Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky holky, nejedete některá teďka v listopadu do Fran. lázní?
Mám nástup 20.11. Tak třeba jestli tam někoho nepotkám? 😊
@MájuleM je to tu skvely, ja uz mam ted pocit, ze se mi nebude chtit domu🙈
@MájuleM je to fakt parada, vsichni jsou tu moc hodni, zadny starosti ani povinnosti, zadny vareni ani uklid..clovek proste muze uplne vypnout a na plno se venovat sam sobe:) jen pocasi by se mohlo umoudrit, dost tu ted dva dny prsi, ale zas v tom vidim prilezitost aspon konecne otevrit jednu z 5ti knizek, co jsem si privezla😄
@Kajous94 tak to je super 😊
Na to se těším, že opravdu na určitou chvíli prostě vypnu 😊 👏
No vidíš něco špatný je k něčemu dobrý 😂
A kolik mas procedur denně? 😊
A jak to moc na sebe navazuje i s obědem atd 😊
@MájuleM mam vetsinou kolem 4, nekdy to navazuje lip, nekdy hur, ale se sestrickama se da vzdy domluvit, treba ja dnes mela mit uhlicitou koupel az v pul 3, ale sla jsem uz ve 12:)… jen chci poprosit v utery doktora, aby mi zmenil nejake (pro me) zbytecne procedury (jako treba slapaci bazenky) a dal mi misto nich vic mojzisove a gynekologickych procedur. Na vsem se da domluvit, navic obed je v rozmezi 2,5 hodin, takze se to stiha vsechno v pohode:)
@Kajous94 tak super to je fajn když se dá u na všem domluvit a tak 😊
No už mám skoro zabaleno, ještě pár drobnosti a je to 😂 👏 😊
@MájuleM jestli muzu poradit, s sebou urcite destnik, domaci obleceni, pantofle, vlozky (po gyn. procedurach), nejakej pripravek na rucni prani, igelitku navic, cepici kdybys vecer sla z bazenu je uz chladno…. Hotovost, skoro nikde neberou karty:)
@MájuleM já teda ještě vůbec 🙈 😁
@Kajous94 tak jsem zvědavá jak pochodíš, oni prý nechtějí moc kombinovat v jeden den víc gynekologickych procedur. Mě třeba přijde mimo parafin. Známa říkala, že jí dali parafín na záda místo rukou a to si chválila. Ale třeba budou rozumní a domluvíte se 🤗
@Kajous94 z oblečení mám snad všechno jak pohodlné tak na pěkno 😊
Pantofle mám taky 😊
Vložky sem si vzala taky no 😊
Práci gel sem si do skleničky sebou taky vzala 😊 Čepici mám taky, deštník si tam teda ještě dam 🤔 ten mě nenapadl 🤔
Fakt? 🤔 tos mě dostala já chtěla jen kartu 😂 tak si výberu nevadí 😊
Super děkuji
A myslíš mám si brát župan nebo ne? 🤔
@d.evca11 jaktoo 😂