 3-0-3. Na kontrolu jdu ve středu, to budu 21dc. Zamraženy máme 3 blasty. Takže by pak byl transfer 26dc.

Je možné, že zase ta sliznice naroste? Stalo se už někomu z vás, že takhle klesla, i když jste brala estrofem nebo něco podobného na sliznici? Už si nevím rady.
Taky podle kontroly by byl transfer až 26dc, není to už pozdě? :think:
Jinak své cykly mám také delší, kolem 21dne ovulace, ms kolem 35-37 dnů. Doktorka mi řekla, že tedy uděláme ještě jednu kontrolu. Když vaječníky spí, že nám je jedno, kdy se transfer udělá :nevim:

Děkuju za rady, hezký pátek :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Veru333
25.11.22 21:39

Sliznice

Sliznice rozhodně není malá.
V našem CAR pracují i s 6 mm.
Já měla 8× KET. Poslední včera.
Uchytilo se 3×. Z toho 2× potrat 6+.
Sliznici jsem měla od 7 do 10 a nikdy mi estrogenu nezvýšila.

Embrya se začala chytat, až když jsem si sama naordinovala větší dávku progesteronu. Špatně se mi vstřebává. Tedy Estrofem 1-1-1 a Progesteron Besins 2-2-2 to je jako
(Utrogestan 4-4-4) a tato kombinace mi zajistila uchycení embrya. Bohužel 6+ se přestala vyvíjet.

S vysokým Estrogenem je pak problém ten, že se musí navýšit i progesteron, což nikdo nedělá a pak je vnitřní prostředí nerovnoměrné. Estrogenová dominance je pak důvod k tomu, aby byla sliznice pro uchycení nevhodná (i když je vysoká).

Já osobně bych takovou dávku nebrala.
Navíc - Musí ti být hrozně špatně od žaludku…

Držím palce

• Citovat
  • Upravit
239
25.11.22 22:08

Mě taky dnes naplanoval Mudr transfer na 26 dc. porad jsem mela nizkou sliznici a tak mi pridaval estroferm a lenzetto. Ted jsem 19 dc na 2-1-2 estr a 1-1-1 len.dnes jsem si pichla ovitrelle a od zitra zacinam s amelgenem a sliznici mam 6,8-7,2. Tak jsem taky zvedava jak to dopadne..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 09:50

@Veru333 díky za odpověď :) při každém transferu jsem měla estrofem 2-2-2 a utrogestan 2-2-2. Žaludek mám v pohodě :D já jsem právě taky vždy měla kolem 6 týdne konec :zed: tak už si nevím rady. No uvidíme ve středu. Takže pokud bude sliznice kolem 8, mám jít do transferu, i když to bude 26dc? :)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
26.11.22 09:52

@Alojska tak snad to bude v pohodě. No kdybych mohla přirozeně, tak to mám asi jako ten transfer, protože ovulace je fakt až kolem 21 dne 😀 a ovitrelle si pícháš proč? :think: ten jsem nikdy neměla při řízeném cyklu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
239
26.11.22 21:13

Ovitrelle se picha k vyvolani ovulace. Kdyz se bere estroferm tak ke spontalni ovulaci nedojde a timhle se nastartuje cely proces vedouci k otehotneni☺️️ je to jen jedna injekce cca tyden pred ket

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 21:32

@Alojska Jojo, to samozřejmě vím. Jen při každém řízeném cyklu jsem od začátku brala estrofem, pak se nasadil utrogestan a transfer. Nikdy mi nedali při řízeném cyklu ovitrelle, a to jsem byla ve třech centrech :think: ten jsem dostala jen při punkcích, nebo když jsme zkoušeli přirozený cyklus bez estrofemu. Tak teď nevím, jestli nedělali u mě chybu :D :think:

• Citovat
  • Upravit
239
26.11.22 21:44

Ja jsem ted ve druhem centru a pred tim mi ho davali taky..ale mozna tady maji jen jine postupy..taky neberu utrogestan, ale amelgen. Je treba verit, ze v Car vedi co delaji 🤞

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 21:48

@Alojska amelgen jsem měla jednou, ale ten mi vůbec nesedl :roll: s tím ovitrelle jsi mi nasadila brouka do hlavy :D

• Citovat
  • Upravit
239
26.11.22 22:07

Tak se na to zeptej az pujdes ve stredu na kontrolu. To by ještě porad slo pichnout..ja jsem za amelgen radeji. Utrog jsem brala pri prvnim ivf 2-2-2 a mela jsem pocit, ze se pěchuju jak polštář 🤣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.11.22 22:20

@Alojska
Jo jo, zeptám. Díky :) no já zase ten amelgen měla a mohla jsem se dole udrbat :lol: :lol: :lol: nevím, co mi na něm nesedělo :?

• Citovat
  • Upravit
754
27.11.22 15:25

A mate zjisteny nejaky problem? 10 transfer je uz celkem hodne. V jednom CAR u nas stacila sliznice 6, v jinem jsme s lekarkou cekali na vyssi, ale k uspechu to nevedlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.22 20:11

@Sněhurka18 bohužel ne

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.22 20:19

@Sněhurka18 zdá se, že jsem bez problému. Hormonální profil ok, dobrá zásoba vajíček, štítná ok, na laparce jsem byla, vše ok. Genetika ok. Nk buňky z dělohy ok, i reprodukční imuno je v pohodě. Nějaké malinké odchylky tam jsou, ale dle dr Černé (Malickove) nejsou závažné, aby se zahajovala léčba. Jinak nevím, co je ještě dobré vyšetřit.

• Citovat
  • Upravit
239
30.11.22 17:37

Tak jak jsi dopadla u MUDr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat