Frenuloplastika - krátká uzdička

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
7257
22.9.11 10:42

Frenuloplastika-krátká uzdička

Maminky, dneska jsem byla s prckem u doktorky a ta po přetáhnutí pindíka sice prohlásila, že přetáhnout jde bezvadně,ale že má krátkou uzdičku. Bude muset jít na plastiku a to je pod celkovou narkozou. Je mu 18m a musíme to stihnout nejlépe do jeho dvou let. Na netu jsem toho moc nenašla, jen odkazy kde se to ale provádí už dospělím chlapům. Máte s tím některá maminko zkušenost? chjooo, myslela jsem že to bude mít OK a ono tohle :cry: :cry: :cry: Z narkóz mám neuvěřitelnej respekt,hlavně u děťátek :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26574
22.9.11 11:09

Zkušenost nemám žádnou, ale asi bych si pro jistotu sehnala další názor. Narkoza je narkoza :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 11:40

Muž byl letos v březnu, vzhledem k tomu, že s tím 30 let žil celkem v pohodě (a počal dvě děti :lol: ), tak bych tím batole rozhodně netrápila.
Bolelo ho to fest, muselo se to přetahovat, koupat v heřmánku 2× denně, 2 měsíce byl v podstatě nepoužitelný. Při každém čůrání na to musel dávat bacha.
Myslím, že kdyby veděl, co všechno ho čeká, tak do toho ani nejde. Řešit to začal, až když si uzdičku v poměrně krátké době 2× po sobě natrhl a dost to krvácelo.
Navíc vás asi brzo čeká zkoušení nočníku, aby se ti nešpracl a nezačal ječet jen co mu na pindíka někdo šáhne. Když ho to bude při čůrání bolet (jako že asi jo), tak z toho budete ve stresu oba.

Kvůli manželovi raději inko…

• Citovat
  • Upravit
7257
22.9.11 12:14
Anonymní píše:
Muž byl letos v březnu, vzhledem k tomu, že s tím 30 let žil celkem v pohodě (a počal dvě děti :lol: ), tak bych tím batole rozhodně netrápila.
Bolelo ho to fest, muselo se to přetahovat, koupat v heřmánku 2× denně, 2 měsíce byl v podstatě nepoužitelný. Při každém čůrání na to musel dávat bacha.
Myslím, že kdyby veděl, co všechno ho čeká, tak do toho ani nejde. Řešit to začal, až když si uzdičku v poměrně krátké době 2× po sobě natrhl a dost to krvácelo.
Navíc vás asi brzo čeká zkoušení nočníku, aby se ti nešpracl a nezačal ječet jen co mu na pindíka někdo šáhne. Když ho to bude při čůrání bolet (jako že asi jo), tak z toho budete ve stresu oba.Kvůli manželovi raději inko…

No ono je prej ta pooperační léčba horší u dospělího chlapa než u mimča. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6926
22.9.11 13:00

Určitě bych se optala ještě někde přímo na dětské urologii.. :wink:
Obvoďák může být fajn, ale tohle se vyvíjí a jde kupředu a třeba můj bývalý dr byl s tímhle 50 let za opicema. :roll: Na dětské urologii na mě koukali jak na slabomyslnou (nám šlo o přetahování pindika..).
Takže ještě posežeň info. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7257
22.9.11 15:21
Davdan píše:
Určitě bych se optala ještě někde přímo na dětské urologii.. :wink:
Obvoďák může být fajn, ale tohle se vyvíjí a jde kupředu a třeba můj bývalý dr byl s tímhle 50 let za opicema. :roll: Na dětské urologii na mě koukali jak na slabomyslnou (nám šlo o přetahování pindika..).
Takže ještě posežeň info. :wink:

určitě tam zavolám :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.9.11 17:15

Motiko, nějak mě nenapadá důvod, proč by se to mělo u dětí hojit líp :think: Ale nejsem Dr. ani zdravotník, tak težko říct…

Na urologii bych se určitě stavila, ať to Dr. rovnou zkoukne.

Inko s operovaným manželem :-)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.1.13 23:10

Nazdar ženy, oživuji tuhle diskusi, protože se chci zeptat, jestli a jaké máte zkušenosti s frenuloplastikou u manželů/partnerů. Jak to probíhá a jak se to pak hojí??
Můj chlap si už delší dobu pravidelně při sexu natrhává uzdičku. Jednou se stalo při divočejším sexu, a od té doby skoro pokaždé. Už spolu skoro nespíme, protože ho to pořád bolí… Je z toho nešťastný, ale zároveň se bojí jít s tím k doktoru.

tak bych pro něj chtěla sehnat nějaké informace. Anonymně, přecijen je to dost intimní problém.
 díky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí