Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nenitamduch píše:
no za to ale dostanes ban
Kdybys neštourala do vosího hnízda tak bys nedostala žihadlo ![]()
Ano jsou věci z kterých si můžeme dělat srandu ale zrovna tady to není ten případ.
Tak se neschovavej za holky adminky ![]()
@Jani1982 píše:
Je mi 40…což znamená, pojišťovna mi neproplatí ani fufnik….Jak je to s dárcem spermatu v tomto věku? Já zdravá, manžel uplné lenochy spermie… Co a kolik se platí? Děkuji všem, co přispějí
V ramci IVF je darovani spermii zanedbatelna castka. Myslim kolem 5000kc.
Nevim, jak se vam embryjka vyvijely ale vzhledem k veku, je mozne, ze uspech bude vetsi s darovanymi vajickami a manzelovymi spermiemi.(to uz je ale jina financni liga).
@Nenitamduch píše:
to bude nejlepsi, ctyricitko
Jak smutny musíš mít život, když tě baví flusat jedy po internetu.
Je to uz nekolikata diskuse, kde se tvé rádoby vtipné urážky objevují. Tady uz ale prestrelujes.
Jdi si opřít loket do čtvrté cenové, tam tvoje vyjadřování a empatie možná zapadne.
@admin
@LucieKLuc děkuji, já jsem v pořádku…IVF bylo vždy vcelku s hladkým průběhem. Ovulace na den přesně. Manželovi spermie jsou bohužel nepoužitelné… proto jsem se právě ptala, jestli je tu někdo, jako náš případ…samoplátci s dárcem spermatu
Dobrý deň,
@Nenitamduch neorzumiem tomu, čo vás vedie k takým jedovatým príspevkom. Prosím diskutujte slušne, v opačnom prípade vám bude prístup na web zablokovaný. Osobné útoky do diskusie nepatria.
Ďakujem,
Kristína
@Jani1982 píše:
@LucieKLuc děkuji, já jsem v pořádku…IVF bylo vždy vcelku s hladkým průběhem. Ovulace na den přesně. Manželovi spermie jsou bohužel nepoužitelné… proto jsem se právě ptala, jestli je tu někdo, jako náš případ…samoplátci s dárcem spermatu
I ja jsem v poradku, podle roku narozeni mi je o rok mene nez tobe a bohuzel stale cekam.
Mam vajicek hodne ale bohuzel uz kvalita uz neni nejlepsi (minule opu 21 vajicek, 18 zralych)
Tim te nechci strasit, jen mluvim o me zkusenosti.
Hodne stesti ti preju ![]()
@Jani1982 píše:
Je mi 40…což znamená, pojišťovna mi neproplatí ani fufnik….Jak je to s dárcem spermatu v tomto věku? Já zdravá, manžel uplné lenochy spermie… Co a kolik se platí? Děkuji všem, co přispějí
Ty jsi zdravá, to neznamená, že máš zdravá vajíčka. Zjistit předem se to nedá. Jinak ivf si poradí i s hodně špatným spermiogram en.
Z druhé strany ja chtěla v tvém věku hodit flintu do žita, ale neudělala jsem to… 1.IVF (s vlastním materiálem), druhý transfer vyšel. Už mám 4mesicni holčičku a ještě 7 sněhuláčků ![]()