Dvě antikoncepce naráz

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
22.11.22 00:59

2 antikoncepce

Maminky je tady nějaká maminka co nechce otěhotnět a tak bere 2 antikoncepce myslím tím tělísko a pilulku, nebo tělísko a gumičky nebo pilulku a gumičku nebo tak něco jsem jediná blbka která se bojí otěhotnět mám už dvě děti

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35755
22.11.22 08:02

Tělísko a prášky určitě nebrat, to se nedělá. Kombinace s kondomy je ok pokud se fakt bojíš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
22.11.22 08:07

Já to nechápu to jako tvůj gynekolog je s tím v pohodě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8429
22.11.22 08:21

Nekombinovala bych rozhodně 2 antikoncepce :roll: tělo by dostalo pěkný zahul. To raději používat kondom pokud se tak moc bojíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
22.11.22 08:41
@izabe píše:
Nekombinovala bych rozhodně 2 antikoncepce :roll: tělo by dostalo pěkný zahul. To raději používat kondom pokud se tak moc bojíte.

já myslím, že by to žádný lékař nepředepsal přeci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.11.22 08:47

Tři děti nemůžeme mýt je těžká doba dluhy nemáme oba chodíme do práce ale shodli jsme se, že raději dvoum dětem dopřejme než tři děti a škudlit korunu. Myslela jsem nehormonalni tělísko a antikoncepce doktora sem se neptala styděla sem se že nemáme ze tří děti obavu

• Citovat
  • Upravit
14579
22.11.22 08:51

Tak kondom můžeš používat v kombinaci s čímkoli, ale pochybuji, ze ti nějaký doktor napíše kombinaci telisko plus pilulky :lol: můžeš třeba i chodit na injekce, používat náplasti, krouzek, pesar, spermicidni přípravky… pak jsou invazivní metody jako sterilizace pro ženu i muže. Ale to se musis poradit se svým lékařem :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9685
22.11.22 09:04

Ano, dají se kombinovat dva typy antikoncepce. A pokud si dalsi dite nemůže dovolit, tak je to správný a zodpovědný přístup.
Třeba barierova (kondom, pesar…) + hormonální (pilule, náplast). Případně třeba tělísko + spermicidni gel.
Nelze kombinovat dvě hormonální antikoncepce. A taky bych zároveň nepouzivala tělísko + kondom, bála bych se, že ho vlákna poškodí.
Doporučuji se poradit na gynekologii, tam té znají nejlépe a poradí, co bude ideální. A nevidím důvod, proč se stydět za to, že jsem zodpovědná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76303
22.11.22 09:22
@Anonymní píše:
Tři děti nemůžeme mýt je těžká doba dluhy nemáme oba chodíme do práce ale shodli jsme se, že raději dvoum dětem dopřejme než tři děti a škudlit korunu. Myslela jsem nehormonalni tělísko a antikoncepce doktora sem se neptala styděla sem se že nemáme ze tří děti obavu

na tom není co ke stydění, to je právě fajn a zodpovědný přístup :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3139
22.11.22 10:34
@izabe píše:

kondom a HA není o nic větší než „záhul“ jen od HA (dvě antikoncepce píše tělísko a kondom, HA a kondom, tělísko a HA, tělísko předpokládám nehormonální, ale to by příčetný lékař nepřipustil)
na VŠ jsem to tak dělala, HA a kondom, protože těhotenství nepřipadalo v úvahu, vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1092
23.11.22 15:22

Myslím, že kombinovat lze jakékoli antikoncepční metody mimo hormonálních mezi sebou. Tělísko může v děloze odvést dobrou práci, navíc nevyžaduje každodenní pozornost na rozdíl od pilulek, nemá na ně vliv průjem, zvracení nebo léky. Tělísko neovlivňuje průběh menstruačního cyklu a v závislosti na něm je možné volit kombinaci s jiným typem ochrany. Např. v širším období ovulace s gumovými punčoškami, v období kolem menstruace s přerušovanou souloží a přímo při menstruaci je možné využít neplodného období a bez zábran si užívat naplno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí