Můžu pít kafe s pcos?

Anonymní
18.11.22 14:53

Můžu pít kafe s pcos

Může se káva s pcos? Nemyslím tím 5 kafe denně, ale třeba jedno denně. Mám ho ráda

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
136
18.11.22 15:05

Ahoj, pokud neplanujes mimi v budoucich mesicich tak klidne muzes pit kafe ;)..proste jen omez množství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.11.22 15:09
@Borůvka27 píše:
Ahoj, pokud neplanujes mimi v budoucich mesicich tak klidne muzes pit kafe ;)..proste jen omez množství.

Ahoj, diky za odpověď, sice ne, ale kdyby ano, může to ublížit mimi, nebo z jiného důvodu?
Odkrývám anonymitu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
18.11.22 15:26

@katus_kralova ja mam nejakou mini pcos, vubec nevim jak to pojmenovat, mam vic vajicek nedozralich a trochu zvyseny kortizol a jinak vubec nic…kofein a pcos cituji z netu:
„V neposlední řadě se s kofeinem zvyšuje hladina stresových hormonů, především kortizolu, čímž v podstatě způsobuje akutní stresovou reakci. Kofein sám o sobě nemusí vést k chronickému stresu, ale vnímáme ho jako další ze stresových faktorů, který se sčítá s ostatními stresory.“ Co jsem vypatrala je ze kdyz :potlesk: :think: :dance: chces mimi, tak pri pcos kafe ne, ale kazdy organismus je jiny, u tebe to treba nic nenapacha..vsechno je ale v tele propojeny a ja se rozhodla kafe nepit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.11.22 09:43

@Borůvka27
No, já mám PCOS, kde mám vyšší volný testosteron, teda měla jsem (ťuk ťuk), brala jsem půl roku Duphaston a nasadila Inositol a v září hormonální profil v pořádku, nikdy jsem nebyla po kafe nervózní a tak, takže si myslím, že kortizol mám ok, myslím, že mi ho právě taky brali a ok, a ani kvůli tomu, že potřebuju energii ho nepiju. Prostě mi jen chutná ta chuť kávy, zkoušela jsem i bezkofeinovou, ale pravá káva je holt pravá káva no 😅 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
136
20.11.22 10:34

@katus_kralova vychutnej si tim padem denne 1-2 kavy :) pcos je tolik druhu..vidis sama, mej se pekne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí