Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Je mi 40…což znamená, pojišťovna mi neproplatí ani fufnik….Jak je to s dárcem spermatu v tomto věku? Já zdravá, manžel uplné lenochy spermie… Co a kolik se platí? Děkuji všem, co přispějí ![]()
@Janli mám raději vlastní zkušenost. Něco jsem si prošla, jinak bych se neptala….
To brzo řešite
dívám se do ceníku, že darovane sperma vychází cca 9000,– přes IUI (vezmou sperma a striknou ti ho k tvému vajicku), takže tipuji do 15tis by to mělo být ![]()
@Midliva tak jestli brzo nebo pozdě je asi naše věc 🤫
Ne každý je schopný chodit na kdejaké zákroky každý rok. Každopádně děkuji za perfektní odpověd ❤️️
@Jani1982 píše:
@Midliva tak jestli brzo nebo pozdě je asi naše věc 🤫Ne každý je schopný chodit na kdejaké zákroky každý rok.Každopádně děkuji za perfektní odpověd ❤️️
@hanka.br. No jako, že je to vtipný nebo že jsem trapná
co se smějete Hani
@Jani1982 píše:
@hanka.br. No jako, že je to vtipný nebo že jsem trapnáco se smějete Hani
Strašně se omlouvám, ale to zdůvodnění, proč jste to neřešili dřív, mě prostě pobavilo. Teď to bude nejen hodně drahé, ale i pravděpodobně neúspěšné. Přesto vám držím palce.
@hanka.br. Jooo takhle, Vám připadá, že po porodu mrtvého dítěte, po dalších třech neuspěsných pokusech, vysvětlení, že je to naše věc, tohle všechno k smíchu 🤷♀️
a btw: ono je v dnešní době vlastně nenormální řešit dítě ve 40….🤗
@Jani1982 píše:
@hanka.br. Jooo takhle, Vám připadá, že po porodu mrtvého dítěte, po dalších třech neuspěsných pokusech, vysvětlení, že je to naše věc, tohle všechno k smíchu 🤷♀️a btw: ono je v dnešní době vlastně nenormální řešit dítě ve 40….🤗
Ne. Pobavilo mě tvoje vysvětlení. Pokud to bylo jinak, pak nechápu, proč píšeš.
ty jsi dobre labilni jak vidim ty tvoje reakce.. to fakt chces vychovavat dite?
@Nenitamduch píše:ty jsi dobre labilni jak vidim ty tvoje reakce.. to fakt chces vychovavat dite?
Zato v tobě je citu, jak v pr*eli medu… ![]()