Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 píše:
@Nenitamduch když vidím Vás, tak snad raději psa 🤟
to bude nejlepsi, ctyricitko ![]()
@Nenitamduch píše:
to bude nejlepsi, ctyricitko
Děvčátko, v životě (a tady v diskuzi to není jinak) najdeš dva typy „upřímnosti“. První, kdy inteligentní člověk s určitou dávkou empatie umí být upřímný, klidně až tvrdý, aby někoho druhého někam posunul a otevřel mu oči. A druhý typ, to jsou pitomci, co si hojí mindráky, a pod záminkou předstírané upřímnosti jen nablble koupou do mrtvol… Vezmi si z toho, co chceš, a co pobereš… toho moc nebude, se obávám.
@Nenitamduch Ty musíš být dobře zapšklá chudinka, když čtu Tvé komentáře 😅 😅 😅 ve všech diskuzích …zamknutý profil a chytrá až na půdu.
@Jani1982 píše:
@Nenitamduch Ty musíš být dobře zapšklá chudinka, když čtu Tvé komentáře 😅 😅 😅 ve všech diskuzích …zamknutý profil a chytrá až na půdu.
edit. omlouvam se, prehledla jsem informace o mrtvem diteti…
Příspěvek upraven 12.12.22 v 05:43
@Jani1982 píše:
Holka to předvádí v mnoha diskuzích tady. Pouze duševní mrzák ale tak moc potřebuje prosazovat sebe, že nevnímá, že někdo, na kom se zrovna snaží nějak neúspěšně hojit, porodil mrtvé dítě…
Na takovou tu rádoby upřímnost si tu hraje hodně „hrdinek“ pod přezdívkama. To, že to někdo umí, být upřímný a ne jen obyčejně sprostý a bezcitný, je prostě o inteligenci. S tím nic nejde dělat.
@Nenitamduch Chudáci děti 😔 A budiž Ti přáno, každá jsme tu z jiného důvodu, pokud Ti to tu i minimálně zvedá sebevědomí, posluž si 😘
@Nenitamduch píše:jojo ale lezi mi tu dve deti kocko… a 40 mi neni jeste ani nahodou… na me mit nikdy nebudeš
ty už nejsi jen hloupá, ty už jsi přímo k pozvracení… že máš děti, není zásluha. že ti chybí EQ i IQ je tragédie. zejména pro ty děti…
@Jani1982 píše:
@Nenitamduch Chudáci děti 😔 A budiž Ti přáno, každá jsme tu z jiného důvodu, pokud Ti to tu i minimálně zvedá sebevědomí, posluž si 😘
hrozni chudaci
za to tvoje, jestli nejake vůbec mit nekdy budes, to urcite vyhrajou ![]()
@Nenitamduch Ty umíš jen urážet. Viz deníček o mamince na invalidním vozíku.
@Nenitamduch píše:
hrozni chudaciza to tvoje, jestli nejake vůbec mit nekdy budes, to urcite vyhrajou
@admin uráží zakladatelku diskuze. Její příspěvky jsou úplně mimo.
@Nenitamduch píše:jojo ale lezi mi tu dve deti kocko… a 40 mi neni jeste ani nahodou… na me mit nikdy nebudeš
Nezlob se, ale co si tímhle dokazuješ? Fakt máš jako žena potřebu tady kopat do ženský co touží po dítěti? Jsi normální?
@Nenitamduch píše:
hrozni chudaciza to tvoje, jestli nejake vůbec mit nekdy budes, to urcite vyhrajou
Kde se v tobě stále bere tolik zla?
@topazio píše:
@admin uráží zakladatelku diskuze. Její příspěvky jsou úplně mimo.