Františkovy Lázně listopad 2020

57
1.10.20 19:15

Františkovy Lázně listopad 2020

Ahoj. Chystám se na přelomu října a listopadu do FL na KPL do Pawlika. Hledám parťačku na kávičku apod. :wink: Nejedete některá také? Pojišťovna už vše potvrdila. Teď se ještě na infolinku dovolat ☺️️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4.10.20 11:12

Ahojky, já bych ráda jela v listopadu také do hotelu Pawlik. Ale stále čekám, až mi to schválí pojištovna. Jak dlouho jsi čekala na schválení od pojištovny? Už máš hotel zamluvený? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.10.20 15:44

@Evelina2021 Ahoj. Pojišťovna to měla do týdne, ale termínů v lázních není moc. Kdyžtak si zatím blokni termín. Jinak v Pawliku nabízí hned jednopokojáč. A na 3 týdny je poněkud vyšší příplatek. Když si ale vezmu ceny v CARu, tak co bychom pro naději neudělaly! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.20 17:12

Ahoj :mavam: Ja bych mela nastoupit 8.11. do Pawlika, take jednoluzko. Tak ted jen trnu hruzou jak s tim zamicha covid a sama sebe dobrovone izoluji, abych to nedejboze nechytla a mohla jet. Tesim se totiz moc, nikdy jsem v laznich nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
11.10.20 19:42

@FialkaFialova Ahoj. Tak to jsme na tom úplně stejně. Já bych měla jet prvního. Ale vidím to dost bledě. Ach jo, zase se všechno posune. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.10.20 20:04

Ja mam taky obavu. Bohuzel mam indikaci, ktera mi plati jen 3m po operaci, takze pokud to padne, nejspis o lazne uplne prijdu :,( Uz tak je to asi hodne omezene, nejvic jsem se tesila na plavani, kvuli tomu jsem si vybrala Pawlika. Kultura tam pry taky zadna neprobiha :,( Achjo, jednou za zivot mam narok na lazne ze zdravotnich duvodu a prijde toto :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
14.10.20 09:04

Ahoj, taky mám nastoupit 1.11. a doufám že normálně nastoupím a lázně si užiju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
14.10.20 15:57

@Pisov Taky doufám. Snad nám lázně nezavřou. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
22.10.20 22:36

Ahooj :mavam: také se tam chystám. Nástup mám 1.11. do Pawlika :) Zatím dle informací se nic neruší, tak snad to bude ok :) Volala jsem tam v týdnu a zatím je stále vše potvrzené. Volali by nebo psali, kdyby cokoliv… Takže nám nezbývá nic jiného než doufat, že vše bude ok a my si užijeme lázně!! 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
23.10.20 05:34

Tak to já mám ubytování v Luisy. Asi nebudeme moc chodit na procházky, do bazénu a tak, ale pro mě je důležité abych měla pobyt teď. Protože pak chci jít na IVF, tak abych měla lázně za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2488
23.10.20 23:31

Ahoj, jedu do FL do Pawlika od 15.11., poprvé… tak doufám že se s někým seznámím a nebudu tam tři týdny sama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.10.20 00:16

Holky, tak už vám taky přišel e-mail, že je vše ok a lázně proběhnou? :andel:
Taky bych se ráda seznámila a netravila tam 3týdny sama se sebou :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.10.20 00:26

Ahoj holky. Taky mi dnes přišel mail, že jedu. Hurá!!! Jak jedete? Já nastupuji 1.11. a vypadá to na to Pendolino. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
24.10.20 00:31

@evik8 Ja byla šťastná jak blecha, že to klaplo i přes tenhle moribundus :) ja jedu autem teda… Odkud jedeš??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
24.10.20 00:35

Jedu od Brna. Já byla taky šťastná. Všechno zajištěné a teď pořád ta nejistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí