Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj. Chystám se na přelomu října a listopadu do FL na KPL do Pawlika. Hledám parťačku na kávičku apod.
Nejedete některá také? Pojišťovna už vše potvrdila. Teď se ještě na infolinku dovolat ☺️️
Ahojky, já bych ráda jela v listopadu také do hotelu Pawlik. Ale stále čekám, až mi to schválí pojištovna. Jak dlouho jsi čekala na schválení od pojištovny? Už máš hotel zamluvený? ![]()
@Evelina2021 Ahoj. Pojišťovna to měla do týdne, ale termínů v lázních není moc. Kdyžtak si zatím blokni termín. Jinak v Pawliku nabízí hned jednopokojáč. A na 3 týdny je poněkud vyšší příplatek. Když si ale vezmu ceny v CARu, tak co bychom pro naději neudělaly! ![]()
Ahoj
Ja bych mela nastoupit 8.11. do Pawlika, take jednoluzko. Tak ted jen trnu hruzou jak s tim zamicha covid a sama sebe dobrovone izoluji, abych to nedejboze nechytla a mohla jet. Tesim se totiz moc, nikdy jsem v laznich nebyla.
@FialkaFialova Ahoj. Tak to jsme na tom úplně stejně. Já bych měla jet prvního. Ale vidím to dost bledě. Ach jo, zase se všechno posune. ![]()
Ja mam taky obavu. Bohuzel mam indikaci, ktera mi plati jen 3m po operaci, takze pokud to padne, nejspis o lazne uplne prijdu
Uz tak je to asi hodne omezene, nejvic jsem se tesila na plavani, kvuli tomu jsem si vybrala Pawlika. Kultura tam pry taky zadna neprobiha
Achjo, jednou za zivot mam narok na lazne ze zdravotnich duvodu a prijde toto ![]()
Ahoj, taky mám nastoupit 1.11. a doufám že normálně nastoupím a lázně si užiju ![]()
Ahooj
také se tam chystám. Nástup mám 1.11. do Pawlika
Zatím dle informací se nic neruší, tak snad to bude ok
Volala jsem tam v týdnu a zatím je stále vše potvrzené. Volali by nebo psali, kdyby cokoliv… Takže nám nezbývá nic jiného než doufat, že vše bude ok a my si užijeme lázně!! ![]()
Tak to já mám ubytování v Luisy. Asi nebudeme moc chodit na procházky, do bazénu a tak, ale pro mě je důležité abych měla pobyt teď. Protože pak chci jít na IVF, tak abych měla lázně za sebou.
Ahoj, jedu do FL do Pawlika od 15.11., poprvé… tak doufám že se s někým seznámím a nebudu tam tři týdny sama…
Holky, tak už vám taky přišel e-mail, že je vše ok a lázně proběhnou? ![]()
Taky bych se ráda seznámila a netravila tam 3týdny sama se sebou
![]()
Ahoj holky. Taky mi dnes přišel mail, že jedu. Hurá!!! Jak jedete? Já nastupuji 1.11. a vypadá to na to Pendolino. ![]()
@evik8 Ja byla šťastná jak blecha, že to klaplo i přes tenhle moribundus
ja jedu autem teda… Odkud jedeš??
Jedu od Brna. Já byla taky šťastná. Všechno zajištěné a teď pořád ta nejistota.